Dobili su po nosu pa sad ruše svoju zemlju

5. oktobra su protestovali zbog krađe na izborima, a vi protestujete zbog jednog matorog pedofila Radovana Karadžića.
Mogao bi i ti malo da smanjiš , tog "pedofila" kako si ga nazvao je celo vreme čuvala DB i svi u vlasti su znali gde je on i ko je on. Ovo je sada čista trgovina ljudima , da ne pominjemo da je dotični imao obećanje (od amera , srba , muslimana i hrvata ) da ako se skloni sa političke scene i iz javnog života RS da ga niko neće motati i hapsiti A bez njega bi bio "malo morgen" potpisan Dejton.

Radikali, Obraz, DSS, NS i ostali autsajderi čija je politika doživela potpuni krah, 90-tih su dobili po nosu i u Sloveniji, i u Hrvatskoj, i u Bosni, i u Makedoniji, i na Kosovu, nedavno i u Crnoj Gori, i sad im je preostalo još samo da ruše svoju zemlju, da pale kante, gađaju policiju kamenicama i izazivaju nerede po Srbiji, jer tamo gde su dobili po nosu to ne mogu. Šta mislite?

A sta drugo ocekivati od takvih???????????????????

u mojoj galaxiji ovog ludila nema... ne mogu bre da se snadjem, vi zemljani ste mnogo zaebani...

kakav kodeks? manjine su zgazene... nema vise tolerancije... tolerisali smo, kad su poceli da otimaju teritoriju, zgazili smo ih kao mrave...

Mislio sam na manjine progresivnih kolega sa foruma.:) Ja zivim u zemlji (galksiji) dje se taj kodeks zivi. :neutral:
Situaciju u Srbiju shvatam preko prijatelja, medija, tebe...i sjetan sam kad skontam da se "patrioti" ponovo ukopavaju u cekanju buducnosti a nacionalne zastave kupuju samo radi letava.:neutral:

Mislio sam na manjine progresivnih kolega sa foruma.:) Ja zivim u zemlji (galksiji) dje se taj kodeks zivi. :neutral:
Situaciju u Srbiju shvatam preko prijatelja, medija, tebe...i sjetan sam kad skontam da se "patrioti" ponovo ukopavaju u cekanju buducnosti a nacionalne zastave kupuju samo radi letava.:neutral:

pa ti nisi ubogi zemljanin???? vidim ja ti mi nesto odskaces :) Ma Srbija je nacionalni park... sa pustenim zivotinjama reda sisara... misle da su homosapiensi, ali nisu... ne znam kako da im kazem da ce uskoro izumreti jer ce se poklati izmedju sebe, ne slusaju bedni zemljani pa to ti je...

Back