Baš je ha ha ha Prevara naravno Ne konkretno za ponudu besplatnog putovanje već sve što je vezano za Agenciju CMC GROUP .Džabe im sve reklame kad neznaju osnove dobrog poslovanja .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam ja poznanike koji su bili, smeštaj je odličan, ali sve ostalo moraš da platiš. Oni su bili jako zadovoljni. Mada, kažu da je tamo smeštaj inače vrlo jeftin pa ta stavka i nije nešto vredno.Ovako znaci...Ja sam iz Makedonije i kao i svi vas dobila sam taj besplatni smestaj od neke agencije koja se kod nas zove Travel House ili Travel Group (jedna ista agencija za 2 imena jer na dvema je isti tel. broj).
Ja jos uvjek nisam bila na tu njihovu prezentaciju ili sta vec, samo sam ih zvala i rekli su mu da ce me obavetiti telefonim kad mogu da idem kog njih da mi objasne sta sam dobila i kako mogu to iskoristiti. U vauceru sta sam dobila po posti pise da mogu birati Grcku 10 dana za 4 osobe ili Spaniju 7dana za 2 osobe (ne pise iskljucivo da se radi o Tenerifama, a i da se radi bilo bi lepo jer sam ovo leto i onako tamo planirala ic jer sad se avio karte nalaze i za 220eura).
Nisam zainteresirana da kupim bilo kakav tajm shere apartman ili im dati 10 000 eura kako neki od clanova kazu, samo sam zainteresovana da iskoristim tih 7 dana besplatan smestaj! E sad mene interesuje dali je neko bio, da ne ispadne odoh ja na Tenerife i hotel koji nude ne postoji ili nesto tako! Radi se o ovome hotelu ako je nekome poznat www.regencyresorts.com
Znaci samo to me interesuje dali besplatni smestaj je istinit nista drugo......ovo smaranje od 2 sata cu istrpjeti ako je smestaj uistinu besplatan
Izvinjavam se na ne tako gobrom Srpskom jeziku![]()
Savetujem vam da ako ste dobili vaucer i ako ste u mogucnosti da kupite karte,obavezno idite jer stvarno nije prevara.Dobijate jedan od 5 hotela Reagency Resort,zavisi kako vas procene na osnovu onog upitnika.Mi nismo vencani pa su po tome mislili da nismo ozbiljni kupci,tako da su nas stavili u Paradise Court koji je slabiji ali sasvim korektan.Cetvorokrevetni apartman,velika terasa,opremljena kuhinja,stvarno je super.
Karte smo platili svega 135e i to Budimpesta/Madrid 65e preko Vizzaira i Madrid/Tenerife oko 70e preko Rayanaira.Kombi prevoz od Beograda do Budimpeste je 60e.To ispada oko 200e po osobi,sto je odlicna cena.Tamo je hrana jeftinija nego kod nas,tako da necete potrositi puno para.
Verujem da vas najvise interesuje depozit od 300e.Vratili su nam pre cim smo napustili apartman.Sef je 15e za 7 dana.Traze depozit 10e za sef 10e za tv i to su nam vratili.Stvarno nismo imali nikakve neprijatnosti.Duzni ste da prisustvujete prezentaciji,po dogovoru kad vama odgovara i to je sve.Morate se sloziti da je to sitnica,s obzirom da dobijate smestaj gratis!
Savetujem vam da ako ste dobili vaucer i ako ste u mogucnosti da kupite karte,obavezno idite jer stvarno nije prevara.Dobijate jedan od 5 hotela Reagency Resort,zavisi kako vas procene na osnovu onog upitnika.Mi nismo vencani pa su po tome mislili da nismo ozbiljni kupci,tako da su nas stavili u Paradise Court koji je slabiji ali sasvim korektan.Cetvorokrevetni apartman,velika terasa,opremljena kuhinja,stvarno je super.
Karte smo platili svega 135e i to Budimpesta/Madrid 65e preko Vizzaira i Madrid/Tenerife oko 70e preko Rayanaira.Kombi prevoz od Beograda do Budimpeste je 60e.To ispada oko 200e po osobi,sto je odlicna cena.Tamo je hrana jeftinija nego kod nas,tako da necete potrositi puno para.
Verujem da vas najvise interesuje depozit od 300e.Vratili su nam pre cim smo napustili apartman.Sef je 15e za 7 dana.Traze depozit 10e za sef 10e za tv i to su nam vratili.Stvarno nismo imali nikakve neprijatnosti.Duzni ste da prisustvujete prezentaciji,po dogovoru kad vama odgovara i to je sve.Morate se sloziti da je to sitnica,s obzirom da dobijate smestaj gratis!

Cene koje sam navela su za povratne karte za period od 10og do 19og maja.Ostali sma tamo 1 dan duze jer bi nam karta bila duplo skuplja da smo se vratili 18og.Ne znam kakve su sada cene,verovatno mnogo vece jer je bas sezona i ljudi vise potuju,mi smo nasli bas povoljno.Karte smo kupili oko mesec dana pre puta.Sto se tice kombi prevoza,agencija se zove Gea tours 063/504587,voze vas direktno do aerodroma u Budimpesti u svako doba dana i noci.Ako zivite u Beogradu,cak dolaze na vasu kucnu adresu da vas pokupe,ili gde god se dogovorite.
molim sve one koji su dobili pismo od CMC agencije u kom pise da ste dobili nagradno putovanje da mi napisu sta misle o toj lukavoj agenciji i da li su bili na njihovoj promocijiCilj mi je da razotkrijem njihovu prevaru kako bi prestali da varaju narod!!!!!!!!

l:ta
1
2:ac:ap1t1:neg;ws=To je to,nama je bilo lepo i zadovoljni smo,ko zeli moze da pokusa ko ne zeli njegov problem.Moja zaova sa porodicom je takodje dobila besplatan smestaj,oni ce ici krajem avgusta u Leptokariji,a posto su se na vreme javili imali su puno vise izbora.
To je to,nama je bilo lepo i zadovoljni smo,ko zeli moze da pokusa ko ne zeli njegov problem.Moja zaova sa porodicom je takodje dobila besplatan smestaj,oni ce ici krajem avgusta u Leptokariji,a posto su se na vreme javili imali su puno vise izbora.
Мене занима шта значи ово ,,Ко жели - може да покуша''? Ви сте први за које сам чула да су добили Грчку, а онда и заова! Ми два пута добили Тенерифе! И сви за кој смо икад чули, за све ове године, си добише Тенерифе!