dobili ste putovanje cmc- ha ha

Ovako znaci...Ja sam iz Makedonije i kao i svi vas dobila sam taj besplatni smestaj od neke agencije koja se kod nas zove Travel House ili Travel Group (jedna ista agencija za 2 imena jer na dvema je isti tel. broj).
Ja jos uvjek nisam bila na tu njihovu prezentaciju ili sta vec, samo sam ih zvala i rekli su mu da ce me obavetiti telefonim kad mogu da idem kog njih da mi objasne sta sam dobila i kako mogu to iskoristiti. U vauceru sta sam dobila po posti pise da mogu birati Grcku 10 dana za 4 osobe ili Spaniju 7dana za 2 osobe (ne pise iskljucivo da se radi o Tenerifama, a i da se radi bilo bi lepo jer sam ovo leto i onako tamo planirala ic jer sad se avio karte nalaze i za 220eura).
Nisam zainteresirana da kupim bilo kakav tajm shere apartman ili im dati 10 000 eura kako neki od clanova kazu, samo sam zainteresovana da iskoristim tih 7 dana besplatan smestaj! E sad mene interesuje dali je neko bio, da ne ispadne odoh ja na Tenerife i hotel koji nude ne postoji ili nesto tako! Radi se o ovome hotelu ako je nekome poznat www.regencyresorts.com
Znaci samo to me interesuje dali besplatni smestaj je istinit nista drugo......ovo smaranje od 2 sata cu istrpjeti ako je smestaj uistinu besplatan :think:

Izvinjavam se na ne tako gobrom Srpskom jeziku :rumenko:
Imam ja poznanike koji su bili, smeštaj je odličan, ali sve ostalo moraš da platiš. Oni su bili jako zadovoljni. Mada, kažu da je tamo smeštaj inače vrlo jeftin pa ta stavka i nije nešto vredno.

Zdravo narode!U jednom dahu sam procitala sve na temu poklon putovanja.To me je navelo da se registrujem i podelim sa vama svoje utiske.Pre dva dana sam se vratila sa Tenerifa,koristila sam poklon putovanje preko cmc agencije.Utisci su fenemonalni!Ako nekog interesuje,rado cu odgovoriti na sva pitanja.Pozdrav!

Savetujem vam da ako ste dobili vaucer i ako ste u mogucnosti da kupite karte,obavezno idite jer stvarno nije prevara.Dobijate jedan od 5 hotela Reagency Resort,zavisi kako vas procene na osnovu onog upitnika.Mi nismo vencani pa su po tome mislili da nismo ozbiljni kupci,tako da su nas stavili u Paradise Court koji je slabiji ali sasvim korektan.Cetvorokrevetni apartman,velika terasa,opremljena kuhinja,stvarno je super.
Karte smo platili svega 135e i to Budimpesta/Madrid 65e preko Vizzaira i Madrid/Tenerife oko 70e preko Rayanaira.Kombi prevoz od Beograda do Budimpeste je 60e.To ispada oko 200e po osobi,sto je odlicna cena.Tamo je hrana jeftinija nego kod nas,tako da necete potrositi puno para.
Verujem da vas najvise interesuje depozit od 300e.Vratili su nam pre cim smo napustili apartman.Sef je 15e za 7 dana.Traze depozit 10e za sef 10e za tv i to su nam vratili.Stvarno nismo imali nikakve neprijatnosti.Duzni ste da prisustvujete prezentaciji,po dogovoru kad vama odgovara i to je sve.Morate se sloziti da je to sitnica,s obzirom da dobijate smestaj gratis!

Savetujem vam da ako ste dobili vaucer i ako ste u mogucnosti da kupite karte,obavezno idite jer stvarno nije prevara.Dobijate jedan od 5 hotela Reagency Resort,zavisi kako vas procene na osnovu onog upitnika.Mi nismo vencani pa su po tome mislili da nismo ozbiljni kupci,tako da su nas stavili u Paradise Court koji je slabiji ali sasvim korektan.Cetvorokrevetni apartman,velika terasa,opremljena kuhinja,stvarno je super.
Karte smo platili svega 135e i to Budimpesta/Madrid 65e preko Vizzaira i Madrid/Tenerife oko 70e preko Rayanaira.Kombi prevoz od Beograda do Budimpeste je 60e.To ispada oko 200e po osobi,sto je odlicna cena.Tamo je hrana jeftinija nego kod nas,tako da necete potrositi puno para.
Verujem da vas najvise interesuje depozit od 300e.Vratili su nam pre cim smo napustili apartman.Sef je 15e za 7 dana.Traze depozit 10e za sef 10e za tv i to su nam vratili.Stvarno nismo imali nikakve neprijatnosti.Duzni ste da prisustvujete prezentaciji,po dogovoru kad vama odgovara i to je sve.Morate se sloziti da je to sitnica,s obzirom da dobijate smestaj gratis!

Pa kako su samo kod Vas ispostovali sve....samo kod Vas koji imate po 1-2 poruke.....a svi mi ostali koji smo ovde sa 500-1000 poruka smo bili prevareni

Дај фотографије! :)
И успут, шта је било тамо на презентацији?
Да, мислим да није превара, али јесте превара толико што сви добију Тенерифе!

Ne razumem kakve veze ima da li sam poslala 1 ili 100 poruka,javila sam se samo kako bih pomogla onima koji imaju vaucer a jos uvek razmisljaju da li da ga iskoriste.Nikog ne hvalim,niti me intersuje kupovina tih nedelja.Samo sam napisala kako je zaista bilo.Zbog cega je prevara?Ne secam se da je neko napisao da mu nisu vratili depozit ili da mu se nesto ruzno desilo.Tacno je da uvek daju Tenerife ali ko zeli da ide to slobodno moze da ucini narednih godinu dana.
Bila sam u Beogradu na prezentaciji i kao i vecina dozivela neprijatno,drsko i bezobrazno ponasanje doticne menadzerke,ali to je njen nivo i ako bilo sta moze da proda takvim ponasanjem,svaka joj cast!Kad smo otisli na Tenerife,sacekao nas je njihov predstavnik,dao nam osnovne informacije i platio taksi do hotela u kom smo bili smesteni.Prezentacija je tamo trajala par sati,pokazao nam je tri hotela i sobe u njima,govorio o dozivotnoj kupovini nedelja za 8700e i to je to.Mi smo odmah rekli da nismo zainteresovani i niko nas nista nije davio.Covek se prijateljski postavio prema nama i nemam nista lose da kazem.

Da li navodis cene u jednom pravcu ili je rec o ceni u oba pravca?

Da i ja podelim svoje iskustvo...Znači posle dobijenog poziva, mama i ja odlazimo u CMC. Svi ljubazni, svaka porodica dobija jedan sto i neku mlađu osobu koja vam je "domaćin". Kreće prezentacija, obrađuju vas da kupite neki vaučer sa kojim ćete imate popust na njihova putovanja npr narednih godinu dana (sad sam već zaboravila detalje). To dosta dugo traje, i nijednom ne pominju cenu tih vaučera. Kda ih neko to pitam oni nešto izvrdaju..Svi se stalno smeškaju, a "domaćini" za svakim stolom ćaskaju neobavezno sa vama. Nama je bila neka studentkinja.
Tek kada završe sa izlaganje (posle 1 sat) dolaze do svakog stola i ako neko pita za cenu vaučera, onda dolaze neki menažeri i kreću da vam ponovo pričaju detalje vaučera i onda napišu cenu na papiru...izmeđ 1000 i 2000 eura. E kada smo rekli da nam je to previše, onda oni brzo idu da razgovaraju sa gl menadžerom da odobri popust. I vraćaju sa se novom cenom i kažu ako sad odmah platite dobijate po toj ceni. Mi kažemo da nam vaučer nije potreban, i tu se priča okreće...Ljubaznost nestaje i malo kreću i da vređaju. Nešto tipa "pa ako vam je ovo puno, ne znam da li ćete imati para da uopšte idete na to putovanje koje ste dobili od nas", ili "mislim, šta ste vi očekivali da će to biti 100 eura.." i slični komentari...Baš je bilo neprijatno. Uglavnom vratili smo im njihovo besplatno putovanje.
U suštini svi zaista i dobijaju plaćeni smeštaj, što je dobro, ali po mom mišljenju, njihova psiho tortura je katastrofa i nije bila vredna mog vremena.

Cene koje sam navela su za povratne karte za period od 10og do 19og maja.Ostali sma tamo 1 dan duze jer bi nam karta bila duplo skuplja da smo se vratili 18og.Ne znam kakve su sada cene,verovatno mnogo vece jer je bas sezona i ljudi vise potuju,mi smo nasli bas povoljno.Karte smo kupili oko mesec dana pre puta.Sto se tice kombi prevoza,agencija se zove Gea tours 063/504587,voze vas direktno do aerodroma u Budimpesti u svako doba dana i noci.Ako zivite u Beogradu,cak dolaze na vasu kucnu adresu da vas pokupe,ili gde god se dogovorite.

Cene koje sam navela su za povratne karte za period od 10og do 19og maja.Ostali sma tamo 1 dan duze jer bi nam karta bila duplo skuplja da smo se vratili 18og.Ne znam kakve su sada cene,verovatno mnogo vece jer je bas sezona i ljudi vise potuju,mi smo nasli bas povoljno.Karte smo kupili oko mesec dana pre puta.Sto se tice kombi prevoza,agencija se zove Gea tours 063/504587,voze vas direktno do aerodroma u Budimpesti u svako doba dana i noci.Ako zivite u Beogradu,cak dolaze na vasu kucnu adresu da vas pokupe,ili gde god se dogovorite.

Hvala ako nam budu potrebne jos neke informacije obraticemo vam se ponovo.

Evo mene opet,samo da se javim da smo iskoristili poklon smestaj za Grcku,posto smo izvadili pasose i javili se maja meseca u agenciju od ponudjenih apartmana i hotela za jun mesec odabrali smo apartmanski smestaj na Krfu,tacnije Kavos.Nismo imali nikakvih problema sa smestajem,sve je bilo ok,doplatili smo za dete i uzeli trokrevetnu sobu.Ako nekoga nesto interesuje neka slobodno pita,odgovoricu na sva pitanja.

S obzirom da smo se kasno javili,posto smo trazili samo za jun zbog moje trudnoce (kasnije ne mogu da putujem) dobili smo samo krf od apartmanskog smestaja,dok je za hotel bilo vise ponuda.Krf nam je odgovarao pa nismo ni razmisljali za nesto drugo.
http://www.booking.com/hotel/gr/yianetta-complex.sr.html?aid=333373;label=yianetta-complex-7RwbJQ_GX5eICWGrCS7BewS22363986232:pl:ta:p1:p2:ac:ap1t1:neg;ws=
http://www.olympicholidays.com/greece/corfu/kavos/yianetta-complex/q.sp.23802.q.html
http://www.hotels4u.com/hotels/yianetta-complex.aspx

Zvezdice nismo kupili niti bilo sta drugo,agenciji smo samo doplatili smestaj za dete,pokusacu da stavim neke slike.

P6212336.jpg
P6232542.jpg
P6232550.jpg
P6242566.jpg

To je to,nama je bilo lepo i zadovoljni smo,ko zeli moze da pokusa ko ne zeli njegov problem.Moja zaova sa porodicom je takodje dobila besplatan smestaj,oni ce ici krajem avgusta u Leptokariji,a posto su se na vreme javili imali su puno vise izbora.

Poslednja izmena:
To je to,nama je bilo lepo i zadovoljni smo,ko zeli moze da pokusa ko ne zeli njegov problem.Moja zaova sa porodicom je takodje dobila besplatan smestaj,oni ce ici krajem avgusta u Leptokariji,a posto su se na vreme javili imali su puno vise izbora.

Мене занима шта значи ово ,,Ко жели - може да покуша''? Ви сте први за које сам чула да су добили Грчку, а онда и заова! Ми два пута добили Тенерифе! И сви за кој смо икад чули, за све ове године, си добише Тенерифе!

Мене занима шта значи ово ,,Ко жели - може да покуша''? Ви сте први за које сам чула да су добили Грчку, а онда и заова! Ми два пута добили Тенерифе! И сви за кој смо икад чули, за све ове године, си добише Тенерифе!

Pa i nekom se posrecilo kao njima da dobiju Grcku. :hahaha:

Back