Dobili smo cerku :)))))

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
Moja drugarica je rodila Sa 40+ godina cerku :))))) Mama i beba su super sve je super proshlo a i Dostal mladji tata male shmizle je prestetjan :))
Naravno da Sam odmah otrchala u bolnicu da je nosam mazim i bubim ...kako samo lepo mirishe
Pitam drugaricu ----> jel ti chestito bivshi muzh

Kazhe da nije i pita me dali bi trebo on chestitati

Kazujem da bi trebo chestitati jer ipak odrzhavate kontakt jer imate zajednichku djecu

Za ove Sa bivshim partnerima a u novom braku/ vezi sa novom djecom jel vam bivsha strana chestitala ?

Poslednja izmena:
a kad sam pročito naslov i ko je otvorio pomislio sam jeote ona bila trudna a krila to od nas :ljutko:
znam tako više kretena i kretenki koji kriju trudnoću od "uroci" :neutral: barem dok može da se sakrije

Nisam ja pu pu daleko bilo pomerih se s mjesta :)

34 godine nas dve se druzhimo i istina je da mjesec Dana pred termin nisam mogla spavati sve me strahovi morili kako tje sve to da prodje :)

Da im je bilo lepo ne bi se ni rastajali... Uglavnom u 95% slučajeva ljudi se raziđu zbog nekog velikog problema, što obično jedna ili druga strana ne može da oprosti, samim ti ne vidim ni to čestitanje, kafenisanje kao nešto normalno... Mislim, kada se ljudi raziđu ok, kada nema problema, onda ok, inače ne vidim zašto bi se to radilo na silu...

I neka je ona na'vatala nekog mlađanog da joj sklepa šmizlu, mora neko i trčati za tom decom uz aktivne erekcije, misli se na sve. :)

Da im je bilo lepo ne bi se ni rastajali... Uglavnom u 95% slučajeva ljudi se raziđu zbog nekog velikog problema, što obično jedna ili druga strana ne može da oprosti, samim ti ne vidim ni to čestitanje, kafenisanje kao nešto normalno... Mislim, kada se ljudi raziđu ok, kada nema problema, onda ok, inače ne vidim zašto bi se to radilo na silu...

I neka je ona na'vatala nekog mlađanog da joj sklepa šmizlu, mora neko i trčati za tom decom uz aktivne erekcije, misli se na sve. :)
to je cela priča

Moja drugarica je rodila Sa 40+ godina cerku :))))) Mama i beba su super sve je super proshlo a i Dostal mladji tata male shmizle je prestetjan :))
Naravno da Sam odmah otrchala u bolnicu da je nosam mazim i bubim ...kako samo lepo mirishe

Kazujem da bi trebo chestitati jer ipak odrzhavate kontakt jer imate zajednichku djecu

Za ove Sa bivshim partnerima a u novom braku/ vezi sa novom djecom jel vam bivsha strana chestitala ?

Čekaj a što bi joj čestitao? To je sada novo dete iz novog braka, ne tiče ga se ni ona ni taj njen novi brak. Još ako su bili u lošim odnosima, a bili su jer se od toga brakovi i raspadaju, onda nema šta da se pretvara i čestita.

On ne treba bivsoj zeni da cestita, vec svojoj deci koju ima sa tom svojom bivsom zenom. Jer su oni dobili sestru.

A ja mislila da ovo vazi za sve zene u braku, bez obzira na to da li im je partner mladji ili stariji:D

pa i to kazu al je ovde tema malo drugacija
a i ne volim da generalizujem, zena koja bas voli seks i voli partnera a i malo je pametna znace sta i kako treba ako se i on trudi

i ovde kolko znam bar od onih koje mi pricaju, kazu da i muskarac bude kriv, jer samo icekuje a ne trudi se, leci na zenu samo i iprazniti se nije nesto interesantno za zenu i kad tad izgubi volju da se i ona trudi, vrzino kolo, ili kako se kaze

e to je navaznije da li je bivsi muz cestitao

Zavisi u kakvom su odnosu bili pre trudnoce.

Ako bivsi cestita, znaci da se snasao, da mu je drago zbog nje, i da ce u buducnosti biti u prijateljskim odnosima.

Ako joj nije cestitao, znaci - ili da jos nije preboleo i nasao svoju srecu na nekom drugom mestu....

Ili da je ona ispala kuccka, zbog cega je on izgubio postovanje prema njoj, i ne zeli apsolutno da ima ista s njom... Ono: daleko joj lepa kuca :aha:

Back