Ja da imam tamo firmu što da ne.
Odakle bi uzo pare,ako ne zarađuješ.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja da imam tamo firmu što da ne.
Opet helvetolupašOdakle bi uzo pare,ako ne zarađuješ.
Nećeš ni ti.Doći će zetovi i podeliće tvoju imovinu i novac.Sa takvim komunisatickim mentalnim sklopom NIKADA NECES USPETI U KAPITALISTICKIM OKOLNOSTIMA!
Tesi se MNOGO JE TAKVIH U SRBIJI!
pa tako se i napunio Beograd primitivom sa BalkanaA dobro poslovanje je drzati bolesnike u firmi da nista ne rade i davati im platu?
Ako se ne varam, troškovi dužeg odsustva sa posla (čini mi se preko 30 dana) usled bolesti tj. lečenja od iste svakako padaju na teret države i poslodavac nema ništa sa tim. Bolest o kojoj se ovde radi podrazumeva dugotrajnu borbu i spada u pomenutu kategoriju. Poslodavac je za to vreme mogao da nadje zamenu za bolesnog radnika, a taj radnik bi znao da, nakon izlečenja ima gde da se vrati i nastavi da zaradjuje svoju platu. Poslodavac nikom ništa ne bi poklanjao, a zaposleni bi imao sigurna primanja (ponavljam - o trošku države) sve vreme lečenja.
Proces lečenja nije samo propisana terapija, već i npr. izmenjen način ishrane, a ovo drugo ne pokriva zdravstveno osiguranje koje je, verujem, uredno uplaćivano, tako da obolelom zaposlenom nije dovoljno što će lečenje biti "besplatno" (sam se ismejah na ovo što sam napisao), već su mu/joj neophodna i sredstva za svakodnevno funkcionisanje iliti čistu egzistenciju.
E zato mislim da je cela ova priča sa otkazom pogrešna, nehumana, možda i protivpravna (nisam pravnik pa ne mogu da tvrdim, zato "možda").