DOBAR VIC

Vidis Ivame, ti ne zaostajes za njim ni malo. Obojica ste prdavci koji su nedavno culi za forum i (sudeci po vasim porukama za ovo vreme) mislite da ce vam taj vremenski zaostatak za ostalim clanovima nadoknaditi poruke (ev ti imas 15 dnevno (nije da me je interesovalo, al pogledao sam)).
C c cc
Neam nameru da se prepucavam sa bilo kim, ovo je cista konstatacija :)

affraid.gif

Dacman 92:
E kolko ja vidim po vasim postovima, ova tema je bila na svastari, a evo sad na humoru. A prosto mi se place kad gledam koliko glupih tema ima na humoru! Spamujte sa porukama al ne sa temama! Raspada se forum! Dosla dva-tri lika i otvorili desetak glupih tema i sad su oni face a nemaju ni 100 postova! Evo skoro da placem, kako je bio lep forum dok nisu dosli ovi debili! Samo za ubijanje dosade, brokimo da hiljadu, glasanje, koliko ste srbin, debil, koji ste sp lik... Eee zbog takvih tema nam ode forum u ****! Imate lepo temu SPAM-ujte liudi!!! pa tu spamujte a nemojte da otvarate debilne teme!
zasto se ti brines? ako ti se nesvidja samo nemoj da gledas i to je to.
tako ja radim i briga me i za ped.ere i za kur.ve i za sve
pozzzzz

Dacman 92 ? Сад сам се сетила, па ти си онај слаткиш из Краљевачке... :wink:
Дечко, да ли још увек хакеришеш, колико се сећам, то си радио веома успешно? Е, нека си им рекао за спамовање...само напред, заједно смо јачи! :-D 8-) :arrow:

U jednom avionu sjede englez, amerikanac, njemac, francuz i Mujo.
Kad je došlo do nekakvog kvara na motoru aviona...................................
sve ih Mujo nadmudrio i jedni osta živ :lol: :lol:

Back