NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
pa tu iskrenu i cistu i divnu ljubav.
mislim, posao se nadje, ali ovakva ljubav opisana u temi bas i teze.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kad biste morali da birate između sexa i ljubavi , a a a a A? Ne ide to jedno sa drugim...ili voliš ili rakaš.. ili sakaš. Nema tu triest godina ljubavi sa dobrim seksom, tu je ili dosadno standardan utovar i istovar ili varanje na sve strane u cilju osvežavanja braka, što ondak nije ljubav... voleli se baba i deda i i drže se za ruke ceo život i nikada nisu menjali rupe i palice... ma hajte molim vas
ma uzela bih i ja kes.
nego, oni nude poso druze, a ne pare![]()
ja nesto kontam...posao.
jer kad imas pare, onda ces da nadjes i ljubav.
he he he
ili neces...hmmm. kazu da je ljubav luksuz sirotinje.
ovi bogati imaju drugu zabavu u zivotu...
dakleM, ipak ljuboov.
![]()
pa tu iskrenu i cistu i divnu ljubav.
joj pile mora da se salis![]()
Kad bi trebali da birate između ispunjenja dve želje za period od narednih godinu dana, šta bi ste odabrali, dal neki dobar, prestižan i unosan posao, ili iskrenu, čistu i nevinu ljubav osobe suprotnog pola? Samo jedno se može odabrati! Da bi odgovorili na ovo pitanje morali bi da zamislite da ste i bez posla i bez ljubavi, što je veliki životni nedostatak. Ali, sigurno ima i takvih, koji su u realnosti i bez jednog i drugog. Život jeste lep, ali nam se svakako ne mogu ostvariti sve želje odjednom. Za neke stvari moramo da sačekamo, osim ako je nekom, nažalost, suđeno da nešto ne doživi...![]()
Ljubav, naravno...jer teze je naci pravu ljubav nego dobar posao...
E sad zavisi...nekad neko ima vise srece pa ubode i jedno drugo...
A onda pocne da mu fali nesto trece...
I sve tako u krug...
![]()
Prvo ide posao, kad zaradis novac dolazi moc, a kad imas moc sve su zene tvoje !
Prvo ide posao, kad zaradis novac dolazi moc, a kad imas moc sve su zene tvoje !
toni montana nema pojma
onaj njegov ortak zna na shta sve zene padjau u nesvest![]()