gost 189405
Elita
- Poruka
- 16.683
Se zapitate vi ponekad da li ste dobar covek ili po automatizmu verujete u to?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ništa nije dato, vrlo lako se sklizne u loše, zakon entropije
Ponekad mislim da je svet pakao i da smo ovde po kazni, ne mogu drugačije da objasnim sve ovo
The Good Place?podseti me na onu seriju, gde ona umire i odlazi u "Raj" a sve vreme je grize savest da tu ne pripada.
Kasnije je se ispostavi da je pakao
Joj,sta god si rekla to do mene ne dopire ako vices
ja sam jedna divna osobaSe zapitate vi ponekad da li ste dobar covek ili po automatizmu verujete u to?
Nema psovanjaPa tako kažu u seriji, umesto "motherfucking shitballs", The Good Place prepravi
Upravo se pitam.Se zapitate vi ponekad da li ste dobar covek ili po automatizmu verujete u to?
Aj smisli pa javiUpravo se pitam.![]()
Teško pitanje.Aj smisli pa javi
Pa zato što uzima bez preispitivanja, zato nam je ovakoSvak za sebe uzima da je dobar čovek
Dobro, onda sam zla.Neverovatna je tendencija kod ljudi da kad im kazes da si los, oni to prepoznaju kao odraz tvoje skromnosti, pa jos vise ucrvste stav da si dobar, a ti si ustvari bio iskren. Kao ono kad ih ubedjujes da ti nije dobro, a oni misle da tripujes i da si hipohondar, a tebi stv nije dobro. Hebem ti ljude...
Nisu navikli na iskrenostNeverovatna je tendencija kod ljudi da kad im kazes da si los, oni to prepoznaju kao odraz tvoje skromnosti, pa jos vise ucrvste stav da si dobar, a ti si ustvari bio iskren. Kao ono kad ih ubedjujes da ti nije dobro, a oni misle da tripujes i da si hipohondar, a tebi stv nije dobro. Hebem ti ljude...
'Zato su nas bombardovali'Pa zato što uzima bez preispitivanja, zato nam je ovako
Nisam ni u jednom momentu rekla zato su nas bomb, i ne negujem takvu logiku i ne učitavaj mi, ali simptomatično je da svaka rasprava očas posla sklizne u zlobu, i to ne bezazlenu zlobu'Zato su nas bombardovali'