dobar ljubavnik

jedan.

Hm, kako je cudno sto je jako mali broj dobrih ljubavnika... al, dobro, to mu dodje kao i broj inteligentnih ljudi... nije svako za sve :wink:
mudrost... znanje..imanje bla bla 8)

Ja ne znam zasto neki muskarci misle da su dobri ljubavnici tek ako zenu sve boli posle sexa i ako ne moze da hoda 2 dana.Kol'ko vidim nekima je sinonim za dobar sex-razvaljivanje...sirovine jedne! :twisted:
Ne yebe se na snagu(mada ja nemam nista protiv malo grubljeg sexa povremeno, ali nije u tome sustina)!!!
Za dobar sex je potreban dobar osecaj i sposobnost da se partner oseti i prati a ne samo sirova snaga i izdrzljivost s tim sto moj ukus nalaze da on vodi!Kao u plesu...a da li je u pitanju nezni tango, salsa ili neka jos brza, ritmicnija i okretnija igra...nebitno je :)
Ja sam do sada imala 2 ljubavnika za koja bih mogla reci da su dobri(1 od njih je moj "sex mate" ;) ) a generalno mislim da su muskarci izuzetno losi u krevetu, mrzi me da pisem zbog cega sve...dala sam jedan od razloga na pocetku posta...mislite o tome...za sada!

SKVO, slazem se sa tobom
- mada nedavno sam cuo jednu sovinisticku izreku ,, ne je.e mojih 30 cm vec mojih 130 kg....i crkao od smeha...
Medjutim, ovo sto si ti napisala je tacno tako....a i prva greska ,,velikih`` - odmah posle orgazma ustaju i idu do toaleta....kao da su prljavi...a nekim zenama mnogo vise znaci i minut, dva neznog zagrljaja posle.....ili ja gresim :wink:

Dobar ljubavnik se radja.To je izgradjena, spontana, zdrava licnost,bez kompleksa, svesna svoje seksualnosti, sposobna da se predaje i uziva.Nazalost, iskusih samo jednog takvog.Mislim da zene vise nego muskarci zadovoljavaju ove kriterijume.Cast izuzecima.

politewhitelady:
Dobar ljubavnik se radja.To je izgradjena, spontana, zdrava licnost,bez kompleksa, svesna svoje seksualnosti, sposobna da se predaje i uziva.Nazalost, iskusih samo jednog takvog.Mislim da zene vise nego muskarci zadovoljavaju ove kriterijume.Cast izuzecima.

Ово звучи као контрадикција: Ко се то рађа као изграђена, спонтана, здрава личност свесна своје сексуалности? :roll:

Da..cudno da se neko rodi izgradjen..jel' kloniran..pa mozda.
Sta ce jadni muskarci..koliko god da pruze, nije dovoljno. Das joj prst, ona hoce celu ruku..das joj ruku, ona hoce djoku..das joj djoku..ona hoce dve djoke..svaki za svaku rupu..i da bude veliki i tehnicar..da uzima vijagru kad ne moze da mu se digne, jer je pod tolikim pritiskom da bude dobar ljubavnik i da zadovolji, totalno puk'o s pamecu..sto se naravno negativno odrazilo na odredjene delove tela..a iako je tvrd, nije veliki..pa mora i onaj preparat sto povecava..ili hirurgu pod noz..sve za ljubav.Stvarno mi je zao muskaraca..saosecam se s njima..ljubi ih majka :(

ZMAJOLA:
Pera_Zdera:
E bravo, al bi super pitanje bilo za tipove - koliko ste sreli dobrih ljubavnica.
Mrzi te da postavis temu,ili sta?!?
Ne, nego ne bi da ispadnem neki zenomrzac, ako me razumes. A kad malo bolje razmislim, u principu me bas briga ko je koliko i kakvih sreo. A mislim i da je ova tema postavljena vise kao licni oglas nego kao stvarno interesovanje za to pitanje.

Hellen:
politewhitelady:

Ово звучи као контрадикција: Ко се то рађа као изграђена, спонтана, здрава личност свесна своје сексуалности? :roll:
Intelektualno funkcionisanje na uglavno konkretno-operacionalnom stupnju,otezava razumevanje apstraktnih pojmova,odnosno onemogucava usvajanje sadrzaja formulisanih uz pomoc apstrakcija

Kazu da su dobri ljubavnici oni koji igraju (djuskaju) dobro... oni koji mogu da se u potpunosti prepuste muzici, da je propuste kroz telo i sjedine se sa njom.. :wink: ja igram fenomenalno, bez lazne skromnosti.. :lol: kako vi igrate? :P

A ja sam cuo da ljudi koji imaju levo jaje vece od desnog za 10%, koji imaju natprosecno dlakav cmar, koji pritom sviraju violinu i mogu da dohvate petom celo dok stoje na jednoj nozi razbijaju koliko su dobri ljubavnici... Ima neko takva iskustva?

Back