- Poruka
- 85.646
https://voca.ro/1dEymjGFxLE3Evo sad ću poslušati, samo da kikice svežem. Sjedi i čekaj komentar, ionako nemaš pametnijeg posla![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://voca.ro/1dEymjGFxLE3Evo sad ću poslušati, samo da kikice svežem. Sjedi i čekaj komentar, ionako nemaš pametnijeg posla![]()
za sta da me tuziGane moj ... kad se cera ne bi vise ukopavala ne bi bila ona...
to zadrto da ne poveruje ... i tuzice te Tabu videces, stara je to cinkara![]()
Pa eto otskroluj malo gore...Za šta služi ova tema..
Kako ja znam, ni jedna pametna žena neće odati tj reći da je njen dragi "dobar lizač". ..tako da, džaba pitate![]()
bata maho ovo je mnjogo glupo na vise razlicitih nivoazvaka mog druga na ircu krstarice za pristup: nisam lep kao stalone, niti snazan kao svarceneger, ali zato lizem kao Lesi.
Taj je pre 17 godina obrno preko 200 zenski, pa ti sad kazi da je glupo...bata maho ovo je mnjogo glupo na vise razlicitih nivoa
ma lagi te tajTaj je pre 17 godina obrno preko 200 zenski, pa ti sad kazi da je glupo...
Sta me lagi, uz njega sam i ja ****. Krenemo od pocetka kneza, pa do kraja kalisa, muvamo sve sto nosi suknju i pantalone...ma lagi te taj
i onda u rajicevu 10Sta me lagi, uz njega sam i ja ****. Krenemo od pocetka kneza, pa do kraja kalisa, muvamo sve sto nosi suknju i pantalone...
Znas kako ide muvanje na Akademiji i KST-u? Vidis neku, pridjes joj, i odmah lupis zvaku :>pi onda u rajicevu 10
![]()
Prestani da objasnjavas tudje fore.Pa da indirektno mu rekla da grebe i da nema pojma :>P
maho i ja sam nostalgican zbog tog izgubljenog duha grada koji se izgubio negde izmedju neceg i neceg sto je nepoznato i nepoznatoZnas kako ide muvanje na Akademiji i KST-u? Vidis neku, pridjes joj, i odmah lupis zvaku :>p
ok. ali @montgomery i rekla da ne mensplejnujem, a ovo je musko! :>PPrestani da objasnjavas tudje fore.
jel montgomeri musko il dusko dugouskook. ali @montgomery i rekla da ne mensplejnujem, a ovo je musko! :>P
Pa da, al to je mladost, do 30 godina. No ide i posle, a evo i dan danas.maho i ja sam nostalgican zbog tog izgubljenog duha grada koji se izgubio negde izmedju neceg i neceg sto je nepoznato i nepoznato
imam trideset i kusur al i dalje sam panj <3Pa da, al to je mladost, do 30 godina. No ide i posle, a evo i dan danas.
Е максо ај понављај за мном:ok. ali @montgomery i rekla da ne mensplejnujem, a ovo je musko! :>P
Ни таговаље.Ok, nema problema. Ovo je u stvari samo tagovanje, posto sam od @Mugatu dobio kvotovanje.
ko su ti forumasi monti i mugatu i toOk, nema problema. Ovo je u stvari samo tagovanje, posto sam od @Mugatu dobio kvotovanje.
Iskompleksirana ekipa koja samo siri negativne vibracije. No nema veze :>Pko su ti forumasi monti i mugatu i to
ja to nista ne znam i ne pratim
Не млати, максо.Iskompleksirana ekipa koja samo siri negativne vibracije. No nema veze :>P