- Poruka
- 72.180
Pa nek sprda. Sprda se, svi se sprdamo...pa on i tebe sprda a ti mu stajes u odbranu...![]()
Hajde Barbarice, reci malo na temu. Stavi malo taj svoj alter ego, pusti ga, nek izmasta, nek te zastiti, svi smo mi malo lateks ovde. Priti pliz?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nek sprda. Sprda se, svi se sprdamo...pa on i tebe sprda a ti mu stajes u odbranu...![]()
Vidi Pauli, ljubav, gke kako je lepo opusteno rekla i ostala zenska s integritetom i suverenitetom.pa jasno, sasvim legitimna za LjiS. Mada je već bilo takvih
Ja nisam neki veliki ljubitelj lizanja, više volim penetraciju, ali ponekad bi mi prijalo. Ali ono tvoje pod b, užu regiju
No više volim bradavice.
R ju toke tu mi?..nije, postoji veza izmedju stvarnosti i virtuala...
Ovde su ljudi iskreniji, napolju koriste raznorazne maske...
sad za suverenitet ne znamVidi Pauli, ljubav, gke kako je lepo opusteno rekla i ostala zenska s integritetom i suverenitetom.
Pfffsad za suverenitet ne znam
P nemoj tako. Zastp vezivati licnost za sadrzaj?Pustite čoveka da mašta
Ovo mu je drugi život, makar u njemu da se naslađuje
R ju toke tu mi?
Pogledajte prilog 1376889

Nista te nisam razumeo..napolju se koriste drugačije maske, recimo maska vuka u jagnjećoj koži..na forumu je takva maska jasno vidljiva, napolju nije...![]()
..ma glupa metafora, nije ni bitno..Nista te nisam razumeo
Drage dame,
šta je za vas dobar lizač?
Drage dame,
Kako se postaje vrhunski u tome?
Pamtite li neke svoje partnere po ovome, odnosno da su lizanjem na vas ostavili izuzetan utisak.
Da li volite da vam ližemo kompletnu puslicu ili samo užu regiju dražice?
A ostale delove tela?
Drage dame,
Pamtite li neke svoje partnere po ovome, odnosno da su lizanjem na vas ostavili izuzetan utisak.
A ostale delove tela?

Kako znas jel ti lizno 9w bateriju
meni stalno bagujeLjudi jel i vama baguje mob app, ne mogu da otvorim ni jedan pdf, ostali dugmici rade?
Upravo resio, cache, visak fajlova bla blameni stalno baguje
posebno da aploadujem fotografije, to nikad nece
Teoretičar fanatik.Znaš sve Mekflaj. Poleti slobodno.Kakav profil osobe moze ovako konstantno da treska i manijaci po forumu, sta mislite?
Ima nekoliko opcija...
Znas kako sa svremena na vreme izadje ovakva tema, a napisano je vec dosta o ovome...Drage dame,
A ostale delove tela?
Moja partnerka/devojka je bi i kaže da su žene u tome mnogo bolje. Prvo ne grebu, a drugo imaju mnogo više osećaja za vrhunac kod žena.Drage dame,
A ostale delove tela?
Што на сваких месец дана отвараш исту темилицу?Drage dame,
A ostale delove tela?