dobar dan

  • Začetnik teme adis_hakeri@hotmail.com
  • Datum pokretanja
A

adis_hakeri@hotmail.com

Gost
interesujeme me nesto o lovu sarana i na cime da ga lovim molim vas ako mozete da mi pomognete vratitemi odgovor sto pre
 
Lov Sarana. Ok,ali gde?Imas Jezerskog i recnog.U svakom slucaju,manje vise ista pravila:Dobra prehrana{najbitnija stvar!),dobar pribor.Od mamaca se je najbolje pokazao kukuruz secerac(na nasim vodama i u nasim uslovima!). U svakom slucaju dobre su i boili kuglice.Mamac mora biti kao i prehrana,mada ne obavezno,ali je pozeljno.Rekoh vec,jaka moprema.Meredov obavezno,ili kuka.

Moj licni rekord:16,300 kg,ulovljen na Vlasinskom jezeru 13.juna 2001.

Bistro!
 
Heh,pa sad bas 10 godina iskustav?????
Ne preteruj,a vreme treba.I za prehranu,bacas svake noci oko 03 sati,pa ceo dan cekas jedan-dva pa i tri udarca.Jeste to penzionerski stil.To da,al kad udari...uhhhhhaaaaaaaaaa

BISTRO!
 
Imam savet za Sarandzije.Vode su trenutno kod nas katastrofa iz mnogo razloga ali trenutno jedan preovladava a to je smanjena koncetracija kiseonika (zbog ogromnih vrucina i niskog vodostaja).Danju i ne pokusavajte da ga lovite jer je slaba vajda ,ali zato nocu (kada ludak krene da malo udahne ) ,ako imate dovoljno volje za cooliranje pored stapova citave noci ,rezultati ce vam biti mnogo bolji.Ako nekada budete planirali da dolazite u Cacak na Jezero u Ovcar Banji preporucujem vam "Zagradje" i "Pejicinu krivinu".Ili jos bolje najavite se pa da pravimo semu.Aj pa tako i podrazumeva se !bistro!.
 
U Zdrelu kod Petrovca ima privatno jezero koje je puno sarana i karasa . kao stvoreno je za pocetnike sarandzije,ali je opasna navlakusa jer obavezno moras da upecas nekog od 2-5kg.A onda si sjeban za ceo zivot.
 
Imas kod Beocina mesto koje se zove Čerević. Tu je jezero tj bolje rečeno ribnjak, pa pecaj koliko hoćeš.Ako hoćeš da poneseš ribu onda ćeš da platiš nije mnogo, ali idealno mesto za učenje pecanja šarana.Tu i nije toliko bitan mamac, doduše može kukuruz ako je običan ja ti savetujem da ga prvo namočiš u vodu u koju si usuo sezamovog ulja te možeš i da prokuvaš. Ali izgleda da ti je najbitnija tehnika pecanja. Bistro ti bilo.
 

Back
Top