krvolok Poznat Poruka 8.262 14.11.2007. u 11:06 - Dobar Dan , I'm looking 4 people in Novi-sad #26 Alexander-Banetishvili: Sorry for my bad language Kliknite za proširenje... Alexander-Banetishvili: Sorry For my bad language Kliknite za proširenje... Ma, noting et ol, džast kip on, iksept Livija, nobadi von't bikam med, bat ši is'nt hier !!! :-D
Alexander-Banetishvili: Sorry for my bad language Kliknite za proširenje... Alexander-Banetishvili: Sorry For my bad language Kliknite za proširenje... Ma, noting et ol, džast kip on, iksept Livija, nobadi von't bikam med, bat ši is'nt hier !!! :-D
A Alexander-Banetishvili Početnik Poruka 17 14.11.2007. u 15:54 - Dobar Dan , I'm looking 4 people in Novi-sad #27 krvolok: Ma, noting et ol, džast kip on, iksept Livija, nobadi von't bikam med, bat ši is'nt hier !!! :-D Kliknite za proširenje... Jea, ai nou Si is'nt hier, bat eniwei i've faund di foun namber tenks tu dis forum!
krvolok: Ma, noting et ol, džast kip on, iksept Livija, nobadi von't bikam med, bat ši is'nt hier !!! :-D Kliknite za proširenje... Jea, ai nou Si is'nt hier, bat eniwei i've faund di foun namber tenks tu dis forum!
Glavni Aktivan član Poruka 1.978 14.11.2007. u 16:06 - Dobar Dan , I'm looking 4 people in Novi-sad #28 nista ne razumem pricajte na srpskom
DOC HOLLIDAY Legenda Poruka 73.855 14.11.2007. u 17:26 - Dobar Dan , I'm looking 4 people in Novi-sad #29 Alexander-Banetishvili: I will delete everything because of my bad language (Serbian) Kliknite za proširenje... i ja sve izbrisah zbok mog BED INGLIŠ ....... :-D
Alexander-Banetishvili: I will delete everything because of my bad language (Serbian) Kliknite za proširenje... i ja sve izbrisah zbok mog BED INGLIŠ ....... :-D
DOC HOLLIDAY Legenda Poruka 73.855 14.11.2007. u 17:26 - Dobar Dan , I'm looking 4 people in Novi-sad #30 Ines1864: Obrisala. Jbg. Glupa sam. Kliknite za proširenje... ccccccc zbog ovoga imaš tri bambija manje......
Ines1864: Obrisala. Jbg. Glupa sam. Kliknite za proširenje... ccccccc zbog ovoga imaš tri bambija manje......
DOC HOLLIDAY Legenda Poruka 73.855 14.11.2007. u 17:27 - Dobar Dan , I'm looking 4 people in Novi-sad #31 ps: da nisi plavuša .........