Dobar dan i dovidjenja

ste s nekim na duzi vremenski period i dal je moguce da odjednom se prosiri ta komunikacija na nesto vise i sta bi to moglo da bude i kako bi reagovale na nagli zaokret u prosirenju uobicajene razmene formalnih pristojnosti

Moguće.
Mogu da pretpostavim da ta neka osoba je možda od skoro postala slobodna i da nema partnera.
Ja reagujem uvek ok,prihvatam komunikaciju jer sam društveno biće,ako ništa bar da se razgovara o nekim nebitnim ili svakodnevnim stvarima,ne mora sad tu neko posećivanje niti razmena br.telefona ali mi je super sresti se sa nekim,uputiti osmeh i pozdraviti ga kao čoveka.

I ko zna šta se toj osobi dešavalo u nekom prošlom vremenu....

ste s nekim na duzi vremenski period i dal je moguce da odjednom se prosiri ta komunikacija na nesto vise i sta bi to moglo da bude i kako bi reagovale na nagli zaokret u prosirenju uobicajene razmene formalnih pristojnosti

Може
Што си дуже с неким упознаш се боље
Поклопе се нека заједничка интересовања
Некад може да буде лепа веза, пријатељство

Градиш кулу од карата, синовац. Гледај да се добро зајебаваш, ако све пропадне смеј се на глас. Није вредно смркнуте фаце.

Elekrosoker,biber sprej ili suzavac sta je pri ruci.Niti je za salu niti za zezanje to jer nacin razmisljanja muskih u Srbiji
i nacin vaspitanja ide ka onome manijackom,jadnom ponasanju iz nekih nasih domacih filmova.

OK, reklo bi se uobicajena procedura kad je rec o nekom ko je nepoznat, ko je stranac, ali ovde se razmatra neko ko je tu duze prisutan, daje se mogucnost da tu proradi neka hemija, pa je pitanje da li ce to prerasti u nesto konkretnije, ispraceno i fizikom.

OK, reklo bi se uobicajena procedura kad je rec o nekom ko je nepoznat, ko je stranac, ali ovde se razmatra neko ko je tu duze prisutan, daje se mogucnost da tu proradi neka hemija, pa je pitanje da li ce to prerasti u nesto konkretnije, ispraceno i fizikom.

Napaljena deca od 15 godina i seksualno isfrustrirani odrasli se tako primitivno ponasaju.

Tako deluje taj opis - ako su oni dosli do neke razmene strasti to je druga prica ali ti ga napisa da deluje poput manijaka koji spopada.

Ja sam odmah to osmislio u skladu sa konceptom teme, nisam imao u vidu napaljenu decu od 15 godina i seksualno isfrustrirane odrasle osobe, ocito je to iz mog nadovezivanja na pocetni post u kom je koncept izlozen. Zaista ne znam odakle asocijacija na napaljenu decu od 15 godina i seksualno isfrustrirane odrasle. Jasno je na sta sam mislio, isto sto i postavljac, samo su me zanimali konkretni potezi kad i ako fizika nadogradi hemiju.

Pa normalno da ne,....,20 god. znali smo se iz viđenenja, dobar dan i doviđenja i sad startuješ nekom pričom...prva pomisao je da si neki ludak... Al evo vidiš, Bogi kaže moguće je, zašto da ne.. one znaju kako treba.

- - - - - - - - - -

Kao prema starom poznaniku... ( :

Brate kontam da su od drveta vremenom bi se neka simpatijica pojavila kad se dvoje tako nadju, neki plamicak bi se razgoreo u njima. :)

Back