krvolok Poznat Poruka 8.262 20.10.2005. u 14:47 - Dobar dan dragi moji #26 Borboleta: Pa fazon je u tome sto su plavuse vecito u modi, a i ima na Detelinari jedan salon gde su pramenovi za dz. Kliknite za proširenje... ... a na Grbavici je i tzv. PRANJE GLAVE za dž., još posle dobiješ i pivo !!!
Borboleta: Pa fazon je u tome sto su plavuse vecito u modi, a i ima na Detelinari jedan salon gde su pramenovi za dz. Kliknite za proširenje... ... a na Grbavici je i tzv. PRANJE GLAVE za dž., još posle dobiješ i pivo !!!
nesons Iskusan Poruka 5.426 20.10.2005. u 21:11 - Dobar dan dragi moji #27 krvolok: ... a na Grbavici je i tzv. PRANJE GLAVE za dž., još posle dobiješ i pivo !!! Kliknite za proširenje... priznaj da si trazio i poliranje glave - za DZ !?
krvolok: ... a na Grbavici je i tzv. PRANJE GLAVE za dž., još posle dobiješ i pivo !!! Kliknite za proširenje... priznaj da si trazio i poliranje glave - za DZ !?
HEMI 426 Poznat Poruka 9.436 20.10.2005. u 21:16 - Dobar dan dragi moji #28 jel ima negde pranje motora za dz.... ?
nesons Iskusan Poruka 5.426 20.10.2005. u 21:23 - Dobar dan dragi moji #29 Ajde bre to nije skupo - ne sitnicari ! ( skoro ko pranje glave u Fzskm salonu - ako imas duzu plavu kosu )
Ajde bre to nije skupo - ne sitnicari ! ( skoro ko pranje glave u Fzskm salonu - ako imas duzu plavu kosu )