Dobar Beogradski frizer

kako je moguće ogrebati se za šišanje? :lol:
inače, obožavam likove koji "imaju viziju" kako moja kosa treba da izgleda. Čim kaže da on zna bolje - treba odmah ustati sa stolice :mrgreen:
ma zezam se, ali kad te neko šiša godinama onda je normalno da imaš poverenja. Ali prvi put kad hoće da "ima viziju"....uhuhuhuh...

Principessa:
Kod Vlade, "Hair factory", Kosovska 37, 322 777 5

ima nešto što ok izgleda, mini studio, ali mislim da je u majke jevrosime....nisam još tamo bila, i kod one etotakockine makedonke na dorčolu. zLAtke

nisu svi frizeri za sve frizure
jekl zna neko dobrog frizera za kratku uzyebanu kosu ali da SLUŠA ŠTA HOĆE MUŠTERIJA? :roll:

artemis:
Ne zivim u Bgd vec 6 godina i dosla sam pre mesec dana. POtreban mi je frizer ali nisam sigurna gde da idem, uopste mi nije bitno koliko kosta dokle god zna da me osisa.Da li zna neko da mi preporuci dobrog frizera (bilo bi bolje ako je muskarac).

Hvala

Maja u Salonu STAGE u Vojvode Milenka. F E N O M E N A L N A je!!! Toliko dobro me je osisala da su me posle svi frizeri zadivljeno pitali: ko ti je radio kosu, jako si dobro osisana? a ja ponosno kazem: Maja, salon STAGE. (ovo nije placeni oglas)

Back