Glupachica
Domaćin
- Poruka
- 3.711
Pa da, zamisli da morash da se odviknesh od saginjanja i kojekavih....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne, zatrazice tvoj Vojvoda od Pasulja Vjekoslav Seselj sa generalkom Vjericom Radetom na posebno opremljenim magarcima - uz pomoc Zirinovskog i ekipe roooooska brrrrrrraaaaca![]()
hehehe kako idibabaideda nije odgovorio jer je znao da cu reci da je bokser NATO..odnosno sto bismo mi patili sto ne pijemo kafu kod onih koji su nas bombardovali
...
Vidis, ja mogu i da oprostim Tajsonu sto me tukao......cak i da se pomirim sa njim...
Ali, onom pederu Serjozi, bratu mom , koji nije prstom maknuo da mi pomogne ne bi oprostio nikada , a kamoli kafu popio sa njim............
Jel si???
Ti koji si se hvalio po forumu kako ti je otac streljao Srbe posle rata nekog da nazivas nesrecnikom![]()
Ovde smo svi ustanovili da se radi o debilu, ne moras to da dokazujes iz posta u post
p.s. ma tuzan, usamljen, jadan, sve zajedno, zato i dolazim da me razveseli maloumnik sa nabildanim kretenom na avataru.... ti si car
![]()
Ne streljao.........apsio........i ne srbe......nego zlikovce i koljace......
Ali mentolu kao ti, svaki je srbin drag makar mu i kresnuo dete.......vazno je da je srba....![]()
A tebe su cetnici kresali pa ih je tvoj tata jurio............
![]()
e imam samo jedno pitanje za vas..imate psa kog jako volite i dodje komsija iz trece ulice koji trenira boks jaci je od vas udje lepo u vase dvoriste i ubije vam psa....razlog pojeo je kokosku vaseg komsije..a taj komsija tom bokseru nije nista..
Nebeski narod je tu da pljuje po svima koji nisu tako posebni ko oni
.Na ovim prostorima nisam vidjela umišljenijeg naroda od Srba.A sjećam se još prije balvan revolucije jednoga koji je spominjao Veliku Srbiju.Po meni nebeski narod treba da se spusti na zemlju ,a ne da pljuje po svime i svakome kao što to rade alkosi npr. I naravno da se sam vadi z govana pošto je sasvim jasno zašto je Đinđić ubijen.Ali to nije bilko zato što je bio dupelizac već zato što vi dopuštate da vas zasljepljuju radikali poput Voje&co.
Pa pazi........ovako.........nije moja keva nesto nalik tvom glibavom nakotu,koji yebe svak ko stigne.......em tebe yebali cetnici,em sad njihovi unuci i sinovi yebu tvoj nakot,em im ti pomazes(pedofilu jedan)..........
Doduse ti si sam rekao da su te yebali cetnici,dok ja za nikog mog to nisam rekao.......zalim tvoj slucaj
![]()
Mislim , kapiram ja da se majka voli........makar se izredao na njoj ceo cetnicki odred na celu sa Nikolom fckn Kalabichem...........
Ali, shvati i nju , zenu........deleci ribu okolo umesto pogache ( nije bilo....sirotinjsko vreme) , bila je ubedjena da daje " za kralja i otadzbinu".......
Kralj doduse , tesko da je objashio.......ali dobar deo otadzbine jeste......mogla je ladno da ponese titulu "majka - radodajka".......
Kontam , takodje , da si i ti produkt jednog tako dirljivog chetnicko - patriJotskog zanosa u nekom seniku bogu iza kichme.......![]()
Dobro dobro necemo da se svadjamo,vidim da se uza porodica spominje pa da se ne pretera,ipak je ovo samo internet.
Ali za ono prvo sam bio u pravu zar ne![]()
Precesto se hvatas za uzu porodicu.....bice da je frustracija neka ......
Za koje prvo??![]()
ajde da ti odgovorim u tom , prenesenom znacenju , koje ima tvoja prica o bokseru koji nas bije pa mi sada hocemo sa njim na kafu.........
Ok, dosao je Tajson u kraj......mi smo se malo qrchili , malo pravili mangupi, i on uhvati, kao svaki lepo vaspitan siledzija da nas bije kao vola u kupusu......sto , naravno nije ni lepo , ni prijatno.....slozicemo se.
U tom , naidje nas prijatelj Serjoza, inace veliki kao Tajson, i isto toliko jak....kakav bre prijatelj...brat.....
Nas ogreje sunce.....sada ce Serjoza da mu yebe kevu bezobraznu i da nas odbrani od zlikovca..........ali, avaj.........Serjoza stao sa strane, i svaki puta kada nas Tajson precizno plasiranim krosheom baci na pod raskrvavljenog nosa, Serjoza nas bodri sa strane...." ustani, ne daj se, yebi mu kevu....." i navija sve vreme, svestan da je Tajson toliko jaci da moze da nas ubije udarcem............
Vidis, ja mogu i da oprostim Tajsonu sto me tukao......cak i da se pomirim sa njim...
Ali, onom pederu Serjozi, bratu mom , koji nije prstom maknuo da mi pomogne ne bi oprostio nikada , a kamoli kafu popio sa njim............
Jel si???
e vidish ..tu se niakko ne slazem sa tobom..jer kad pricu prebacis na realna zivot..moze se gledati i ovako
ti bi da oprostis onom ko je bacao bombe na nas..a ne mozes da oprostis onom ko to nije sprecio..pa ja jednostavno sa tim ne mogu da se slozim..na mogu da prihvatim..ne mogu da razumem...preneseno..ubici treba da oprostim a onom koji je mogao da me spase ne?..malo to nije normalno...pri tom..Rusija nas nije dizala na noge da bismo im ebali mamu...ona nije cinila nista...dok Ameri jesu cinili....svasta
Ko je sada kriv Ameri ili braća Rusi od kojih ste očekivali zaštitu.Naravno Ameri jer ste nevinašča.Mi smo sami sebe klali i bombardirali,a vikendom krali tehničku robu i ostale vrjednote.I to sve na kućama od prozora do zahodske školjke.
A da.......ti si onaj nesrecnik iz fckn kanadske vukoyebine???
Kakav si ti loozer, kada u Kanadi nemas nista da radis nego da se dopisujes sa srbima
Ja , bre kada odem preko , zaboravim srpski.........ne bi mi palo na pamet da se ulogujem na krstu.........sem ako si tuzan , usamljen , jadan , loozer sa kraja sveta........![]()
Djiki je car. Da je djiki ostao ziv i da ga stoka nije ubila ne bi imali nikakvih problema sada. A ova boranija sad sto vlada... strasno.
Naravno Tadic nema muda da pomene Srpsku. Govedo glavato.