Do kad očekujete da ćete se seksati?

Kosta2

Legenda
Poruka
65.144
Ne mora da vam je opsesija i temeljno filosofsko pitanje o kome ceo dan razmišljate, ali verovatno ste se koji put upitali do kada ćete biti aktivan seksualni učesnik, tj da kažemo narodski na srpskom, da nas ceo svet razume: do kad ćete hebati ili biti hebani.

Do pedesete, šezdesete, sedamdesete, osamdesete, devedesete, (da ne preterujemo dalje :mrgreen:).....?

Možda vas zabole za ovu temu jer ste ionako prestali?

Možda tek razmišlajte da počnete?

Možda vas seks uopšte ne zanima?

Svejedno, svaka diskusija je dobro došla. :lol:

Ne mora da vam je opsesija i temeljno filosofsko pitanje o kome ceo dan razmišljate, ali verovatno ste se koji put upitali do kada ćete biti aktivan seksualni učesnik, tj da kažemo narodski na srpskom, da nas ceo svet razume: do kad ćete hebati ili biti hebani.

Do pedesete, šezdesete, sedamdesete, osamdesete, devedesete, (da ne preterujemo dalje :mrgreen:).....?

Možda vas zabole za ovu temu jer ste ionako prestali?

Možda tek razmišlajte da počnete?

Možda vas seks uopšte ne zanima?

Svejedno, svaka diskusija je dobro došla. :lol:
Ja i dalje tražim komadić zemlje da spasavam kokoške iz onih nesrećnih kaveza da im pruzim malo zivota

Ulazite svoju energiju u nesto korisno i sto vas ispunjava

:kolac:

I sta je krompiric sad hteo reci ?
Ja inace slabo kapiram
Nznm tacno.

Google translate kaze da je moderator foruma teo da kaze da si ti tela da kazes da trazis nekog da te nategne i precizirao je godiste.

E sad ja ne kritikujem rad moderacije i ne krsim pravilnik foruma, ja sam tu biciklom. Jab reko da svakome treba ljubav pa i nama ruznima.

pises o spasavanju kokica tj da se ne gubi snaga na sexic a meni deluje da bi se bas "kljucnula" ...pa s tim u vezi da ti treba petlic neki, da sredinTebe staru koku da ti uzvri krv :D
Ja sam rekla u sta ulažemo energiju i da to nema veze sa seksom
A ti 9d toga napravi nesto prljavo

Kazat cu te šefu pa nek stavi prst na čelo i razmotri prepisku

Back