Do dobrog SEXA - preko dobrog KEKSA

SAMO MAŠEŠ..ostao si bez teksta Dačo...

ili isplovljavaš iz LUKE pa se pzdravljas...
AKO AKO..plovi morima SVOG BESPUĆA :D

i pozdravi onu Kraljicu....i indijance...i Pohakontas i Winetua...

Mirka i Slavka obavezno

Zemljace i pored najbolje volje ne mogu da te shvatim ozbiljno, nadam se da ces bar ti to razumeti, moj neozbiljni erski duh me sprecava da u ovom tvom tekstu nadjem ista smisleno. Zato cu se opet samo nasmejati. :lol::lol::lol: Ali posto vidim da ovde ima i duhovitih postova nekih drugih ljudi tvoji mi nisu toliko interesantni da bi se na njima zadrzao, izvini zbog toga. Nisi dovoljno originalan i moram samo da ti mahnem odozgo sa palube. Mozda se vidimo kad budem plovio Rzavom. :bye:

ovakva pitanja može da postavi samo neko ko ne da ne ume da kuva
nego nikad nije nogom kročio u kuhinju
ništa od ovoga što si naveo nije inspirativno
naprotiv ;)

HVALA IZVOLITE :D

Ma nemaš ti pojma, Pajče kuva bolje od mene, znaš kakve su mu galete ispale pre nekih mesec-dva, malo je falilo monitor da pojedem... a čak i ne volim galete! :lol:

Nema više veze, sad mimi's dad obično komentariše moja jela u fazonu "Mora da je jako zdravo!" :thumbdown: :think: Mada, dok sam spremala slane palačinke sa cacikijem, šnicle od svinjskog vrata na teflonskom tiganju i slatke palačinke sa eurokremom ili voćnom salatom... Bilo je mnogo više :cmok: i :zag: i :brus: i :gace: i nisam tako često bila :besna: Tako da teza ipak stoji. Put do njegovog srca vodi preko stomaka. Uz još neke dodatke. :rumenko:

Do dobrog seksa - preko konjskih muda...:ok:

:dontunderstand: Ako si mislio na "bele bubrege", samo ih od veprova ima, kod ostalih vrsta se radi tzv. beskrvna metoda, a i mimi's dad ih je kao mladi veterinar izgustirao, više ih i ne donosi s terena. Mada, nekad, kad se zezne pa donese, posle nekoliko dana mariniranja i pohovanja sa dosta belog luka i lista peršuna, jede i ne buni se.

:dontunderstand: Ako si mislio na "bele bubrege", samo ih od veprova ima, kod ostalih vrsta se radi tzv. beskrvna metoda, a i mimi's dad ih je kao mladi veterinar izgustirao, više ih i ne donosi s terena. Mada, nekad, kad se zezne pa donese, posle nekoliko dana mariniranja i pohovanja sa dosta belog luka i lista peršuna, jede i ne buni se.

Znam i za tu beskrvnu metodu sa kleštima i prignječivanjem semovoda dok se isti ne slepe...:ok:
Mislio sam na konjeća muda...
Kažu da je to veoma dobar keks za dobar seks...
...nisam probao, al' 'oću kad mi padnu ruku...čisto da proverim glasine...

Znam i za tu beskrvnu metodu sa kleštima i prignječivanjem semovoda dok se isti ne slepe...:ok:
Mislio sam na konjeća muda...
Kažu da je to veoma dobar keks za dobar seks...
...nisam probao, al' 'oću kad mi padnu ruku...čisto da proverim glasine...

Ali za to konj mora prvo da se zakolje a nekako mi je konjetina... :sad2: I ta klješta se zovu emaskulator ili efeminator i ima ih raznih veličina u zavisnosti od vrste "pacijenta".

konjetina...mmmmmmm...:lol:

Ma daj, to bi mi bio isti turn-off kao kad bih otišla u specijalizovanu prodavnicu po neke... "začine" tipa PVC brusa i tange i u povratku srela zaovu koja živi u istoj zgradi u kojoj je u prizemlju taj lokal. :thumbdown: Jadni mali konjići, slatki... Dopingovani... Sa propalim zaliscima i tetivama... Puni antibiotika i kortizona... Bolje kupi malo koke pa pošmrči. :thumbdown: To ti je savet i sa medicinskog i sa etičkog aspekta.

Back