ArnoldLayne
Iskusan
- Poruka
- 5.103
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona domacica koja ne odmice od sporeta i koja razume tek svaku drugu rec kao sto su "investicije", "akcije", "privatizacija", tako da bas nista ne razumeju od onoga sto politicari pricaju dobice kesicu sa bojom za jaja i sasvim dobro ce procitati da tu pise Boris Tadic pa ce to i zapamtiti i zaokruziti na izbornoj listi. Malo li je takvih domacica, sta mislite?
Ja i dalje mislim da izlazak na izbore nije vredan truda.Bolje šetnja po dunavskom keju.A jok, Topika... Takvima, o kojima ti pričaš, toliko je stalo do izbora da će ih propustiti zarad španskih serija, kvizova ili nekog reality show-a. U tome i jeste tragedija.
ArnoldLayne - Ti tim pamfletom tražiš da ti se nešto da (keš) a demokrate daju (farbu za jaca), a ne traže ništa za uzvrat. Znači kod DS je u pitanju čist altruizam, a kod tebe egoizam![]()

ma ne. ne traže ništa
oni su zapravo humanitarna organizacija.

Sve ok, predizborna kampanja trtemrte...ali OVO.....
![]()
Ja i dalje mislim da izlazak na izbore nije vredan truda.Bolje šetnja po dunavskom keju.
Sve ok, predizborna kampanja trtemrte...ali OVO.....
![]()
Oduvala vam viskoka politika smisao za humor...
ухвати ме за јаја па гласај за нас
могу они и тога да се сете
Ma ne glasaj za Nas pa posle mozes da nas uhvatis za jaja kao i ostalih 1.490.000 gradjana BGD osim njihovih clanova porodica.
Otvori, kad mogu da banuju jednog Marlona što ne bi i smarača poput tebe. Sad hajde.
Ona domacica koja ne odmice od sporeta i koja razume tek svaku drugu rec kao sto su "investicije", "akcije", "privatizacija", tako da bas nista ne razume od onoga sto politicari pricaju dobice kesicu sa bojom za jaja i sasvim dobro ce procitati da tu pise Boris Tadic pa ce to i zapamtiti i zaokruziti na izbornoj listi. Malo li je takvih domacica, sta mislite?