Dnk ima talasnu dimenziju

ma ja bre

Primećen član
Banovan
Poruka
574
Jos nesto sto se skriva od zvanicne nauke je taj da dnk je i antena ali i odasiljac elektromagnetnih talasa. Kad se laserski skenira dnk molekul i povuce fizicki sa tog prostora ostaje elektromagnetna senka potpuno kao da je tu fizicki dnk.

Jos se skriva da se dnk informacije iscitavaju kako materjlano hemiskim reakcijama tako i elektromagnetno. Odavno se zna da postoji talasni metabolizam zivih bica ali se to ne siri prema zvanicnim naukama vec NASA, NATO i Ruska nauka drze za sebe. U stvari u zadnjih 40, 50 godina tajna nauka je daleko ispred zvanicne a zvanicna stagnira i nista se znacajno novo ne pronalazi jer se ne dozvoljava. Ako se nesto i pronadje bitno odmah se to prebacuje u tajnu nauku a u zvanicnoj se zataskava i anulira. Jedino u sveri informacionih tehnologja i elektronike se dozvoljavaju naucni pomaci jer to nije toliko bitno za oruzje i bolesti. Bolesti jer mocnici ne zele da daju lekove masama jer im je cilj da se smanji broj ljudi na planeti a gotovo za sve bolesti postoje lekovi.

Dnk nije dovoljan za razvoj i odrzanje organizma, oni su telesni talasni primaci i odasiljaci informacija i komuniciraju izmedju kosmosa i celije.

Ruski naucnici su to dokazali jednostavnim eksperimentom kojeg moze da sprovede svaki naucnik. Ikru zaba stavite u komori u kojoj postoje svi bioloski uslovi razvoja a koja je izgradjena od 80% nikla i 20% gvozdja. Znaci svi uslovi su tu za razvoj osim sto je elektromagnetski uticaj od spolja izuzetno snizen. Svaki ali svaki embrion razvija se sa velikim mutacijama i degenerativno.

Sa druge strane i DNK salje elektromagnetne talase koji grade informacijske holograme. Medjutim ono sto je najbitnije DNK emituje koherentnu svetlost. Luminescencija nije obicna kao sto na primer znamo da neke ribe svetle itd, ova svetlost je supersvetlost, to jest laserska svetlost. Naime dnk emituje svetlost po sasvim odredjenim talasnim duzinama i sematski. Znaci salje strogo definisane diferencijalne informacije!!!

Cak da se informacije kroz nase telo sire brzinom svetlosti to je mala brzina da bi svaki proces, svaka celija i sve dobilo svakog trenutka vremena informaciju a svakog trenutka je svakoj zivoj celiji u nasem organizmu potrebna informacija jer ni jedna celija u nasem telu ne funkcionise nezavisno vec samo kao deo celokupnog sistema. Dakle, u svakom trenutku svaka celija mora da ima informaciju sistema. Pazite svakog trenutka, dakle ne moze sad je jedan deo odradio ovo pa poslao sledecem delu tu i tu informaciju itd. Nego u svakom trenutku svaki deo sistema mora da ima informaciju koja gradi tacno stanje celokupnog sistema. Dakle hocu reci da DNK prima informaciju iz kosmosa pa onda tu informaciju prevede kroz DNK strukturu i tek onda salje najpre laserski informaciju celiji pa tek onda se odigra himijski teledirigovani proces bukvalno ali bukvalno za sve. Prakticno kosmos salje konstantnu informaciju o svemu i svacemu ali bukvalno o svemu i uvek u svakom trenutku vremena postoji informacija za sve biljke i zivotinje a razvrstane su te informacije po vrstama. Tako da svaki DNK svake celije je konstantno na linku sa kosmickom informacijom.

Naravno obzirom da su naucnici tajni sve ovo vec odavno dokazali i proucili oni tacno znaju da je evolucija glupost i potpuno besmislena ali se i dalje ne uklanja ta teorija evolucije iz zvanicne nauke.

Ono sto su naucnici najnovije otkrili da se zapravo telesne i bioloske informacije salju teleportacijom iz kosmosa. A odavno se vec zna a i zvanicna nauka da se fotom moze teleportovati. Teleportacija je trenutno menjanje polozaja iz jednog dela prostora u drugi. Zapravo foton se ne teleportuje nego informacija koju on nosi.

Informacija je u nasem organizmu u svakom trenutku trenutno poznata.

Daljim proucavanjem je doslo se do zaklucka da bi neki organizam se razvijao i bivstvovao, informacija o njemu mora da postoji negde u kosmosu dakle mora da postoji u kosmisckom "kompjuteru" kako bi uzrocno posledicno svaka celija imala potrebnu smislenu informaciju u svakom trenutku preko DNK antene. Ponavljam DNK je i primalac kosmicke informacije a i salje informacije celiji.

Dakle nas nervni sistem, mozak i sve ostalo sluzi jedino kao kabli u racunaru ili ti omogucavaju okretanje ruku nogu, disanje, otkucaje srca i slicno a o tome koji ce se proces kad odvijati odlucuje kosmicki kompjuter. Nas mozak nije taj koji daje nama razmisljanje, ili nase JA , imamo taj "DUH" koji je jos neizucen a koji to daje. Duh i telo jos nije izuceno kako su povezani.

I zvanicnoj nauci je dat slepa ulica jer se kaze svaki organizam ima razliciti DNK. To je laz. Svi organizmi imaju isti DNK, zapravo razlikuju se mozda 1, 2, 3% DNK je ANTENA dakle DNK ne daje informacije vec samo prima, preradjuje i prosledjuje. Zapravo zvanicna nauka zato u zadnjih 4o ili 30 godina nema nikakav pomak u proucavanju gena.

Danas se oni igraju sa tim 3% genoma koji se razlikuju od vrste do vrste i igraju se bogova i prave GMO. A za ostalih 98% kazu da je "SMECE DNK". Zato kad naprave GMO biljku i kad tu biljku jedu zivotine dobiju kancer, i postaju sterilne jer su oni potpuno pokvarili antenu.
 
Poslednja izmena:

Back
Top