čedina_zebra Legenda Poruka 53.468 17.10.2009. u 20:24 - Dnevnik: Albanija i Kosovo će se ujediniti u EU #101 ender33: Lupaš gluposti kad pročitaš koju knjigu možda ćeš znati šta znači moj nick. I ne, nisam albanac. Kliknite za proširenje... nemoj tako, nema baš previše ljubitelja SF literature
ender33: Lupaš gluposti kad pročitaš koju knjigu možda ćeš znati šta znači moj nick. I ne, nisam albanac. Kliknite za proširenje... nemoj tako, nema baš previše ljubitelja SF literature
ludishinter Domaćin Poruka 4.191 17.10.2009. u 20:33 - Dnevnik: Albanija i Kosovo će se ujediniti u EU #102 KOSOVO deo VELIKE SRBIJe VECU GLUPOST NISAM PROCITAO U ZIVOTU!!
kajzersoza Iskusan Banovan Poruka 6.833 17.10.2009. u 20:37 - Dnevnik: Albanija i Kosovo će se ujediniti u EU #103 kami83: I posle ljudi kazu da 'Siptar' nije pogrdan naziv.... Kliknite za proširenje... a, sto si ti pao u depresiju zbog naziva ''siptar''!?
kami83: I posle ljudi kazu da 'Siptar' nije pogrdan naziv.... Kliknite za proširenje... a, sto si ti pao u depresiju zbog naziva ''siptar''!?
Vintage Iskusan Banovan Poruka 5.196 17.10.2009. u 21:38 - Dnevnik: Albanija i Kosovo će se ujediniti u EU #104 Eto Bamir Topi je otklonijo svaku bojazan kod komsija o stvaranju Velike Albanije !!!
strawbbery_city Iskusan Poruka 6.580 17.10.2009. u 21:46 - Dnevnik: Albanija i Kosovo će se ujediniti u EU #105 Vintage: Eto Bamir Topi je otklonijo svaku bojazan kod komsija o stvaranju Velike Albanije !!! Kliknite za proširenje... bojazan,sjebacemo mi to za 2,3 dana
Vintage: Eto Bamir Topi je otklonijo svaku bojazan kod komsija o stvaranju Velike Albanije !!! Kliknite za proširenje... bojazan,sjebacemo mi to za 2,3 dana
Vintage Iskusan Banovan Poruka 5.196 17.10.2009. u 21:55 - Dnevnik: Albanija i Kosovo će se ujediniti u EU #106 strawbbery_city: bojazan,sjebacemo mi to za 2,3 dana Kliknite za proširenje... Ta opcija se vise ne pominje cak ni ispred seoskih prodavnica, a po kafanama je odavno prestala da bude predmet rasprave....
strawbbery_city: bojazan,sjebacemo mi to za 2,3 dana Kliknite za proširenje... Ta opcija se vise ne pominje cak ni ispred seoskih prodavnica, a po kafanama je odavno prestala da bude predmet rasprave....
RainbowSix Veoma poznat Poruka 10.717 17.10.2009. u 23:31 - Dnevnik: Albanija i Kosovo će se ujediniti u EU #107 ПАПРИКАРИУС: Kliknite za proširenje... Jel ovo pod njim rodilo žito, a iza njega puko horizont kosovarske nacionalne perspektive???
ПАПРИКАРИУС: Kliknite za proširenje... Jel ovo pod njim rodilo žito, a iza njega puko horizont kosovarske nacionalne perspektive???
Cartmanland Poznat Poruka 8.032 18.10.2009. u 00:26 - Dnevnik: Albanija i Kosovo će se ujediniti u EU #108 Marin55: Siptar znaci orao a Albanac znaci beo. Kliknite za proširenje... Marin55: Ajmo jos jedno pitanje. Jel voli Srbin, Siptara? Kliknite za proširenje... Ili u prevodu ``jel voli Srbin orla ?`` Pa volimo, zasto da ne volimo orlove. Lepe su to ptice.
Marin55: Siptar znaci orao a Albanac znaci beo. Kliknite za proširenje... Marin55: Ajmo jos jedno pitanje. Jel voli Srbin, Siptara? Kliknite za proširenje... Ili u prevodu ``jel voli Srbin orla ?`` Pa volimo, zasto da ne volimo orlove. Lepe su to ptice.
strawbbery_city Iskusan Poruka 6.580 18.10.2009. u 13:08 - Dnevnik: Albanija i Kosovo će se ujediniti u EU #109 Vintage: Ta opcija se vise ne pominje cak ni ispred seoskih prodavnica, a po kafanama je odavno prestala da bude predmet rasprave.... Kliknite za proširenje... uzivaj sips dok mozes jerbo ce nasa osveta biti krvava
Vintage: Ta opcija se vise ne pominje cak ni ispred seoskih prodavnica, a po kafanama je odavno prestala da bude predmet rasprave.... Kliknite za proširenje... uzivaj sips dok mozes jerbo ce nasa osveta biti krvava
čedina_zebra Legenda Poruka 53.468 18.10.2009. u 13:11 - Dnevnik: Albanija i Kosovo će se ujediniti u EU #110 PROTEST ZBOG CENZURE
tehduduk Buduća legenda Poruka 29.570 18.10.2009. u 13:34 - Dnevnik: Albanija i Kosovo će se ujediniti u EU #111 kada prikljucuju i makedoniju?
strawbbery_city Iskusan Poruka 6.580 18.10.2009. u 13:35 - Dnevnik: Albanija i Kosovo će se ujediniti u EU #112 tehduduk: kada prikljucuju i makedoniju? Kliknite za proširenje... vrlo brzo a nek se spremi CG
RoccoS Veoma poznat Poruka 11.405 18.10.2009. u 13:37 - Dnevnik: Albanija i Kosovo će se ujediniti u EU #113 kami83: I posle ljudi kazu da 'Siptar' nije pogrdan naziv.... Kliknite za proširenje... meni ne smeta da me neko nazove srbendom, ne znam zasto se ti vredjas ako tebe neko nazove siptarcino??
kami83: I posle ljudi kazu da 'Siptar' nije pogrdan naziv.... Kliknite za proširenje... meni ne smeta da me neko nazove srbendom, ne znam zasto se ti vredjas ako tebe neko nazove siptarcino??