mario80
Stara legenda
- Poruka
- 87.632
Predobre su ove kombinacije skrinja i lavaboa 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Znam i meni se mnogo svidjaju.
To su mi nudili kinezi, zajedno za lavabo-om za nekim 180-220 dolara po komadu ....
A ja sumnjam samo u to drvo njihovo .... mislim, imaju oni bambus i ostalo ... ali vise volim domace. Tako da sam sad porucio iz Kine samo takve nagradne lavabo-e, nekih 15 vrsta pa ovde cu da pravim ormarice ... drvo ili iverica ... zavisi od potraznje. A lavabo sam dobio za 10-15 dolara, zavisi kako koji![]()

Obavezno slike
Uzeo sam ih na sjeveru CG, jedan čovek radi to. Mnogo je povoljan, u odnosu na ove ovde. A o kvalitetu ne treba pričati
Sad trebam da mu nacrtam dimenzije, treba da počne ovo da mi radi za mene, za prodaju u salonu:
![]()
![]()
![]()

Ako ti bude trebao broj, javicu ti na PP![]()

Dnevna soba je u principu prostor u kome provodimo najvise vremena tokom dana. Pravilan odabir garnitura, polica, komoda... Minimalisticki pristup uredjenju enterijera je po meni prava stvar.
evo ja sam danas naleteo u simpu na fenomenalnu akciju i odma kupio:
Ugaona garnitura, koza, sirina 2,5 m za samo 68.000 din + tabure 13.000 din koji kad se primakne cini bracni lezaj. dostupno u nekoliko boja, rok isporuke malo bezobrazan - mesec ipo dana. (sve zajedno 800 eura)
![]()
Kupila sam je zbog onog sirokog dela sa strane koji je zgodan za postavljanje kafice i knjiga i sl, ali jastuci me ponekad toliko nerviraju da ih samo poredjam do plafona i pitam se sto sam na njih bacala kintu. Preporucila bih ti ako volis udobnost da ipak kupis nesto sa pravim naslonima umesto jastuka.
Jako lepo izgleda, koliko je kostala?
Kul je, ko ga pravi i koja je cena? Nemojte ljudi da se suzdrzavate, pucajte![]()

Svidja mi se kako je zovete, ja bi takvu kozhnu lezaljku u dnevnoj sobi, full hd 42" wifi tastaturu i misha... Saraund... I aj zdravo Srbijo![]()

Uf..meni je grozno.Ne bih smela da sednem da onu fotelju.zanimljivo...
http://www.*************/jako-cudan-namestaj/