Gedeon
Elita
- Poruka
- 15.133
Ekipa, koliko se dnevno dugo molite Bogu? Ako se uopšte molite Bogu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dal da se smejem il da plačemZNAČI DA TREBA POŠTOVATI I POMAGATI SVEŠTENSTVO I CRKVENU MISIJU
Zar ne piše tako: 12 Molimo vas, braćo, da poštujete one koji se trude među vama, one koji vas, po Gospodnjoj volji, vode i opominju.dal da se smejem il da plačem
da. gledam vas sve i nije mi dobro od tugeZna se ko su pastiri a ko ovce!
Sveštenici su pastiri, a ti i ja smo ovčice, deo stada, pastva.Ja ne znam. Ko su pastiri,a ko su ovce?
Ako nisi u stadu i ako pastiri ne paze na te zgrabiće te vuk i proždreti.Izvini, ali nisam deo te priče. Pastiri me ne zanimaju, ovca nisam....
Molitva ne može biti ciljana. Može, ali to nije molitva....Kratke molitve iz duše izgovaram u sebi kad god me postakne neka spoljna senzacija, a ciljano se obično molim ujutru i uveče. Ne merim vremenski ništa, nekad kraće, a nekad duže, ali bi me bilo sramota kada bi to bilo tako "tu oko 5min".
Po običaju, ne ciljano, pogrešno sam se izrazila.Molitva ne može biti ciljana. Može, ali to nije molitva....
To treba uvesti u škole čak i u vrtiće da deca ne budu bolja od roditelja.Najbolje su molitve iz pravoslavnog molitvenika, pa čitanje Svetog pisma u molitvene i nadzidateljne svrhe, naročito iz Novog zaveta i Psaltira).