Kulinov praunuk
Početnik
- Poruka
- 48
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
minos:Zar ne mislis da si poranio sa DNK analizom naroda...
minos:zasto najpre ne bi smo krenuli od ljudi,nasih vladara...mene strasno interesuju pitanja poput-ko je sa kim u srodstvu,ko je ciji sin...
minos:Ma...ce se nadje i neko nas medju komsijama...![]()
Moz' svasta da bidne...interesantan je DNK,bas zbog toga da pokaze ko je koga... :grin:Kulinov praunuk:Ма нисам мислио на суседнe народе, већ на комшије са двора
А ово около смо ми ионако све појебали, судећи под ДНК.![]()
Ma nema sanse da je ta karta istinita...Avari nisu zauzimali ni peti deo teritorije na karti...
opredeljenju za to,da li je bitnija krv ili kapa koju nosis,ja sam za ovo drugo
Ja bih da i Zuki i Moreiri nadjemo neki"srpski gen" i da ih stavimo u reprezentaciju...svidja mi se kako igraju... :grin:Slavic Land:Eno ga Da Silva razvaljuje u Hrvatskoj reprezentaciji
i oni nama "Cigani!"
![]()
A pravio se kao fin dok nismo glasali za njega...toliko se ulizivao da sam pomislio da cemo dobiti direktno mesto u Ligi sampiona... :grin:Slavic Land:Yes da sam Deliya ali Partizan ima tresak tim koji može da parira skoro bilo kome u Evropi.
Žuka je extra. Mafija ih istera iz Evrope![]()
Šta više, drug bio u Rejkjaviku i sreo u jednom restoranu Mišela Platinija i uzeo autogram.
e živote... ja bih mu dva šamara... Hteo da se zabrani svim Srpskim klubovima učešće na 2 godine!
Slavic Land:ali mora da ima neke prgave gene taj Platini kad smo već kod DNA
Francuzi slično nama, po meni imaju dosta mixovanih gena
ko zna šta je dobio na lutriji...
Геени се не преносе пасошом, он је Талијан по пореклу