?
. . .
Gost
Ali nisam. . . '83.Iggy:Razmisljas kao sedamnaestogodisnjak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali nisam. . . '83.Iggy:Razmisljas kao sedamnaestogodisnjak.
Pa ja se i nesikiram nizastaIggy:I jos si budan?Hajde brzo u krevet,vidis koliko je sati?Znas kada se jos zavrsio crtac!
Dobro,u tvojim godinama sam i ja bio lud i glup,i mislio sam da je ceo svet moj,ali sam se opametio.Ne sekiraj se,sve ce biti u redu....

zaboravio sam da se potpisemAnonymous:Pa ja se i nesikiram nizastaIggy:I jos si budan?Hajde brzo u krevet,vidis koliko je sati?Znas kada se jos zavrsio crtac!
Dobro,u tvojim godinama sam i ja bio lud i glup,i mislio sam da je ceo svet moj,ali sam se opametio.Ne sekiraj se,sve ce biti u redu....
Btw kod mene je sada 5 pm![]()
Sta ti hoces? Vidis koliko si mator. Sav si izlapeo i sada neznas sta govoris dedonu jedanIggy:Hahaha,Keeperu,pa ti si mladji i od ovog .....Sa kim ja raspravljam...

Izvinite ciko. Stvarno nisam hteoIggy:Pazi kako se obracas starijoj osobi!Kako su te to vaspitali?!
Iggy:Hahaha,Keeperu,pa ti si mladji i od ovog .....Sa kim ja raspravljam...
Uhvatio ga klimaksKeeper:Iggy:Hahaha,Keeperu,pa ti si mladji i od ovog .....Sa kim ja raspravljam...
ej,Iggy, smiri zivce, idi negde i istresi se mesto sto se drkas ovde. sta ti je covece?
ajde smiri se, sad si poceo i mene da zezas
. . .:Uhvatio ga klimaksKeeper:Iggy:Hahaha,Keeperu,pa ti si mladji i od ovog .....Sa kim ja raspravljam...
ej,Iggy, smiri zivce, idi negde i istresi se mesto sto se drkas ovde. sta ti je covece?
ajde smiri se, sad si poceo i mene da zezas![]()
s dedom bar mogu da razgovaranJa mislim da ce se zbog ovoga sto si napisao naljutiti jako na tebeKeeper:pa da, nekog pre nekog kasnije :wink:
gori je od mog dedes dedom bar mogu da razgovaran
Anonymous:Ja mislim da ce se zbog ovoga sto si napisao naljutiti jako na tebeKeeper:pa da, nekog pre nekog kasnije :wink:
gori je od mog dedes dedom bar mogu da razgovaran
![]()

Keeper:i ja sam ljut sto sam pokusao da ga smirim a on krenuo i na mene.
mada, priznajem da sam preterao :?
sta ces, it affects to me![]()
:shock:Iggy:Ma ne ljutim se ja,bez brige.Slatki ste vi meni.Hehe!
Ja se zabrinuo da nisi malo skrenuo pa zato. . .Iggy:Pa sirce je sladje,ali sta sad?!
Sad mi je lakseIggy:Bez brige,nisam!
Ko zna zasto je sve to dobro. . .Nadya:E, ajde iskulirajte... nema smisla nastavljati tu vrstu "diskusije".
...preterali ste...
Jednostavno se ne slazete, nema razloga vredjate nekoga zato sto ima drugacije misljenje.
8)