Matija 2002
Aktivan član
- Poruka
- 1.648
Bila su i 99
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje je i ne zamisljati i ne secati se, i ja bih i zaboravila, da nije kuknjave oko nekakvog "lokdauna" na nedelju dana. A tada, sve sto si mogao to je da se jedva malo prosetas po danu, vec predvece je morala doci na red tvoja grupa za iskljucenje, i da se vratis kuci. Ljudi su ucili na svecama, pa je i to proslo.davno beše, tešku je zamisliti tadašnja dešavanja
u pravu siBolje je i ne zamisljati i ne secati se, i ja bih i zaboravila, da nije kuknjave oko nekakvog "lokdauna" na nedelju dana.
Вучића може да победи само гори од Вучића.
Вучића може да победи само гори од Вучића.
Nije sendvič, ima istine u tome.
Ko veruje da ima goreg od Vučića, je lažna opozicija.Nije sendvič, ima istine u tome.
Ajde.Vi ste zaboravili koliko se ona odvratno ponašala dok je bila na vlasti.
![]()
![]()
Ja nisam.
Nije rekao da postoji gori nego da samo gori može da ga pobedi.Ko veruje da ima goreg od Vučića, je lažna opozicija.
Sećam se DSS vlasti .Ajde.
Sta je to smradikalila?
Cega se ti to secas?
Nije bila ovako divna kao Alek?
velika prevara će ponovo doći...lično tipujemNije rekao da postoji gori nego da samo gori može da ga pobedi.
Taj gori postoji ali svakako nije opozicija.
Svakako, još je samo šibicarenje te vrste prostalo onima koji su stvorili sve hunte od 1945. na ovamo.velika prevara će ponovo doći...lično tipujem
1. neke vladike ili patrijarh
2. skupiće se generali u penziji i osnovaće pokret
A SVE TO U REŽIJI ANTISRPKIH BEZBEDONOSNIH SLUŽBI