DLZ i Sanda Rašković Ivić: Lud je!

Ljuta Tica

Veoma poznat
Poruka
13.648
За оне којима је "слобода медија" у Србији ускратила могућност да гледају слободне тв канале и пропустили су још једну "без длаке на микрофону", епизоду ДЛЗ ту је снимак емисије на порталу Нова С телевизије у видеу у прилогу испод.

Гост Санда Рашковић Ивић (од 28:08) и њена дијагноза тамо неких ликова који нам свима раде о глави, овај пут са професионалног аспекта.

DLZ i Sanda Rašković Ivić: Lud je!

Konačno da Dobar, loš, zao učine nešto konkretno i dobro za svoju publiku. Ovoga puta, autori prvog srpskog političkog špageti isterna pozivaju svu svoju vernu publiku da im se pridruže u kolektivnoj terapiji kako bismo pokušali da ostanemo normalni u ova luda vremena. U tu svrhu, Marko Vidojković i Nenad Kulačin ugostili su stručnjaka i pravog psihijatra - Sandu Rašković Ivić. I šta da vam kažemo, definitivno - Lud je! To je jedinstveni zaključak kada je u pitanju Kulačin koji udara „bananu“ pola metru nižem Vidojkoviću, ili kada Vidojković ima potrebu da se u istom trenutku pojavi na 13 televizija, odnosno kada obojica imaju konstantnu potrebu za pažnjom i aplauzima.. Da li je u pitanju trauma iz detinjstva ili dugo sticana problematika, to ipak morate da sami vidite učestvovanjem u ovoj šok-terapiji koju vam od srca poklanjaju DLZ, portal Nova.rs i TV Nova S.

Mora da odluci da li je psihijatar ili opoziciona politicarka.

Za sad je opoziciona politicarka i to je deo njenog marketinga. Jadno je kad zloupotrebljava svoju profesiju u propagandne svrhe.

Meni se dopada kako je Bozo Petrov u Hrvatskoj, koji je inace i sam psihijatar, rekao da nikad nece komentarisati iz perspektive psihijatra nekog politicara.
To se zove klasa.

Ovo je prilicno ispalo bzvz.

A jes gužva u poslednje vreme, jedva svi stanu na naslovnu.

Почео је са Ђилас, Шолак и Н1, па Мариника, па овај, онај, а од јуче га нервира и екипа Крик-а.

На крају ће збунити своје бирачко тело које иоанако кубури са разазнавањем ликова и бројева вишем од преосталог им броја зуба :lol:

Za sad je opoziciona politicarka i to je deo njenog marketinga. Jadno je kad zloupotrebljava svoju profesiju u propagandne svrhe.

Meni se dopada kako je Bozo Petrov u Hrvatskoj, koji je inace i sam psihijatar, rekao da nikad nece komentarisati iz perspektive psihijatra nekog politicara.
To se zove klasa.

To se zove klasa.

Tog Petrova ziv covek ne poznaje, vidim ( google) da je bo
gradonacelnik u nekom Metkovicu, ima raznih ljudi, ali je Raskovic
sefica Partije koju Srbi vole, a dijagnozu za sadasnjeg predsednika
prepoznaju i nepismeni ljudi uglavnom tako sto shvataju da nije
cis u glavu.

Tog Petrova ziv covek ne poznaje, vidim ( google) da je bo
gradonacelnik u nekom Metkovicu, ima raznih ljudi, ali je Raskovic
sefica Partije koju Srbi vole, a dijagnozu za sadasnjeg predsednika
prepoznaju i nepismeni ljudi uglavnom tako sto shvataju da nije
cis u glavu.
Petrov je na celu Mosta. Osvojili su 7 % na izborima.
Realno bitniji faktor od Ivicke koja je potpuno irelevantna.
Raskovic na celu partije?? O cemu ti pricas, ona je u Jeremicevoj stranci koja ima podrsku 0.9%:cool:

Није ми јасно како та емисија уопште постоји у овој диктатури. Па зар овако нешто није забрањено. Знате, живимо у хитлеровско време где падају главе. Шта се ово дешава, како је ова емисија могла да оде у етар, откуд у овој диктатури остале поменуте емисије у којем се вређа и пљује онај чије име не сме бити поменуто. Ови богови хумора и сатире имају му.да ко лустере када овако нешто смеју да објаве. Спавате ли мирно Ивановић Иване, Кесић Зорану, ПЉИЖ-у, Ментални разгибавачи и други који радите у дубокој илегали.

Није ми јасно како та емисија уопште постоји у овој диктатури. Па зар овако нешто није забрањено. Знате, живимо у хитлеровско време где падају главе. Шта се ово дешава, како је ова емисија могла да оде у етар, откуд у овој диктатури остале поменуте емисије у којем се вређа и пљује онај чије име не сме бити поменуто. Ови богови хумора и сатире имају му.да ко лустере када овако нешто смеју да објаве. Спавате ли мирно Ивановић Иване, Кесић Зорану, ПЉИЖ-у, Ментални разгибавачи и други који радите у дубокој илегали.
Zeznula vas je geografija. Da ste između Kine i Južne Koreje, odavno biste imali logore za kojima čeznete.

Ovako znate da stiže batina od belog čoveka (NATO) ako pokušate da zatvorite Novu S

To se zove klasa.

paralela sa slavicom đukić dejanović...šta tek reći za nju...sandra je lepo opisala šizofreničara

Није ми јасно како та емисија уопште постоји у овој диктатури. Па зар овако нешто није забрањено. Знате, живимо у хитлеровско време где падају главе. .

Pa jeste tako, ili je ovo bilo na RTS-u?
Ovo je neki BBC kao za vreme Hitlera koji se usudjuje
da pusta i neke koji galsno kazu dijagnozu za ludaka.

Када не може са огромном екипом ботова , да тужбама скине емисије са ЈУтуби, онда драконски удара по фриленцерима.

Не ради он ништа што нема везе са подешавањем сопственог владалачког легалитета и легитимитета.

Pa jeste tako, ili je ovo bilo na RTS-u?
Ovo je neki BBC kao za vreme Hitlera koji se usudjuje
da pusta i neke koji galsno kazu dijagnozu za ludaka.

Тако је као за време Хитлера. Кесић до пре неку годину био на Б92, Иван Ивановић на ТВ Прва, обојици понуђен продужетак сарадње, обојица одбили и прешли на Н1 уз захваљивање доскорашњим телевизијама на сарадњи. Ниједан од њих није говорио о цензурама и притисцима. Утисак недеље је до 2014. године ако се не варам био на Б92. Проблем је настао када су хтели да емисију пребаце на Б92 Инфо канал, јер једноставно није довољно гледана.

Опет, постојало је оно дивно демократско време када сатирична емисија на телевизији у којој се прозива тадашња власт, није постојала. Штавише, једини ко је на електронским медијима прозивао некадашњу власт био је опет Иван Ивановић. Али то је ипак демократија, данас је суви фашизам на делу. Зато се ове емисије снимају и гледају у тајности на којима би позавидели скојевски илегалци.

Када не може са огромном екипом ботова , да тужбама скине емисије са ЈУтуби, онда драконски удара по фриленцерима.

Не ради он ништа што нема везе са подешавањем сопственог владалачког легалитета и легитимитета.

Није ми јасно како си успео да увежеш фриленсере, јутјуб и цензуру, али данас је све могуће. Колико знам фриленсери су и до сада били у обавези да плаћају порез, по постојећим законима, као и сваки други човек у овој земљи, али нити су они плаћали, нити их је неко контролисао. Сада када су кренули да се контролишу, то је доказ репресије. Не то је доказ да је држава била неефикасна, да се фриленсерима, певаљкама и сличнима гледало кроз прсте.

Ево данас у фашизму можеш на кабловској телевизији да кажеш за првог човека рахја да је луд, болестан, поремећен, да је лоповчина, сецикеса, силоватељ, убица (настави низ). У демократији некада ниси имао емисију сличног ранга у којој би тако нешто могао да кажеш. Била два таблоида која су једина могла да напишу "ђитлер" и сличне ретардизме, али електронски медији, тога није постојало. Али опет, то је демократија, данас је фашизам.

Није ми јасно како си успео да увежеш фриленсере, јутјуб и цензуру, али данас је све могуће. Колико знам фриленсери су и до сада били у обавези да плаћају порез, по постојећим законима, као и сваки други човек у овој земљи, али нити су они плаћали, нити их је неко контролисао. Сада када су кренули да се контролишу, то је доказ репресије. Не то је доказ да је држава била неефикасна, да се фриленсерима, певаљкама и сличнима гледало кроз прсте.

Ево данас у фашизму можеш на кабловској телевизији да кажеш за првог човека рахја да је луд, болестан, поремећен, да је лоповчина, сецикеса, силоватељ, убица (настави низ). У демократији некада ниси имао емисију сличног ранга у којој би тако нешто могао да кажеш. Била два таблоида која су једина могла да напишу "ђитлер" и сличне ретардизме, али електронски медији, тога није постојало. Али опет, то је демократија, данас је фашизам.
Ne lupetaj, stalno ste smrdeli na Pinku za vreme slobode (2001-2011)

Upravo to je bila greška, sledeći put će SNS biti zabranjen

Kad Vučić deci lupa banane, to je posledica frustracije

Psihijatar Sanda Rašković Ivić je do u detalja analizirala situaciju u koju su je doveli autori emisije „Dobar,loš, zao“.

Nju je, naime, Nenad Kulačin pitao kakav on ima problem ako stalno na košarkaškom terenu udara „banane“ svom kolegi Marku Vidojkoviću koji je „samo“ pola metra niži od njega.

Prema rečima Rašković Ivić u pitanju je duboko frustrirana osoba, duboko nesigurna i duboko nesrećna osoba.

Ona je dodala i to da takva osoba ima i potrebu da „piški dalje“.

Back