Dlake po rukama,dupetu

• Začetnik teme Začetnik teme Tiger HN
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bio sam sa ribom 3 mjeseca,raskino sam ja.zasto?zbog DLAKA!imali smo sex i sve je bilo ok dok nisam opipao njeno dupe i ruke eeeeeeeej.... riba je vrh,crnka ali zgadio mi se zivot uh nece da se dize vise ;-)

Brate al ne vredi ne kapiraju one to..frizer..pedikir..manikir a dole uzas promiskuiteta..i nista..kazem ja zbog toga i toga nemamo sex sredi to i to i one sve po starom..pa dobro yebi se onda s ogledalom

Dlake po rukama i dupetu su od velike koristi...evo i zasto..

- zene ce od sebe oterati rdjave qurce (vec spomenuto)/ muckarci pi.cke i ostale seksualne napasnike/ce (posebno delotvoran metod za zene sa velikim grudima, kad zele da se otarase smaraca u samom pocetku - zasuce rukave i niko je nikad vise nece gledati u grudi)
- dok se znojite, dlake zadrzavaju znoj kako ne bi curilo sve sa vas
- tokom plivanja dlake dodju kao ubrzanje
- kad ste mokri, dlake vam dodju kao peskir..samo se otresete malo i ocesete ruke uz noge..itd
- u moru ili sumi dlake su preventiva od raznih ribica, bubasvaba..(one vole da lutaju a grom u koprivu nece :mrgreen:)
- takodje ce vam biti olaksan posao u sumi dok kupite borovnice, gljive ( zivotinje ce vas smatrati svojom zverkom)
- guza ima vlastitu ventilaciju
- moguce ih je posvetliti kremom, cisto zbog bolje vidljivosti (kad vozite bicikl ne treba vam dodatna sljasteca oprema :manikir:)
- mozete ih fenirati, farbati, kovrdjati, plesti kikice, furati cak i novi modni trend - imati rep (nece vas vise tapsati po ramenu, vec ce vas povuci za kikicu :D)

Biti cupav je prednost! A ako vec zelite da vam partner nema dlake, zrtvujte se za svoju ljubav, zatvorite oci, nos, sagnite glavu i grickajuci dlaku po dlaku, spasite zenu vasih snova dlakave napasti....

Back