Dlake iz usiju i savremeni muskarac?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vecavestica:
etotako:
chokolada:
Jos jedna dlakava tema! Milojko ce poludeti! :lol: :lol: :lol:
Mislim da su to neki saboteri sa stranih foruma došli da iznerviraju Milojka...

Ovaj kapetan je strani plaćeni i tako to...
Mislim da zaslužuje najstrožu kaznu tj. da ga bacimo sa broda :!:
i da ga pojedu ajkule???? :wink:
pa ne znam... ako im bude po ukusu...
šta ja znam šta ajkule jedu
ja sam samo žena :roll:

gledam svoje koleginice kako se upinju da budu savremene i urbane i u cosmo fazonu, a onda poskoce da razmenjuju recepte za novogodisnje torte i tegle sa ajvarom, usput gajeci svoje izrastke na farbanoj kosi. sve u skladu sa cosmo savetima u stilu "budite urbani i lepi i u novogodisnjoj noci". smesno mi je. to je to.

betty? sta je to? ne nalazim vezu tog pojma sa temom. ni sa "diranjem nevinih prolaznika". nemate brige, etotako, cak ni da ste mnoooogo dobra riba, ne dirkam prolaznike.

Necemo valjda sada ludi da se pravimo... znam i ja, a i ti... da je Betty stavila neki citat iz Cosmopolitana na Zenskom kutku... i da cesto spominje... i tako to

u stvari, bas me briga
stigli su mi zvanicni gmat rezultati, a bolji su od onih sto sam ranije imala

tako da...idem da slavim jer sam tako jako pametna... a ova tema i Cosmo i tako to... i onako ne placaju dovoljno da se koljem ovde za njih...
whatever...

ja citam(francuski) cosmo,to mi ne sluzi da se obrazujem nego malo da vidim sta ima novo,da se opustim,posto radim posao vezan za kozmetiku da vidim sta moji klijenti citaju,da provalim novi nacin sminkanja...i pratim sve to ali isto tako ostavljam sok od zove i zimnicu,razmenjujem recepte, perem peglam...nije trendy samo biti po poslednjoj modi obucen.trendy je znati udovoljiti svim svojim prohtevima

Ja sam resio kad pocnu da mi rastu iz usiju ima da ih skidam elektrodepilacijom ili laserom ostalo nediram
a za drage ljubitelke kozma i ostalih bljak casopisa gde nista normalno nemoze da se procita otvorite vasu temu pa tamo dokle ocete ...
ja samo hocu da kazem da maljavost neznaci muskarac treba da bazdi a ako neko bazdi neznaci da je maljav ... pa molim vas i cosavi ako se nekupaju nemirisu na ruze! jelte ! ja sam bas radostan i zadovoljan sto sam takav kakav sam ... 8)

etotako:
chokolada:
Jos jedna dlakava tema! Milojko ce poludeti! :lol: :lol: :lol:
Mislim da su to neki saboteri sa stranih foruma došli da iznerviraju Milojka...

Ovaj kapetan je strani plaćeni i tako to...
Mislim da zaslužuje najstrožu kaznu tj. da ga bacimo sa broda :!:

Captain Jack Sparrow je doziveo i gore trenutke u zivotu i preziveo ih ! Gazdo zakljucavaj temu ima da mi naprave od teme topdzija - furundzija pederbal! :evil: :shock: :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back