Dlakavo vs cosavo

ma ajde jel i ti imas godine i godine iskustva vise od mene :roll:
znate sta ni meni nije lepo kad je muskarac zadrt a ima vas pun **** u beogradu.

...хахах...мирно Баншика, мирно...:wink:
...не капирам уопште твоју поенту са искуством...какве то има везе са овим што сам ја искоментарисао? Значи пост неког другог лика који се не односи на тебе...:roll:

...нисам задрт...(али ћу бити за једно 50 год :lol:)...једноставно ме не привлаче рибе које иду улицом са цигаретом у устама,,, још ако рукама нешто муљају...а цгрта им онако виси у углу...или је рецимо бацају на улицу...
...исто се односи на оне што потежу зидарско...

...можда је то неки проблем са идентитетом...осећам се мање мужевно, шта ли? :lol::lol::lol:

E, Ljubo, znas kako, kod mene se na poslu ne pusi, mislim, mogu da izadjem na terasu, ali se zaludim za kompom, pa i ne ustanem od njega, e kad dodje 4 po podne, vadim cigaru, prvo sto radim kad izadjem, palim je i onda lagano, put pod noge... Niiiista lepse, tako da me u tom trenutku boli briga kako cu izgledati... Zivim valjda za svoje trenutke... :)

Isto je i sa pivom, ali to u drugoj prici... :)

E, Ljubo, znas kako, kod mene se na poslu ne pusi, mislim, mogu da izadjem na terasu, ali se zaludim za kompom, pa i ne ustanem od njega, e kad dodje 4 po podne, vadim cigaru, prvo sto radim kad izadjem, palim je i onda lagano, put pod noge... Niiiista lepse, tako da me u tom trenutku boli briga kako cu izgledati... Zivim valjda za svoje trenutke... :)

Isto je i sa pivom, ali to u drugoj prici... :)
nemoj molim te dano to nije zenstveno,pivo iz flase je menz onli...:)

eee toliko sam imala nekih odvratnih iskustava poslednjih dana i onda dodjem i vidim ovo proseravanje...joj nije mi dobro :D

...бре Баншика не љути се...ако наставиш овако бићеш као Прица за пар година...:lol::wink:
...па ок Дано...мислим има пуно људи које волим иако пуше као смукови и цевче...једноставно ми се не свиђа та особина и готово...:wink:

Back