Dlakavo vs cosavo

za tebe lysergic samo najbolje :mrgreen:
a cerupacemo ga tim pre sto je radikal :mrgreen:
izabrao si pravog ruralnog momka,mora da je dlakav :D
Sve za ljubavni tepih, posto vidim da je neophodan:(..jedino mi frka sto je radikalska kosa...znasss...da nije prenosno
brucelee.gif
brucelee.gif

On je forumski Rambo koji se sprema za novu misiju protiv zlih sipaca tako da ne verujem da bi se on tek tako odrekao crne kose raspletene bujne,ipak je to deo stajlinga :lol:

Pa morace , ako nepobede ili ce da proda kosu ili Njegov carobni Spectrum48(laze 64 je:))......pa daj , daj Samuraj:mrgreen:

Zakljucili smo da dlake rastu onima koji piju pivo... Pa su zato zene koje piju pivo ruzne i dlakave a ove ostale su fine i glatke i ciste. A muskarci uglavnom piju pivo pa su uglavnom dlakavi.
P.S. Topika je moj idol!

Mozemo ovako u nedogled..nije mi lepo ni iz flase kad pije pivo,ni cigareta na ulici..malo sam stariji od tebe i po klubovima sam se nagledao svega i svacega..nebitno..
Sto mastergirl rece predrasuda...kad sam imao 20-ak godina razmisljao sam o tetu..danas..hvala bogu sto nisam uradio..

...идентично, али идентично...од пива, цигарета...па до татуа...

ахахаах...ма нисам бре...:lol:
...шта ћу кад сам спортски тип...боље се ти лепо јави кад дођеш...мало да те водим на баскет...неће ти бити после ни до пиве ни до ДРОЗЕ...:lol:

...идентично, али идентично...од пива, цигарета...па до татуа...
ma ajde jel i ti imas godine i godine iskustva vise od mene :roll:
znate sta ni meni nije lepo kad je muskarac zadrt a ima vas pun **** u beogradu.
Pih... Ja pusim na ulici, pijem pivo iz flase, tetovirana sam... :(
jao dano fuj kakve smo krs ribe,dno :(
Mozes da se druzis sa banshee..:D
i ocemo :D

Back