Ethelwulf
Poznat
- Poruka
- 7.345
beži bljak, nadam se da si bar lepši od gospodjice šiške ispod miške![]()
Znam šta pokušavaš, hoćeš da opet pogledam sliku

Neću, ali da, lepši sam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
beži bljak, nadam se da si bar lepši od gospodjice šiške ispod miške![]()
Evo ovako...imam jednu koleginicu koja ne brije noge i na pitanje zasto?..odgovara zato sto moj Mirko tako voliPa sad ja vas da pitam, posto meni nije bas jasno, mislite li vi da Mirko moze stvarno da voli zenine dlakave noge ili je ljubomoran, posesivan, sta li vec, pa mu je to jedan od nacina da bude siguran da je drugi muskarci nece pozeleti?
![]()
Evo ovako...imam jednu koleginicu koja ne brije noge i na pitanje zasto?..odgovara zato sto moj Mirko tako voliPa sad ja vas da pitam, posto meni nije bas jasno, mislite li vi da Mirko moze stvarno da voli zenine dlakave noge ili je ljubomoran, posesivan, sta li vec, pa mu je to jedan od nacina da bude siguran da je drugi muskarci nece pozeleti?
![]()
![]()