Đule Van Gogh pogođen flašom u glavu u Sarajevu

Dе Sisti

Stara legenda
Poruka
90.454
Коначно добри коментари на Б92.
Уз понеки ненормалан, на пример овај:

Vidim da ovde mnogi pričaju da nismo dobrodošli, u svim republikama. Da nije možda problem u nama? Ako njih 5-oro kažu da nismo dobri, a mi tvrdimo da jesmo, nešto inda nije uredu. Čak i i tamo gde smo do skora bili, baš, dobrodošli sada polako imamo probleme. Mada, sve zavisi i od publike i dotične grupe. Goribor u Hrvatskoj nikada nije imao problema, više su cenjeni tamo nego ovde...

(Alija Sirotanović, 28. jul 2019 22:37)
# Link komentara

Коначно добри коментари на Б92.
Уз понеки ненормалан, на пример овај:

Vidim da ovde mnogi pričaju da nismo dobrodošli, u svim republikama. Da nije možda problem u nama? Ako njih 5-oro kažu da nismo dobri, a mi tvrdimo da jesmo, nešto inda nije uredu. Čak i i tamo gde smo do skora bili, baš, dobrodošli sada polako imamo probleme. Mada, sve zavisi i od publike i dotične grupe. Goribor u Hrvatskoj nikada nije imao problema, više su cenjeni tamo nego ovde...
(Alija Sirotanović, 28. jul 2019 22:37)
# Link komentara
Tipican srbendski sljam.

Zar nije vecina BG rokera podrzavala vehabije i ostale mudjahedine u ratu u Sarajevu? Cika Jova djeneral moro iz BG da ide branit Sarajvo od zli Vlaha!
Муслимани и Хрвати интуитивно осећају да су они лажњаци и да се фолирају, зато их не подносе.

Valjda samo EKV, Električni Orgazam i Partibrejkersi su bili u fazonu mir brate mir i rimtutituki. Van Gog je oduvek apolitičan valjda.
Ako je tako u redu. Citao sam po novinama sve moguce stavove, vise i ne pametim ko je sta govorio tzv. razni "rokera" i drugije ovisnika o losim drogama koji su u 95% slucajeva osudjivali Srbe u ratu i navijali za ove druge.
Poznati stav, divlji zli Vlasi napadaju kulturu i civilizaciju Bosnj. i Hrva.

Back