D Darth Vader Buduća legenda Banovan Poruka 29.307 16.01.2021. u 15:24 - ЂУКА ПРЕТИ СРБИМА Ако нећете да радите у фабрици за 30, хоће мигранти за 25 хиљада #201 franak: Na osnovu mog iskustva ima prilično istine.Ipak treba uvesti radnu snagu. Kliknite za proširenje... Slikaj pare gologuzan.Nemaš pravo glasa do tada.
franak: Na osnovu mog iskustva ima prilično istine.Ipak treba uvesti radnu snagu. Kliknite za proširenje... Slikaj pare gologuzan.Nemaš pravo glasa do tada.
F franak Buduća legenda Poruka 27.549 17.01.2021. u 21:26 - ЂУКА ПРЕТИ СРБИМА Ако нећете да радите у фабрици за 30, хоће мигранти за 25 хиљада #202 Darth Vader: Slikaj pare gologuzan.Nemaš pravo glasa do tada. Kliknite za proširenje... Glasanje je za mene sveta stvar.Ja bi kaznio svakog ko ne glasa.
Darth Vader: Slikaj pare gologuzan.Nemaš pravo glasa do tada. Kliknite za proširenje... Glasanje je za mene sveta stvar.Ja bi kaznio svakog ko ne glasa.
Pepo Krsta Aktivan član Banovan Poruka 1.005 17.01.2021. u 21:27 - ЂУКА ПРЕТИ СРБИМА Ако нећете да радите у фабрици за 30, хоће мигранти за 25 хиљада #203 franak: Glasanje je za mene sveta stvar.Ja bi kaznio svakog ko ne glasa. Kliknite za proširenje... Za mene je sveta stvar slikanje para
franak: Glasanje je za mene sveta stvar.Ja bi kaznio svakog ko ne glasa. Kliknite za proširenje... Za mene je sveta stvar slikanje para