Đorđe Zarić - Policajac pucao mladiću u glavu sa pet centimetara!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moj avtar govori tacno ono sto treba. Da znam da pucam i da sam ceo zivot pucao. I znam za razliku od vas o cemu pricam.
Pandur je pucao iz straha.
Sta hocu, pa da vas malo naucim necemu, nazalost izgleda nekima najteze ulazi u glavu.

od koga?
To je najgora optužba
- najelitniji
- najhrabriji
- najsposobiji
- neustrašivi

pripadnik
- najelitnije
- najhrabrije
- najspremnije jedinice policije

.... se uplašio ii pucao čoveku u glavu?
E, onda i ministra na sud zajedno sa njim!

Moj avtar govori tacno ono sto treba. Da znam da pucam i da sam ceo zivot pucao. I znam za razliku od vas o cemu pricam.
Sta hocu, pa da vas malo naucim necemu, nazalost izgleda nekima najteze ulazi u glavu.
Znaš li ti uopšte koliko murijaša ima u jednom interventnom vozilu ? I kakvo sve naoružanje imaju unutra ?
Ako je pucao iz straha - a takvu nebulozu još niko nije rekao - onda je jajara koja ne može da prođe kriterijume na testiranju za interventnog žandara.
E, jesi odvalio...:hahaha1:

Ја пандуре увек завх пандури ,слажем се

Него Илке да си га ти вијао да си пандур и да није стао док му ниси препречио пут
у мајци Србији па ја бих и на бабу извадио утоку шта је даље било већ је ствар суда
крив јесте колко ће добити видећемо
ал пуно је у СРБИЈИ МАЈЦИ оних који су требали бити на месту тог несеретног клинца

Него браћо СРБИ смирте страсти и да се сетимо СССС

ЦИГАНИН САМ И ЦИГАНСКОГ РОДА ЦИГАНИН ЈЕ БИО И МОЈ СТАРИ
ИМАО ЈЕ ШЕСЕТ И ТРИ ЛЕТА НИЈЕ ИМО ЖЕНЕ НИ ДЕТЕТА.....

и ја мислим да је Урке добио превише
Mnogo mi je tesko da zamislim takvu situaciju. Daj neki primer gde nisam pandur. Reci cu ti odmah. Inace, trudim se uvek prvo da postupim pravedno u datoj situaciji. Veruj mi, i sada kada osetim da se u sukobu ne bih mogao uzdrzati u sukob ne idem. Lako je za tastaturom pisati svasta. Treba coveku gledati u lice i pricati svasta. To je vec malo teze. A i gotovo je neshvatljivo da je neko toliko opsednut svojom sluzbom pa je poistovecuje sa crtanim filmom ili pak sa filmom generalno. Iskreno da ti kazem, da sam video da e radi o momku i to jos o pijanom, pistolj bih istog trenutka stavio u futrolu. Razmisljao bih da li uopste da mu udarim samar.
Analizirao sam ovo aproksimirajuci jedan dogadjaj od mesec i nesto kada sam uleteo u kafanu i hteo da nakantam gazdu. Njega nema, svi glave spustili i prave se da ne cuju. Samo ustaje jedan pijani!!! Gotovo! Prosao me je bes. Proletelo mi kroz glavu: "Sto ovoga sad da bijem. Jadnik, ko zna kakve ga muke muce pa se napio. A bejah i jaci i ljuci pa sam se okrenuo i izasao.

sve mi se manje svidjas, no respect

namestili ste paprikariusa, ko neke zenetine, a sad prodajete finocu.

paprikarius dva dana ban

palim i ja dva dana

Ko mu je kriv kad nema drugarice kao Ilic da ga brane i brisu prijave... Paprikarijus je castan covek, ne krije se iza drugih... Provocirali su ga tri puta vise nego sto im je odgovorio... Valjda su sada zadovoljni...

Mnogo mi je tesko da zamislim takvu situaciju. Daj neki primer gde nisam pandur. Reci cu ti odmah. Inace, trudim se uvek prvo da postupim pravedno u datoj situaciji. Veruj mi, i sada kada osetim da se u sukobu ne bih mogao uzdrzati u sukob ne idem. Lako je za tastaturom pisati svasta. Treba coveku gledati u lice i pricati svasta. To je vec malo teze. A i gotovo je neshvatljivo da je neko toliko opsednut svojom sluzbom pa je poistovecuje sa crtanim filmom ili pak sa filmom generalno. Iskreno da ti kazem, da sam video da e radi o momku i to jos o pijanom, pistolj bih istog trenutka stavio u futrolu. Razmisljao bih da li uopste da mu udarim samar.
Analizirao sam ovo aproksimirajuci jedan dogadjaj od mesec i nesto kada sam uleteo u kafanu i hteo da nakantam gazdu. Njega nema, svi glave spustili i prave se da ne cuju. Samo ustaje jedan pijani!!! Gotovo! Prosao me je bes. Proletelo mi kroz glavu: "Sto ovoga sad da bijem. Jadnik, ko zna kakve ga muke muce pa se napio. A bejah i jaci i ljuci pa sam se okrenuo i izasao.

Кафанских ,уличних и било којих других туча беше много код мене
така ми фамилија

одговор је горе, уплашио се мали нешто цимно он окино
и нема друге приче

sve mi se manje svidjas, no respect

namestili ste paprikariusa, ko neke zenetine, a sad prodajete finocu.

paprikarius dva dana ban

palim i ja dva dana

Друже наместили су га ,а он се сам упецао
проће два дана

а да није уреду није

Ko mu je kriv kad nema drugarice kao Ilic da ga brane i brisu prijave... Paprikarijus je castan covek, ne krije se iza drugih... Provocirali su ga tri puta vise nego sto im je odgovorio... Valjda su sada zadovoljni...
I ti si neobjektivan i nesposoban da prihvatis dijalog sa neistomisljenikom. A na "drugaricu" nemoj da nasedas. Bas bih voleo da ti ista kaze u kakvom smo odnosu nas dvoje.:rtfm: Ti nisi bio u stanju da poslusas ni svoju drugaricu konzab!.

Кафанских ,уличних и било којих других туча беше много код мене
така ми фамилија

одговор је горе, уплашио се мали нешто цимно он окино
и нема друге приче

Друже наместили су га ,а он се сам упецао
проће два дана

а да није уреду није
Ovde bih te rado potsetio na nasu: "Ko drugom jamu kopa.........." Analiziraj mu malo postove ali iz daljine.;)

Opet sa tvoje strane sarkazam. Zato i nisi u stanju da budes ozbiljan i objektivan sagovornik.

Ajde, mali, ne prosipaj se kad ti niko ne busi loncic.

Paprikarijusa si uspeo da isprovociras, mene neces... Mada, mozda si samo lepo zamolio drugaricu da ga ukloni... Posto su tvoji postovi bili mnogo gori i uvredljiviji od njegovih... Ako meni ne buse loncic, da tebi mozda ne drmaju kavez...

Paprikarijusa si uspeo da isprovociras, mene neces... Mada, mozda si samo lepo zamolio drugaricu da ga ukloni... Posto su tvoji postovi bili mnogo gori i uvredljiviji od njegovih... Ako meni ne buse loncic, da tebi mozda ne drmaju kavez...
Ja ni svoje zivotinje ne drzim u kavezu pa necu ni tebe. Pazi samo da sam u njega ne upadnes.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back