Mnogo mi je tesko da zamislim takvu situaciju. Daj neki primer gde nisam pandur. Reci cu ti odmah. Inace, trudim se uvek prvo da postupim pravedno u datoj situaciji. Veruj mi, i sada kada osetim da se u sukobu ne bih mogao uzdrzati u sukob ne idem. Lako je za tastaturom pisati svasta. Treba coveku gledati u lice i pricati svasta. To je vec malo teze. A i gotovo je neshvatljivo da je neko toliko opsednut svojom sluzbom pa je poistovecuje sa crtanim filmom ili pak sa filmom generalno. Iskreno da ti kazem, da sam video da e radi o momku i to jos o pijanom, pistolj bih istog trenutka stavio u futrolu. Razmisljao bih da li uopste da mu udarim samar.
Analizirao sam ovo aproksimirajuci jedan dogadjaj od mesec i nesto kada sam uleteo u kafanu i hteo da nakantam gazdu. Njega nema, svi glave spustili i prave se da ne cuju. Samo ustaje jedan pijani!!! Gotovo! Prosao me je bes. Proletelo mi kroz glavu: "Sto ovoga sad da bijem. Jadnik, ko zna kakve ga muke muce pa se napio. A bejah i jaci i ljuci pa sam se okrenuo i izasao.