Djordje balasevic siri nacionalnu mrznju i hrvatski nacionalizam i sudski ne odgovara?

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.715
Zamislite da sad neki srbin u hrvatskoj govori protiv hrvatske i siri nacionalnu mrznju i siri govor mrznje on bi momentalno dobio sudski poziv i bio bi zakonom kaznjen. A Balacevic stalno na svojim koncertima po hrvatskoj govori protiv srba i srbije i siri mrznju na nacionalnoj osnovi i nikom nista nema optuzbe sudske i kazne sudske. ko je taj ko njega stiti?

Evo na primer njegovi izlivi nacionalne mrznje:

Gajim tihi prezir prema javnim ličnostima koji tako koketiraju pod maskom kosmopolitizma. Ja sam kao svetski čovek, sve vas volim, ako je bilo nešto, okrivite moju otadžbinu.
Ne mislim da su Srbi i Srbija bezgrešni, ali ne prihvatam da mi to kažu ljudi koji nisu ništa bolji. Omrzla sam Balaševića isto kao Miru Karanović. A bila sam njen fan do srži. Ta žena može da igra i Betmena... Vanzemaljski talentovana glumica. I dan danas gledam Petrijin venac i zbog Mire ridam nad Petrijinom sudbinom. Treba joj dati oskara za ono. Al je rešila da se gura gde joj nije mesto, lupa gluposti i uništi sliku koju sam imala o njoj.
Hiljadu puta sam rekla, JA imam pravo da nagrdim i Slobodana Miloševića jer je moj. Ne prihvatam da Hrvati za njega i reč kažu dok ne kažu to isto za Tuđmana.

Balasevic je najveci Jugosloven,veci od nas svih.On je pravi evropljanin i potpuno operisan od svakog nacionalizma.Nije tacno,da mi pred drugima,
treba da branimo Milosevica.Taj ludak je upropastio pre svega nas,Srbiju,pa posle i sve ostale.I rodjeno dete,ako ne valja,ako je kriminalac,roditelji
to treba javno da kazu.Nikoga ko nije dobar,ne treba kriti.To zabijanje glave u pesak,nikome dobra doneti nece/!

Back