ne, to je najlepse,To je po meni nešto strašno i jezivo, pripremaš se godinu dana, treniraš, trudiš se a neko te počisti za pola sata.
100 000 evra za pola sata,
ili godinu dana pripreme,
kako uzmes
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne, to je najlepse,To je po meni nešto strašno i jezivo, pripremaš se godinu dana, treniraš, trudiš se a neko te počisti za pola sata.
Ja tipujem i na kraće vreme , ko ih šiša kad su gnjidice kukavice,To je po meni nešto strašno i jezivo, pripremaš se godinu dana, treniraš, trudiš se a neko te počisti za pola sata.

Cenio sam ga kao sportistu (više ne!!!), ali kao čovek, neviđena je budaletina.
Ајде...закуни се у кевуU Srbiji i dalje postoji verovanje da su americki sportisti izuzeti od antidoping testa na OI. Ko je i kada tu dezinformaciju pustio u etar nikad se nece znati...

To je mit da ne moraju na antidoping. Da koriste nedozvoljena sredstva koja ne mogu da se detektuju tada na testu, to da. Znaci USA olimpijci podlezu antidoping kontroli kao i svi ostali.
To je sasvim normalno i demokratski da nije keramičar bi lepio keramiku a pečenjara bi pekla prasiće.Meni je strasnije kod nas kad se neko godinama odrice, polaze ispite, skoluje i na kraju zaposle nekoga sa kupljenom diplomom ili preko veze. Moras se sloziti.,
Kljucno saopstenjeБлиц каже:"Огласила се Новакова снајка".
Eto vidi se da živiš u eu samo na pare misliš.ne, to je najlepse,
100 000 evra za pola sata,
ili godinu dana pripreme,
kako uzmes
Pa zbog para je i otisla iz ove rupcage nije sigurno zbog pejzaza.Eto vidi se da živiš u eu samo na pare misliš.
На Западу се користи лоопхоле, рецимо трећина спортиста су "асматичари" и онда им тај лек помаже при тренингу.To je mit da ne moraju na antidoping. Da koriste nedozvoljena sredstva koja ne mogu da se detektuju tada na testu, to da. Znaci USA olimpijci podlezu antidoping kontroli kao i svi ostali.
To je vlast koja donosi mere o distanci i maskama,o broju okupljenih koje ne postujuSta je to, SNS klosari
Po pravilniku Krstarice zabranjeno je promovisati Naciste
i to tako decenijama,
jesam zbog alpaPa zbog para je i otisla iz ove rupcage nije sigurno zbog pejzaza.
To si mogla da imaš i na foto tapetamajesam zbog alpa
E sad...jesam zbog alpa
Rekoh ja sta god ispalo i sta god da je tvrdila , jevropa ne moze da ne bude pobednik na kraju i da je u pravu...sta ti uopste trazis danas na ovoj temi,
vidis da su ti kolege posle jucerasnje blamaze
imale bar malo obraza
i sakrile se u misiju rupu,
samo ti i dalje glumis boodalu,
jel te nisu ucili da ne moras
bas uvek da budes najgori