Đoković odglavljen sa aerodroma

To je po meni nešto strašno i jezivo, pripremaš se godinu dana, treniraš, trudiš se a neko te počisti za pola sata.
Ja tipujem i na kraće vreme , ko ih šiša kad su gnjidice kukavice,
da su se solidarisali sa kolegom ovo mučenje ne bi trajalo danima.

sada nek' ih čisti kako samo on zna uz svu svoju koreografiju koja ih dovodi do ludila z:D

Cenio sam ga kao sportistu (više ne!!!), ali kao čovek, neviđena je budaletina.
IMG_20220109_033406.jpg

To je mit da ne moraju na antidoping. Da koriste nedozvoljena sredstva koja ne mogu da se detektuju tada na testu, to da. Znaci USA olimpijci podlezu antidoping kontroli kao i svi ostali.
На Западу се користи лоопхоле, рецимо трећина спортиста су "асматичари" и онда им тај лек помаже при тренингу.
Или трт, као низак му тест и онда му доца легално препише тестостерон.
Ма сви варају.

Zanimljivo je , ovde se dve osobe prepiru jedna je za mazohisticko kaznjavanje teatralnim odlaskom, a druga za agresivnim teranjem do kraja , kad je vec pocelo da se miche....

I onda kako da budes u Srbiji normalan...
Ovo prvo neki zenski teatralan nastup, to u proslosti nikad nije donosilo rezultata, sta koga zabole sto ti ako nisi zensko teatralno okreces ledja i odlazis...a i kad si zensko ne pomaze bas puno...
Ovo drugo , tipicni MMA pristup , krenuo sam , ima da teram jer ne sme da me ubije , a onda mora da ga pobedim jer necu stati...
Da ne kazem koji je to pristup....ali nije fajterski...

I onda se pitamo sto ne moze ni diplomatijom ni ratovima...pa ne moze...jedni bi spucali ceo korpus i 100 tenkova na jednu ulicu...a drugi bi rekli , niste normalni vidite da smo jaci dosli , ajd cekacemo da se predomislite...istina je na nasoj strani...

sta ti uopste trazis danas na ovoj temi,
vidis da su ti kolege posle jucerasnje blamaze
imale bar malo obraza
i sakrile se u misiju rupu,
samo ti i dalje glumis boodalu,
jel te nisu ucili da ne moras
bas uvek da budes najgori
Rekoh ja sta god ispalo i sta god da je tvrdila , jevropa ne moze da ne bude pobednik na kraju i da je u pravu...

Citajuci vas ovde, ja se uzdam u Noletovu sebicnost kao mnogo pametniju opciju od vasih predloga...

Back