Đoković letuje u Hrvatskoj sa Modrićem, Čeferinom i Kovačićem

Schrodinger

Elita
Poruka
15.354
Za sve koji su imali dilemu koga više voli
1753353092539.jpeg
Skupa fotka! Đoković letuje u Hrvatskoj sa Modrićem, Čeferinom i Kovačićem
Na malenom ostrvu Vele Stupe su teniser i dva fudbalera odlučila da se opuste sa porodicom, a Đoković im je poklonio i dve majice iz vimbldonske kolekcije.
Ipak, Đoković je odlučio da svemu da i jedan lični pečat, pa je Modriću napisao kratku poruku.
„Za velikog Luku, od srca, za uspomenu. Sve najbolje, brate“, napisao je Modriću.
Kovačiću je dodao nešto kraće.
„Za Matea, od srca. Sve najbolje ti želim.“
Uz njih dvojicu je na ručku bio i Aleksander Čeferin, predsednik UEFA.
1753353167897.png

Poslednja izmena:
Штета што порука не може да се оцени са емотиконом који повраћа. Убаците један такав.
Да се са њим оцени Ђоковић та екипа око њега и његова порука њима, а не постављач теме и тема; да не буде забуне.

:rotf:
Ko se još pali na ovakve teme.
I ja letujem sa Albancima, Kosovarima, Nemcima, Englezima..
Ali sa Vučićem i ovim botovima nikad ne bih. Smučilo bi mi se dok ih vidim.
I u vojsci sam se družio sa Albancem. Gaši Muhamed profesor mašinstva u Prištini.
Dobije odsustvo za treće dete, ali nema para za kartu da ode kući. Skupimo mi : Ladocki Čaba, profesor iz Subotice (reprezentativac SFRJ u hokeju i opak vatrrpolista iz Spartaka) Radović Mirko iz Beograda i Parazajda Uroš iz Ljubljane (Slovenac).
I ja da mu dam - Kaže mi, - Izvini učo, ne smem da uzmem, ne daju mi moji (Albanci) sakupiće i oni...
Ja sam značku primernog vojnika odbio i predložio da se dodeli tom Slovencu...
(Te godine je niko nije dobio.. u SSNO. ) .

Pa vi nasedajte na ove mrzitelje i ovakve teme.. meni se povraća od takvih.

Je li ova informacija pripada današnjem političkom kontekstu u Srbiji?
Je li ovo letovanje čini Đokovića gorim od Vučića?
Обојица су слуге истог сатанистичког система. Једина разлика је у томе што је вољени Ноле у много популарнијој улози.
Мени су обојица подједнако одвратни.

Обојица су слуге истог сатанистичког система. Једина разлика је у томе што је вољени Ноле у много популарнијој улози.
Мени су обојица подједнако одвратни.

Мени су обојица супер. Само што је Новак 100 пута више супер.

Pogledajte prilog 1760726
Na malenom ostrvu Vele Stupe su teniser i dva fudbalera odlučila da se opuste sa porodicom, a Đoković im je poklonio i dve majice iz vimbldonske kolekcije.
Ipak, Đoković je odlučio da svemu da i jedan lični pečat, pa je Modriću napisao kratku poruku.
„Za velikog Luku, od srca, za uspomenu. Sve najbolje, brate“, napisao je Modriću.
Pogledajte prilog 1760727
Sećaš se kako je Šešelj pričao da se u Hagu najviše družio sa Mladenom Naletelićen Tutom. Hrvatskim osuđenikom za ratne zločoine, za kojeg se priča da je 1992. godine Srbe u Mostaru bacao sa zgrada?

A s naše strane nema nikog ko bi to pokrenuo kao temu? A ti za nešto beskonačno bezazelenije želiš da pljuneš na Đokovića, nacionalno blago Srbije...

Svaka vam čast avovci, doći će to na naplatu.

Zašto je loše što ljetuje u RH? Koje su točno implikacije?

Đoković je poluhrvat tako da normalno da odlazi u zemlju odkud mu je majka.

Svi koji pumpaju vole letovanje tamo.

Back