Đoković: Iznad nacionalističkih žabokrečina .

"Živela Krajina" i "dogodine u Kninu" može reći samo vrhunski intelektualac ili moralna gromada tipa Milana Martića.

Ili hrvatski generali...

- - - - - - - - - -

Djoković nije nikakav nacionalista. Nikakve gluposti tipa "ponosan sam šta sam Srbin" su njemu nepoznanica. Sjećan se kad ga je neki strani novinar zabunom nazvao Hrvatom, da je odgovorio: "Nisam Hrvat nego Srbin, ali to i nije bitno."

Nacionalizam je ionako posljednje utočište hulja.

A Djovovic, kao i svaki velik čovjek, prezire nacionalizam.

A ti?

Судећи по неким форумашима требао је да каже да их мрзи, да хоће да убије милион Хрвата и да узвикне: "Живела Крајина!"

- - - - - - - - - -

То сам и ја рекао, једноставно не треба ништа говорити о Хрватима.
Ни позитивно ни негативно.

Šta je to u Srbinu da mora da kaže nešto "pametno" , da misli da je pametniji od Hrvata? Površna sujeta.

- - - - - - - - - -

Ma zar bi se genijalac poput Tesle trebao zamarati primitivnim nacionalnim osjećajima?

On se nije zamarao.Kod njega je sve imalo svoje mesto.On nije druge zamarao.

Ђоковић даје кинту и труд за свој народ.

Наравно да је то далеко мање од испразног лапрдања којим се за српску ствар боре искусније колеге. Наравно да је то ништа. Наравно да је крив.

Гоbно једно антисрпско :evil:

Edit: мислим на Ђоковића кад сам то рекао :lol:
Мада си и ти издајица, видим ти то по аватару, просто мирише на издају :evil: :mrgreen:

Гоbно једно антисрпско :evil:

Edit: мислим на Ђоковића кад сам то рекао :lol:
Мада си и ти издајица, видим ти то по аватару, просто мирише на издају :evil: :mrgreen:

Мени је сан недосањани да издам макар колико Ђоковић, и то из Монака. Еј, издајица из Монака.

Али хвала ти што си ме се сетио у том контексту врхунског издајства! Мени је то охрабрење да идем напред, у нове издаје.

Мени је сан недосањани да издам макар колико Ђоковић, и то из Монака. Еј, издајица из Монака.

Али хвала ти што си ме се сетио у том контексту врхунског издајства! Мени је то охрабрење да идем напред, у нове издаје.

Само храбро синак, прођи кроз тунел издаје.
Сети се шта сам те учио, учини ме поносним :sad2:

dokazano je da je to falsifikat kojim je neko od prvaka HSS-a mahao... čini mi se Maček...

Na tvoju žalosti nije falsifikat, orginal telegram se čuva u muzeju u Beogradu.

Gledao sam davno jednu emisiju na RTS-u gdje kustos muzeja komentira taj telegram uz opasku da je Tesla bio "navučen" odnosno isprovociran da napiše takav sadržaj.

Nije objasnio na koji način je bio "navučen" .

Зато нам и јесте тако.
Расправља се данима о обичној изјави тенисера док нас ове будале још више пљачкају.

Covjek zavrsi Yale doktorira postigne uspjehe u oblasti kojim se bavi na svjetskom nivou i ne moze da predaje ni na jednom univerzitetu u nasim zemljama jer nostrifikacije traju godinama, buduci da nam obrazovanje ne poznaje njegova zvanja a toboze ga ne bi zeljeli ostetiti :D, logicno napravili politicari zastitu od pametnog svijeta jer sta ce nam jedan takav, govorio bi pametne stvari, pokrenuo bi nesto mozda, ne najbolje je servirati rulji sta je rekao neki teniser, fudbaler, manekenka...pa red granda pa red farme, velikog brata... e moj Balkane, dok nam najpametniji inzenjeri i doktori osnivaju institute, klinike po Austrijama, Amerikama za iste te zemlje...jer im ovdje ne daju ni pristojnu platu a kamoli sansu da nesto stvore.nama vrh sto je teniser Novak rekao, sta je Dzeko rekao, sta je neka manekenka Amra rekla...

Na tvoju žalosti nije falsifikat, orginal telegram se čuva u muzeju u Beogradu.

Gledao sam davno jednu emisiju na RTS-u gdje kustos muzeja komentira taj telegram uz opasku da je Tesla bio "navučen" odnosno isprovociran da napiše takav sadržaj.

Nije objasnio na koji način je bio "navučen" .
vjerujem ja da se čuva taj papir, samo što ga Tesla nije napisao ;)

Drago mi je sto nije popljuvao Hrvate, ali izjednacavanje srpskog naroda sa njegovim najvecim dzelatom je los potez. Znam sve, zivimo u eri politicke korektnosti i teskog licemerja, ne smes javno da kazes sta istinski mislis, ali bez obzira.... nije morao da bude ovako snishodljiv. Mogao je prosto da kaze:"nisam Hrvat i nemam nista protiv pomenutog naroda". Ali ne, on je krenuo sa multi-kulti sranjima "Srbi i Hrvati su isto", "imam dobre prijatelje u Hr"..... bezveze prica skroz.

Back