Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 13.835
Какво црно изумирање, трк на размножавање!Vidiš, ja sam ti endemska vrsta u izumiranju.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Какво црно изумирање, трк на размножавање!Vidiš, ja sam ti endemska vrsta u izumiranju.![]()
Evo malo krajiškog fristajla pred početak istorijskog suđenja...![]()
Pazi, da je zaista radio test redovnom procedurom kolika je sansa da bi bilo neprimeceno od onih koji su mu isti odradili, ocitali rezultat, prosledili itd? Procurela bi vest sigurno negde. Njega novinari prate u stopu i za mnogo manje sitnice. Cinjenica je da urednici dobijaju masu novca od njega na razne nacine da od njega prave boga ali definitivno bi se nekako saznalo da je Novak pozitivan ili bi bilo suskanja na tu temu. On je sve vreme bio u fazonu "nista mi ne fali" i nije pokazivao trunku odstupanja od normalnih aktivnosti, kako on, tako i Jelena, a i ona je u prekrsaju.
Gde je sad onaj poligraf od Dijane Hrkalovic sunce mu poljubim?
Далеко било да сви имамо исто мишљење по свим питањима или темама. Управо је критичко размишљање и слободан дух оно што покреће нешто најбоље на овом свету. Са многима са којима овде имам исто мишљење у прошлости сам се "тукао" на неким другим темама. Али, то управо показује да умемо да мислимо и доносимо сами закључке без обзира на пропаганду. Нема, заиста, разлога да ми се извињаваш, али, хвала ти на дивним речима...Od početka, od pre dve godine, na temama si pisao o korona merama kao velikoj zaveri, pa onda o vakcinama kao prevari, a ja sam bila uzdržana. Nisam imala jasan stav po tom pitanju.
Kovid propusnice i prisilna vakcinacija su mi otvorili oči.
Osim toga, i neupotrebljivost, šta više šteta koju su vakcine prouzrokovale, takođe su mi pokazatelj da je ovaj cirkus, rat protiv zdravog razuma i čovečnosti uopšte.
Red je da ti se izvinim što sam bila sumnjičava.
Poštovanje.![]()
Далеко било да сви имамо исто мишљење по свим питањима или темама. Управо је критичко размишљање и слободан дух оно што покреће нешто најбоље на овом свету. Са многима са којима овде имам исто мишљење у прошлости сам се "тукао" на неким другим темама. Али, то управо показује да умемо да мислимо и доносимо сами закључке без обзира на пропаганду. Нема, заиста, разлога да ми се извињаваш, али, хвала ти на дивним речима...![]()
Preleze ljudi na nogama,sto jel ima sefa pa ne sme da fejkira bolovanje
Šta ti još mrdaš?!??Eто видиш, ниси најгори.
Кад може Ноле да лаже можеш и ти и да лажеш и да крадеш,
ма и да прикољеш ако се укаже неко нејак ...
![]()
Ako je istinita danasnja vijest o oduzimanju telefona i sifre i pregledanje telefona bez vaseg prisustva.Sta kazete za to?Da li je sljedece prikopcavanje mozga na neki aparat.
Meni je ovo uzimanje telefona katastrofa.OK ako te uhvete u nekoj kriminalnoj radnji.
A зашто би ико имао увид у нечије навике, макар оне биле сасвим досадне? Не мора да значи да ико ишта крије. Интима, приватност, право на исту. Шта ће нам врата на вц-у?
А-ха! Сумњива си, сигурно нешто кријеш! Мора да имаш и завесе на прозорима![]()
jes ti ces da se stidis, a vakseri ce da vire
Срам ме било.
Zaboravila sam da spomenem i Sofiju, Vilu Vinx, i mnoge druge forumaše koji su bili od počekta borci za istinu.
Neki su iz te borbe otišli revoltirani, napustili su forum.
... Шта ће нам врата на вц-у?
u tome i jeste problem, sto ste vi ovu pandemiju doziveli kao rat protiv nekoga, a ne protiv koroneМи их у војсци нисмо имали.
Како бисте ви жене то поднеле ?
u tome i jeste problem, sto ste vi ovu pandemiju doziveli kao rat protiv nekoga, a ne protiv korone
sanjali ste da cete nas da zarobljavate u nekim logorima i prisilno pelcujete i sta sve ne, korona rat je gotov, samo ste nam pokazali svoje pravo lice VOAJERI, neki kao ti jos uvek mastaju o voajerisanju u vojsci, zajednickom kupanju, ispadanju sapuna itd, da ne idem vise u detalje
pa ti ubedjujes zenu da ne trebaju vrata na wc-u, kako u vojsci, nema sta da se krije zna se ciji je najduziО чему ти то брале ...![]()
narod je oboleo mentalno, evo ovaj surfer 11 puta svetski sampion nema dlake na jeziku, opljunu osije iziritiran novakovim slucajem dajuci im komplet dijagnozu stokholmskog sindroma, ali ni on nece moci u australiju na surfovanje bez vakcine, odmah potom je upozorenU duhu naroda.