Đoković fejkirao koronu pa landarao okolo?

Evo malo krajiškog fristajla pred početak istorijskog suđenja... :mrgreen:

Гара, Гара понеси рекетлу!

Pazi, da je zaista radio test redovnom procedurom kolika je sansa da bi bilo neprimeceno od onih koji su mu isti odradili, ocitali rezultat, prosledili itd? Procurela bi vest sigurno negde. Njega novinari prate u stopu i za mnogo manje sitnice. Cinjenica je da urednici dobijaju masu novca od njega na razne nacine da od njega prave boga ali definitivno bi se nekako saznalo da je Novak pozitivan ili bi bilo suskanja na tu temu. On je sve vreme bio u fazonu "nista mi ne fali" i nije pokazivao trunku odstupanja od normalnih aktivnosti, kako on, tako i Jelena, a i ona je u prekrsaju.

Gde je sad onaj poligraf od Dijane Hrkalovic sunce mu poljubim?

Није било струје тај дан.

Od početka, od pre dve godine, na temama si pisao o korona merama kao velikoj zaveri, pa onda o vakcinama kao prevari, a ja sam bila uzdržana. Nisam imala jasan stav po tom pitanju.
Kovid propusnice i prisilna vakcinacija su mi otvorili oči.
Osim toga, i neupotrebljivost, šta više šteta koju su vakcine prouzrokovale, takođe su mi pokazatelj da je ovaj cirkus, rat protiv zdravog razuma i čovečnosti uopšte.

Red je da ti se izvinim što sam bila sumnjičava.
Poštovanje.:D:ok:
Далеко било да сви имамо исто мишљење по свим питањима или темама. Управо је критичко размишљање и слободан дух оно што покреће нешто најбоље на овом свету. Са многима са којима овде имам исто мишљење у прошлости сам се "тукао" на неким другим темама. Али, то управо показује да умемо да мислимо и доносимо сами закључке без обзира на пропаганду. Нема, заиста, разлога да ми се извињаваш, али, хвала ти на дивним речима... :heart:

Далеко било да сви имамо исто мишљење по свим питањима или темама. Управо је критичко размишљање и слободан дух оно што покреће нешто најбоље на овом свету. Са многима са којима овде имам исто мишљење у прошлости сам се "тукао" на неким другим темама. Али, то управо показује да умемо да мислимо и доносимо сами закључке без обзира на пропаганду. Нема, заиста, разлога да ми се извињаваш, али, хвала ти на дивним речима... :heart:

Zaboravila sam da spomenem i Sofiju, Vilu Vinx, i mnoge druge forumaše koji su bili od počekta borci za istinu.
Neki su iz te borbe otišli revoltirani, napustili su forum.

Ako je istinita danasnja vijest o oduzimanju telefona i sifre i pregledanje telefona bez vaseg prisustva.Sta kazete za to?Da li je sljedece prikopcavanje mozga na neki aparat.

Meni je ovo uzimanje telefona katastrofa.OK ako te uhvete u nekoj kriminalnoj radnji.

А што, шта кријеш ?

Дечију порњаву ?
Ћевапе од Невоље ?
Уплату од Сороша ?

Опуштено бве ! z;)z;)z;)

A зашто би ико имао увид у нечије навике, макар оне биле сасвим досадне? Не мора да значи да ико ишта крије. Интима, приватност, право на исту. Шта ће нам врата на вц-у?

А-ха! Сумњива си, сигурно нешто кријеш! Мора да имаш и завесе на прозорима :mrgreen:

:rumenko:
Срам ме било.
jes ti ces da se stidis, a vakseri ce da vire
Zaboravila sam da spomenem i Sofiju, Vilu Vinx, i mnoge druge forumaše koji su bili od počekta borci za istinu.
Neki su iz te borbe otišli revoltirani, napustili su forum.

ja sam antivakser broj jedan, for the record

pelcovanim kolegama na poslu vadim mast, jer opet moramo svi maske, samo ja nosim ispod brade, i zayebavam koga stignem... svima je jasno da je ovo jedna obicna sarada, samo su vecina chickens
https://www.google.com/url?sa=i&url=https://makeagif.com/gif/beyonce-doing-the-chicken-dance-beyonce-always-on-beat-RdmWmE&psig=AOvVaw3w-LTIEmizwxstv3UZA8Wj&ust=1642693193319000&source=images&cd=vfe&ved=0CAgQjRxqFwoTCIiXrZeTvvUCFQAAAAAdAAAAABAE

Poslednja izmena od moderatora:
Ми их у војсци нисмо имали.
Како бисте ви жене то поднеле ?
u tome i jeste problem, sto ste vi ovu pandemiju doziveli kao rat protiv nekoga, a ne protiv korone

sanjali ste da cete nas da zarobljavate u nekim logorima i prisilno pelcujete i sta sve ne, korona rat je gotov, samo ste nam pokazali svoje pravo lice VOAJERI, neki kao ti jos uvek mastaju o voajerisanju u vojsci, zajednickom kupanju, ispadanju sapuna itd, da ne idem vise u detalje

u tome i jeste problem, sto ste vi ovu pandemiju doziveli kao rat protiv nekoga, a ne protiv korone

sanjali ste da cete nas da zarobljavate u nekim logorima i prisilno pelcujete i sta sve ne, korona rat je gotov, samo ste nam pokazali svoje pravo lice VOAJERI, neki kao ti jos uvek mastaju o voajerisanju u vojsci, zajednickom kupanju, ispadanju sapuna itd, da ne idem vise u detalje

О чему ти то брале ... :hahaha::hahaha::hahaha:

narod je oboleo mentalno, evo ovaj surfer 11 puta svetski sampion nema dlake na jeziku, opljunu osije iziritiran novakovim slucajem dajuci im komplet dijagnozu stokholmskog sindroma, ali ni on nece moci u australiju na surfovanje bez vakcine, odmah potom je upozoren

What are the Aussies going to do when they wake up and they realize it was all a sham.

“Maybe Stockholm Syndrome Can Now Change Its Name to Melbourne/Australia Syndrome?” – American Surfer Kelly Slater Slams Aussies on Their Vaccine Mandates

Colbeck’s warning came after Slater, an 11-time world surfing champ, slammed Australian officials earlier this month in response to a New York Times Instagram post about Novak Djokovic. The Serbian tennis star was deported from the country on Sunday, the eve of the Australian Open, because he refused to be vaccinated.

“Maybe Stockholm Syndrome can now change its name to Melbourne/Australia Syndrome,” wrote an irritated Slater.

Poslednja izmena:

Back