Đoković bez titule! Sinerov het-trik: "Novak ne daje mnogo šansi"

Čitaćemo za 50 godina kako su "pržili majmunče" da upropasti sebe drogom samo da bi oborili Djokovića.
Pazi Djoković im je postavio mnogo prečki koje moraju da poobaraju...
.. i prečki .. i stativa ...

Novaku je nudjeno na početku da igra pod [ENG] zastavom
i sad bi sve to bilo u redu, bio bi na svim medijima, svaka šuša bi pisala knjighu o njemu...
No1e je ostao Srbin i biće srbin do kraja života 🇷🇸

Da Nole je Srbin a ćale mu je nevidjena Srbenda: "Lepa Breno al si se zajebala što nam nisi onda pozajmila lovu, sad bi dobila X10" :super:

p.s. Lepa Brena nikad nije ni negirala ni potvrdila a na kraju krajeva nije ona MMF za estradu
Mnogi su se za'ebali što Noletu nisu dali novac na početku ... verujem da mnogi sada grizu i svoje guzice iz ****** jer su itekako mogli da unovče taj novac kad-tad

Забавио се,зарадио,играо,имао третман какав заслужује нормалан играч.

Не знам дал' банујете за писање о победнику .....кхм....како веровати?
Остаје тај упитник јесте или није и што није санкционисан на време.

Hajde da zaključimo, Nolo nije osvojio niti jedan turnir u 2024 godini jer su ga pobeđivali isključivo dopingovani teniseri. Ne postoji drugi način da on izgubi jel tako? :lol: Kako je vama u glavi, da mi je znati...
Sve ti je rekao čovek ...

Retose 37 godina ima,raduj se kad bude imo 60,ako dozivis

... a ja ću samo dodati .. No1e je osvojio jedan jedini turnir koji mu je trebao u karijeri u ovoj godini ... i da NIŠTA drugo nije uradio, on je postao legenda tenisa o čemu ćeš ti samo da sanjaš ...

Hvala lepo, doviđenja ....

Nola je prestala da drži, ipak i godine čine svoje.
Ne zaboravi kad je igrao sa Nadalom mečeve od po 6 sati i gde je na kraju imao više snage od istog da završi meč. To niko živ neće utvrditi šta je tada uzimao.

Možda, ali to su samo insinualcije, kod Sinera nađena hemija i rečeno mu "teraj dalje" ;)

Čisto sumnjam da bi se Novak petljao sa hemijom, on bio 2 nedelje u pritvoru jer nije hteo da uzme vakcinu.

Možda, ali to su samo insinualcije, kod Sinera nađena hemija i rečeno mu "teraj dalje" ;)

Čisto sumnjam da bi se Novak petljao sa hemijom, on bio 2 nedelje u pritvoru jer nije hteo da uzme vakcinu.
Nađeno 0.000001 g koje mu je preneo fizio prilikom masaže.... Težak doping :D

Nolo nije hemičar, nije ni doktor, nema ni srednju školu. Šta on zna o tome šta mu doktor smućka pre treninga ili meča?

Sve ti je rekao čovek ...

... a ja ću samo dodati .. No1e je osvojio jedan jedini turnir koji mu je trebao u karijeri u ovoj godini ... i da NIŠTA drugo nije uradio, on je postao legenda tenisa o čemu ćeš ti samo da sanjaš ...

Hvala lepo, doviđenja ....
Ne možeš da dodaš na post korisnika kojeg sam stavio na ignore.
Mada tvoj dodatak je svakako besmislen kao i većina ostalog što pišeš :mazipsa:

Nola je prestala da drži, ipak i godine čine svoje.
Ne zaboravi kad je igrao sa Nadalom mečeve od po 6 sati i gde je na kraju imao više snage od istog da završi meč. To niko živ neće utvrditi šta je tada uzimao.
Ti kao mangup sa srednjom skolom i hiljadu dinara u dzepu bi trebao da znas da je Novak vise puta testiran na doping nego sto si ti video kafana i da nikad nije bilo nikakve sumnje u rezultate.

Ne napada niko Sinera zbog nivoa zabranjene substance, vec neregularnost procesa gde su sampioni poput Halep i Sarapove suspendovani dok se za njega krilo i dozvoljeno mu je da se nastavi takmiciti.

Btw. Kakav je to naziv “Nolo”? Zar je moguce da si toliki degenerik :)

Ti kao mangup sa srednjom skolom i hiljadu dinara u dzepu bi trebao da znas da je Novak vise puta testiran na doping nego sto si ti video kafana i da nikad nije bilo nikakve sumnje u rezultate.

Ne napada niko Sinera zbog nivoa zabranjene substance, vec neregularnost procesa gde su sampioni poput Halep i Sarapove suspendovani dok se za njega krilo i dozvoljeno mu je da se nastavi takmiciti.

Btw. Kakav je to naziv “Nolo”? Zar je moguce da si toliki degenerik :)
Da krenemo s kraja. Degenerik te je stvorio.
Nolo ga već godinama zovemo od milošte ali pošto si od početka bezobrazan neću ti napisati zašto baš "Nolo" :mazipsa:

Što se tiče škole, za tebe i za ovog nesvršenog srednjoškolca ja sam doktor nauka i možete samo da ustanete pri izgovaranju mog imena.

Back