HEFESTOS 1
Buduća legenda
- Poruka
- 31.416
Па, свако бира себи друштво по својим аспирацијама...a s kim je hteo da unapredi društvo ? Sa Dušanom Spasojevićem,Ljubišom Buhom Čumetom,Čedomirom Jovanovićem,Bebom Popovićem ... ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па, свако бира себи друштво по својим аспирацијама...a s kim je hteo da unapredi društvo ? Sa Dušanom Spasojevićem,Ljubišom Buhom Čumetom,Čedomirom Jovanovićem,Bebom Popovićem ... ?
Jašta, sad ga unapređuju Simo Spasić. Bjelovuk. škiljani&kavčarci, Koluvija i dva minuta zaborava.a s kim je hteo da unapredi društvo ? Sa Dušanom Spasojevićem,Ljubišom Buhom Čumetom,Čedomirom Jovanovićem,Bebom Popovićem ... ?
Ето идеје за анкету, које је за вас било златно доба, или које је за вас било мрачно доба? Омогућити вишеструк избор.ili zlatno doba ( stanje posle djindjica)
Ti si previse mlad da shvatis... Milosevic je trebao da bude osudjen za genocid NAD SRBIMA, toliko se trudio dobro.O Slobodanu nemam pravo govoriti, rođen sam posle, ali činjenica da je on makar probao da uradi nešto. O Đinđari i njegovim saradnicima mogu reći da prstom nisu mrdnuli 2004 kad se rušile crkve na KiM, a ni 2007/8 kad proglasili nezavisnost... Što je sramotno, a i sva ona javna izvinjavanja.. kakva bruka.
Sa moje tačke gledišta, Sloba je radio šta je mislio da je najbolje, ali grešio je. Sad ja sam rođen posle njegove vladavine, pa nemam šta toliko reći. Što se Đinđića tiče, 2004 jeste bio pokojni, al je pre nego što se upokojio opustošio i ono malo Srbije što je ostalo, privatizovano, ukradeno. A ljudi koji su bili tu 2004 bili su svi njegovi prijatelji, saradnici.Ti si previse mlad da shvatis... Milosevic je trebao da bude osudjen za genocid NAD SRBIMA, toliko se trudio dobro.
A 2004 je vec Djindjic bio pokojni, tako da je pomalo iluzorno pricati da nije prstom mrdnuo- bilo je nemoguce. Ono sta ti nisu rekli stariji ( a ocito je da slusas neke starije koji su rusofili i komunisti) je da je Djindjic vec 2002 trazio da se sprovede deo iz rezloucije 1244 - srpska vojska i policija na Kosovu.
Nije sve tako crno - belo kako ti zamisljas.
Nego, sta je juce uradio naslednik Milosevica i Seselja, kad su pucali na Srbe u KM?
Pričao mi je otac, koji je nit komunista nit rusofil, čovek koji nikad nije bio u stranci, mrzi politiku bolje reći, 90tih išao na antislobine proteste, kaže posle se razočarao, jer su posle Slobe došli još gori. Ako je tražio 2002. zašto nije ništa urađeno? Sloba je još 1989. Krenuo da radi na KiM vraćanje.Ti si previse mlad da shvatis... Milosevic je trebao da bude osudjen za genocid NAD SRBIMA, toliko se trudio dobro.
A 2004 je vec Djindjic bio pokojni, tako da je pomalo iluzorno pricati da nije prstom mrdnuo- bilo je nemoguce. Ono sta ti nisu rekli stariji ( a ocito je da slusas neke starije koji su rusofili i komunisti) je da je Djindjic vec 2002 trazio da se sprovede deo iz rezloucije 1244 - srpska vojska i policija na Kosovu.
Nije sve tako crno - belo kako ti zamisljas.
Nego, sta je juce uradio naslednik Milosevica i Seselja, kad su pucali na Srbe u KM?
Špijun, knjige u šake malo da se obrazuješ.Ја, као и велика већина овог народа сам "жртва" таквих као ти, који су узурпирали политички простор са полу-знањем, полу-истинама, вас инструментализованих промотера западњачких технологија наметања става; чим вам неко оспори "јеванђеља", крећете у хистеричну вриску и прогон, мутите и забашурујете, јер вам то омета продају магле...
НЕ читам ја тебе од јуче.
Тачно знам шта радиш, а прилично је јасно и за кога.
И не труди се око мене, јер немаш никаквих изгледа на успех.
А ја ћу наставити да скидам маске и теби, и твојима; неко мора...![]()
Sa moje tačke gledišta, Sloba je radio šta je mislio da je najbolje, ali grešio je. Sad ja sam rođen posle njegove vladavine, pa nemam šta toliko reći. Što se Đinđića tiče, 2004 jeste bio pokojni, al je pre nego što se upokojio opustošio i ono malo Srbije što je ostalo, privatizovano, ukradeno. A ljudi koji su bili tu 2004 bili su svi njegovi prijatelji, saradnici.
Pričao mi je otac, koji je nit komunista nit rusofil, čovek koji nikad nije bio u stranci, mrzi politiku bolje reći, 90tih išao na antislobine proteste, kaže posle se razočarao, jer su posle Slobe došli još gori. Ako je tražio 2002. zašto nije ništa urađeno? Sloba je još 1989. Krenuo da radi na KiM vraćanje.
Оооо, ево нама избора, активирала нам се пета колона...Špijun, knjige u šake malo da se obrazuješ.
Za početak, kao što sam ti preporučio, autobiografiju Mihaila Pupina.