- Poruka
- 2.036
Najgori politicar ikad je bio Zoran Djindjic, njegova vladavina mi se urezala najnegativnije u zivot. Djindjic je bio najgori od svih. Sve je radio protiv svoje zemlje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ili zlatno doba ( stanje posle djindjica)Možda se gospodičiću više dopadaju Sankcije (stanje pre đinđića)
Ma neka trolcina, treba biti strpljiv i do kraja dana ide u banMožda se gospodičiću više dopadaju Sankcije (stanje pre đinđića)
Ti kao dokazani Slobista i sićušni diler naftnih derivata sa ćoška ne znaš za bolje više puta si to demonstrirao
Џаба кмечиш, Führer Ђинђић је био само једна политичка јајара и фолирант, коме су у неком тренуTi kao dokazani Slobista i sićušni diler naftnih derivata sa ćoška ne znaš za bolje više puta si to demonstrirao
Najgori politicar ikad je bio Zoran Djindjic, njegova vladavina mi se urezala najnegativnije u zivot. Djindjic je bio najgori od svih. Sve je radio protiv svoje zemlje.
Ima li veće jajare i krimosa od tvog Slobe? Ne zaslužuješ ozbiljniju raspravu kad govoriš iz ugla Slobiste kako to ne razumeš,da ne pričam što si danas očekivano za predsednika sns-a tvoje posrnuće je tu dakle krajnje doslednoЏаба кмечиш, Führer Ђинђић је био само једна политичка јајара и фолирант, коме су у неком трену
послодавци наплатили јајарење, а домаћи олош га извео на стрељање и то је то!
По чему ће бити упамћен?!? Само по томе што су га одстрелили његови као вепра, дела нема,
око себе окупио олош, дружио се са олошем, крио се иза Коштунице пошто није могао ни 10%
да прегура са својим Жутарама и кримосима... По чему је та јајара битна?
Možda se gospodičiću više dopadaju Sankcije (stanje pre đinđića)
Џаба кмечиш...Ima li veće jajare i krimosa od tvog Slobe? Ne zaslužuješ ozbiljniju raspravu kad govoriš iz ugla Slobiste kako to ne razumeš,da ne pričam što si danas očekivano za predsednika sns-a tvoje posrnuće je tu dakle krajnje dosledno
Zato ste ga i ubili.Najgori politicar ikad je bio Zoran Djindjic, njegova vladavina mi se urezala najnegativnije u zivot. Djindjic je bio najgori od svih. Sve je radio protiv svoje zemlje.
Ко? Убили су га Послодавци, али сте ВИ СА ЈУГА, делегирали уместо њега осведочену будалетинуZato ste ga i ubili.
Ахааа...Gregure...
![]()
Па види овако... "после Ђинђића" се у Житим круговима говорило само о "златном добу"ili zlatno doba ( stanje posle djindjica)
Srbija nije njegova zemlja.Najgori politicar ikad je bio Zoran Djindjic, njegova vladavina mi se urezala najnegativnije u zivot. Djindjic je bio najgori od svih. Sve je radio protiv svoje zemlje.
Na foricu uleteo na foricu izleteoЗапали тамјан мало да отераш демоне из мозга. Бог те убио демонизованог.
Јел си ишао у Цркву или си чекао да ти Ђинђић нађе посао?
Ipak je najgori bio Boris Tadić.Najgori politicar ikad je bio Zoran Djindjic, njegova vladavina mi se urezala najnegativnije u zivot. Djindjic je bio najgori od svih. Sve je radio protiv svoje zemlje.
Da nije bilo njega, sad bi slavili 17 godina diktature Adolpha VuqIeraIpak je najgori bio Boris Tadić.
ЏЕГИ, нешто си ти побркало?!? Када је зидано и отворено оно свратиште,Da nije bilo njega, sad bi slavili 17 godina diktature Adolpha VuqIera
Znači 2004. je Nikolić počeo pretiti da garantovano pobeđujeЏЕГИ, нешто си ти побркало?!? Када је зидано и отворено оно свратиште,
Боки ДорЧолац , увелико је био прошлост, зар не?![]()