Đinđić o Kosovu

Imao sam link, koji sam izgubio o izjavana pred smrt jedna od njih parafrazirano : neće nam u Briselu i Vašingtonu krojiti sudbinu Kosova"

TO samo potvrđuje ono što nas nekolicina tvrdi o pravom uzroku njegove smrti

Jednim udarcem su eliminisali Đinđića i uništili JSO koja je bila strah i trepet za šiptare

Čudo jedno kako ga izvlačite kao keca iz rukava samo kad vam to odgovara. On je govorio mnogo toga, izmedju ostalog i o Kosovu. Samo što vam ono drugo nije odgovaralo, pa ste tu Đinđićevi ljuti protivnici. Sad ne čujem epitete: izdajnik, nemački agent, mafijaš... i ostalo.

Која је разлика између ових који постављају Ђинђићеве цитате о Косову, а не постављају оне друге, и оних који постављају те друге, а ове о Косову крију као змија ноге?

Мислим, ако је Ђинђић говорио то о Косову, а говорио је, какве везе има ко то цитира? Мени је ту интересантније што се "следбеници Ђинђића" не слажу са тим цитатима, него што их постављају његови политички противници.

Haha evo sad price kako su ga albanci ubili :lol:

Pa sta je radikali/sledbenici Mlohavog odlucite se: DS ili albanci ili mozda udruzenim snagama? :lol:

komedija

Znao sam da ce proci svega par godina, pa da se kaju oni koji su ga pljuvali.
Ako su ga ubili zato sto je bio mafijas, onda bi ove ostale trebalo javno cereciti. Cisto da bude proporcijonalno.

Sad tje velikodemokrate i kosmopoliti svih naroda i narodnosti da ti objasne da Djindjic to shto je rekao nije mislio,a i ako je mislio,do danas bi mu se glediste promenilo i poklopilo sa Chedinim,da je poziveo,jer je to danas "realnost"...."javlja im se".:)
Treba taj poslednji intervju istetovirati svim Chedoidima na vugla da ih podseti uvek kada krenu pa se zayebu da izuste da je njihov Patrijarh nastavljach Djindjicevog dela.:)

To bi bilo to ... :lol:

Dokle će LDP sebe da predstavlja kao sledbenika Đinđićeve poltike kada je jasno da to nije istina? Dokle više?

Bolje ga vi demokrate lepo iskopajte i stavite u neki mauzolej kao Tita za svaki slucaj inace ce ga Ceda i njegovi sledbenici kada se nasmrkaju sigurno iskopati i staviti u svoje sediste pa sta cete onda kukavci kada vam LDP uzme ikonu vasu?Na koga ce se pozivati lopovi iz DS-a pred izbore.

Back