Ђилас позвао Владу да повуче одлуку о забрани кретања за првомајске празнике

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
1587977111000.png

Ђилас позвао Владу да повуче одлуку о забрани кретања за првомајске празнике

Лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас позвао је данас Владу да повуче одлуку којом се следећег викенда, за првомајске празнике уводи карантин од 83 сата.

10:40 27.04.2020.

„Позивам вас да повучете меру затварања шест милиона људи на четири дана. Позивам вас да одустанете од идеје да од Србије, и буквално направите највећу тамницу у Европи“, навео је Ђилас у позиву.

1587977172600.png

Он је такође позвао владу да пропише правила којих ће се сви придржавати у време првомајских празника и после њих, а која ће омогућити да се сачува здравље, али и достојанство.

Ђилас је оценио да је цена коју су грађани платили због „нестручности, бахатости, лудила, незнања и лажи“ власти огромна и навео је да грађани то „никада неће заборавити“.

„Хоћете поново да нас затворите на више од 80 сати, док нам говорите да је вирус под контролом, да је победа ту“, навео је Ђилас у писаној изјави и оценио да нема разлога да Србија „једина у Европи буде затворена и један викенд, а посебно не четири дана“.

Влада Србије саопштила је у недељу да ће забрана кретања трајати од четвртка, 30. априла у 18 часова до понедељка, 4. маја у 5.00. link

1.Maj je најрадоснији празник радника. У Србији се традиционално обележава првомајским уранком, полагањем цвећа на споменик Димитрију Туцовићу и празничним роштиљем на отвореном. Чак и хришћански верници 1. Мај обележавају као Дан Светог Јосипа Радника. Зато је злочин да се прослава 1.Маја забрањује под изговором (измишљене) пандемије, док су теретане и салони лепоте већ од данас отворени.

Ah Djilas,tajkun sa zlatnim srcem. :D Koliko vas iz BG zna jel istina da su deca dobijala besplatne udzbenike dok je on bio gradonacelnik?I penzosi neku pomoc..
nema niśta besplatno sve to neko mora da plati a plaćaju poreski obveznici

Śto bih ja plaćao udžbenike neodgovornom licu koje srozavalo standard sebi i drugima plus pravio decu jer mu bilo slatko da ne vadi?

Хоће комуњаре да славе, е па сада ми је драго што њихов друг Вучић им окреће леђа.

А Ђилас до јуче се залагао за све ове мере, а сад баш пре 1. мај му зинуло дупе. Или буди од почетка за шведске мере или одјби.

nema niśta besplatno sve to neko mora da plati a plaćaju poreski obveznici

Śto bih ja plaćao udžbenike neodgovornom licu koje srozavalo standard sebi i drugima plus pravio decu jer mu bilo slatko da ne vadi?
Ma jel..Tesko ti da das srpskom detetu a nije klintonu,bleru,zenama srebrenice,albaniji?

Djilas uzeo pare iz budžeta i stavio kod sebe u džep a onda aj da skupimo za flomastere i plastelin da budemo humani
Ma jel ko rekao?Omčo?Vučo?Jel osudjen?Uhapšen?Mora da jeste kad se zna da vodite ''žestoku'' borbu protiv žutih.Mislim onih van vaših redova..:cepanje:

Ko je ovo napisao?
Ima[ prepev na savremeni srbski?
Па то је савремени српски, само су слова предвуковска. ѣ се чита као је, ю као ју, я као ја.

Poslednja izmena:

Back