4thman
Veoma poznat
- Poruka
- 13.277
otpaci DSPogledajte prilog 1057501
ĐILAS PONIŽAVAO JEREMIĆA NA ZAJEDNIČKOJ KONFERENCIJI ZA ŠTAMPU Posle trećeg naručenog pitanja, Vuk je "pukao" (VIDEO)
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
otpaci DSPogledajte prilog 1057501
ĐILAS PONIŽAVAO JEREMIĆA NA ZAJEDNIČKOJ KONFERENCIJI ZA ŠTAMPU Posle trećeg naručenog pitanja, Vuk je "pukao" (VIDEO)
![]()
Komš, treba da te zabrine kad te hvale ovakvi korisnici Dina kartice.Napred komsa
Sve ga je krenulo nagore otkad je prestao pričati sa mnom pre 22 meseca.Poturčio se u svinjformer.
Tvoj Toma Šolja gađao babe po AntinuNisam u toku, nego imam jedno pitanjce , šta je to uradio Ponoš tokom ratova od 90tih od Krajine do Kosova da je toliko zaslužio poverenje građana Srbije.
A ja se pitam sto sve dobro postaje lose u Srbiji.Sve ga je krenulo nagore otkad je prestao pričati sa mnom pre 22 meseca.
Zbog moje izjave da su 1od5miliona pizdajnici bojkota
Opterećena si Tomom.Tvoj Toma Šolja gađao babe po Antinu
On je bio Dver PaklaOpterećena si Tomom.
Znači sviđa ti se .On je bio Dver Pakla
Njegova kandidatura 2012. su vrata kroz koja je prošao Čekić
Ne treba automatski da pretpostavljaš da i normalni uživaju u Ćevapima od Ljudskog Mesa, kao naprednjaci.Znači sviđa ti se .
Prosto neverovatno da godinama daješ bezvezne ili nepovezane odgovore , naravno opet posdaso za moderatora da očisti budalaštine.Ne treba automatski da pretpostavljaš da i normalni uživaju u Ćevapima od Ljudskog Mesa, kao naprednjaci.
Kako nepovezane, jel ste prekjuče napali masu buldožerom i čekićimaProsto neverovatno da godinama daješ bezvezne ili nepovezane odgovore , naravno opet posdaso za moderatora da očisti budalaštine.
Umišljaš, ako nisi pročitala moje ranije postove mene to ne interesuje i ne idem na demonstracije od kada su Dđo bageristu kaznili njegove demokrate i ostao u teškoj bedi da živi , dok su isti za koje je palio bager od šupljih džepova postali oholi bogataši . Ende sa demokratijom .Kako nepovezane, jel ste prekjuče napali masu buldožerom i čekićima
Imam i slike ako si rešen da se praviš lud
Lepo je što priznaješ da je cilj Aleksandra Vučića da zatre demokratiju i slobodu.Umišljaš, ako nisi pročitala moje ranije postove mene to ne interesuje i ne idem na demonstracije od kada su Dđo bageristu kaznili njegove demokrate i ostao u teškoj bedi da živi , dok su isti za koje je palio bager od šupljih džepova postali oholi bogataši . Ende sa demokratijom .
Pusti to, reci šta je bilo sa najzaslužnijim bageristom Džo-eom u Srbiji posle Radoja Dakića.Lepo je što priznaješ da je cilj Aleksandra Vučića da zatre demokratiju i slobodu.
Ne znam, verovatno je umro, bio je star i pre 25 godina.Pusti to, reci šta je bilo sa najzaslužnijim bageristom Džo-eom u Srbiji posle Radoja Dakoća.
Zašto je umro u bedi, zašto je doživotno plaćao presudu za rušenje tadašnjeg sistema kada su na vlast upravo došli njegovi za koje je palio bager.Ne znam, verovatno je umro, bio je star i pre 25 godina.
Reci ti meni šta je bilo sa Cvijanom
Ne znam, možda nije predviđen 20-godišnji džeparac za češanje jaja.Zašto je umro u bedi, zašto je doživotno plaćao presudu za rušenje tadašnjeg sistema kada su na vlast upravo došli njegovi za koje je palio bager.
On je bio simbol otpora , a tako prošao.