Ђилас победио Тадића

На велику жалост српских националиста и десничара, социјал-демократа и левичар друг Ђидо остаје председник Демократске странке. Десничари и припадници националистичке буржоазије у ДС предвођени Борисом Тадићем, заувек су политички покопани, као и сан о коалицији ДС-СНС.
Сада се може прионути на велики посао рушења десничарске власти у Републици Србији. Честитамо, друже Ђидо!
Pa meni je drago sto je tvoj Djido na celu DS jer ona nikada nece imati snagu kao sto je imala dok je bio Tadic tu.

P.S. Kakve ti veze imas sa Srbijom uopste i sto se mesas u politicki zivot Srbije?:eek:

Poslednja izmena od moderatora:
Да се подсетимо: друг Ђидо као млад студент Машинског факултета 1991. године аргументованим питањима разбија Слободана Милошевића:

- - - - - - - - - -

Pa meni je drago sto je tvoj Djido na celu DS jer ona nikada nece imati snagu kao sto je imala dok je bio Tadic tu.

(...)
Да, "драго ти је" -:hahaha: када би се зезали.

Poslednja izmena od moderatora:
Комшо, 'ел можеш да нам објасниш зашто сматраш да је друг Ђидо социјал-демократа (слабо он познаје политичку теорију, само се разуме у механизме владања па мислим да за њега и не можемо да кажемо да је нешто одредив на лепези идеолошких грана), а господин БоТа десничар и припадник националистичке буржоазије (мсм...БоТа је типичан пролетер - го к'о пиштољ за разлику од друга Ђиде).

Комшо, 'ел можеш да нам објасниш зашто сматраш да је друг Ђидо социјал-демократа (слабо он познаје политичку теорију, само се разуме у механизме владања па мислим да за њега и не можемо да кажемо да је нешто одредив на лепези идеолошких грана), а господин БоТа десничар и припадник националистичке буржоазије (мсм...БоТа је типичан пролетер - го к'о пиштољ за разлику од друга Ђиде).
To je zbog toga sto je drug Djido prao pare preko stotinu firmi dok je bio gradonacelnik.:kafa:

P.S. Kakve ti veze imas sa Srbijom uopste i sto se mesas u politicki zivot Srbije?:eek:
Зато што је комша један од најпознатијих мислилаца специјалне школе. Суштина је сасвим друга, о томе сам јуче:

Нисам сигуран, чини ми се да се мало заиграо.

Тадић је управо оно како га је једном приликом окарактерисао Веља Илић.

И даље се влада умишљено, раније је сматрао да га његови људи воле, а истина је сасвим другачија, сви су му се увлачили ради интереса што је његов болесни его погрешно тумачио. Сад је на коленима и дефинитивно је забио себи глогов колац у јуначке груди.

Poslednja izmena:
Ђилас ће сахранити ДС!
Pop.gif.pagespeed.ce.Mn2mOs5Zbv.gif

Социјалистичка интернационала - изгубиће једног верног члана.
Србија - моћи ће да одахне од квази демократије.

A koja je razlika izmedju ova dva klovna? :think:

си ти далтонист, из авијона се види...

vuk-jeremic-jelena-trivan-dusan-petrovic-oliver-dulic-boris-tadic-dragan-di-1345834228-201420.jpg

Kravata je dekorativni odjevni predmet, oblika vrpce, koji se nosi oko vrata provučen ispod ovratnika košulje, izrađen od svile ili nekog drugog platna. Kravata, smatra se izvornim hrvatskim proizvodom, raširila se Europom u 17. stoljeću posredstvom hrvatskih vojnika u Tridesetogodišnjem ratu, na kojima je postala prepoznatljiv modni detalj.

Ali samo proveravam, na kog Djilasa mislis?

Кад говори о Ђиласу комша мисли на Милована, исто као кад нека сенилна баба мисли о Пашићу као председнику владе.

- - - - - - - - - -

Ортодоксни глупан. Памтим његово гостовање код Аце Станковића, дошло ми је да се упуцам.

Да се подсетимо на речи једног паметног човека:

Back