комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa meni je drago sto je tvoj Djido na celu DS jer ona nikada nece imati snagu kao sto je imala dok je bio Tadic tu.На велику жалост српских националиста и десничара, социјал-демократа и левичар друг Ђидо остаје председник Демократске странке. Десничари и припадници националистичке буржоазије у ДС предвођени Борисом Тадићем, заувек су политички покопани, као и сан о коалицији ДС-СНС.
Сада се може прионути на велики посао рушења десничарске власти у Републици Србији. Честитамо, друже Ђидо!
Да, "драго ти је" -Pa meni je drago sto je tvoj Djido na celu DS jer ona nikada nece imati snagu kao sto je imala dok je bio Tadic tu.
(...)
Ахахаха, ал вам је припала мука јој мајко!Svestan si da to nije Milovan Djilas?
Ili nisi.![]()
To je zbog toga sto je drug Djido prao pare preko stotinu firmi dok je bio gradonacelnik.Комшо, 'ел можеш да нам објасниш зашто сматраш да је друг Ђидо социјал-демократа (слабо он познаје политичку теорију, само се разуме у механизме владања па мислим да за њега и не можемо да кажемо да је нешто одредив на лепези идеолошких грана), а господин БоТа десничар и припадник националистичке буржоазије (мсм...БоТа је типичан пролетер - го к'о пиштољ за разлику од друга Ђиде).
Зато што је комша један од најпознатијих мислилаца специјалне школе. Суштина је сасвим друга, о томе сам јуче:Pa meni je drago sto je tvoj Djido na celu DS jer ona nikada nece imati snagu kao sto je imala dok je bio Tadic tu.
P.S. Kakve ti veze imas sa Srbijom uopste i sto se mesas u politicki zivot Srbije?![]()
Нисам сигуран, чини ми се да се мало заиграо.
A koja je razlika izmedju ova dva klovna?![]()
A koja je razlika izmedju ova dva klovna?![]()
Kravata je dekorativni odjevni predmet, oblika vrpce, koji se nosi oko vrata provučen ispod ovratnika košulje, izrađen od svile ili nekog drugog platna. Kravata, smatra se izvornim hrvatskim proizvodom, raširila se Europom u 17. stoljeću posredstvom hrvatskih vojnika u Tridesetogodišnjem ratu, na kojima je postala prepoznatljiv modni detalj.
Не само по томе, и по бризи о напуштеним рудницима соли у ТузлиТадић ће остати упамћен по загрљајима са Ивом Јосиповићем и ни по чему другом.
Не само по томе, и по бризи о напуштеним рудницима соли у Тузли
Ахахаха, ал вам је припала мука јој мајко!![]()
Ali samo proveravam, na kog Djilasa mislis?
Ортодоксни глупан. Памтим његово гостовање код Аце Станковића, дошло ми је да се упуцам.
Аха, као на Вождовцу.Đilasa će na izborima prepishati i Čeda narkoman.