Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vucic ce vladati sve dok su vam ovi na demonstracijama
Pogledajte prilog 523289
- - - - - - - - - -
evo bas stavih sliku.
Pa stvarno je krajnje sumnjivo to što je LGBT nezadovoljan Vučićem pa kao idu na protest a imaju Brnabu, ono što ni Djindjiću a ni Tadiću nije palo na pamet da im daje, imali gej paradu ove godine skoro kao u Berlinu. Čitava poenta LGBT ekipe večeras je bila da Informer napiše kako Boško šeta pod zastavom duge i da nije pravi konzervativac nego je to Dragan Marković Palma.
Siptari se bore za otcepljenje Kosova odkad smo ga oslobodili od Turaka. Zele ga za sebe, a SAD im je pomogla. Tako da se lazes, kad kazes da im ne treba.
Vucic pokusava da iskoristi Kosovo, kako bi porobio Srbiju i zacario se ovde za narednih 20+ godina.
Sanse da dobije Sever su male, a Srbiju je vec gurno u sukob sa zapadom i ko zna sta ce jos uraditi.
Mi Kosovo ne mozemo da zadrzimo. Delom zbog nase slabosti, delom zbog medjunarodnih okolnosti. Tu se slazemo.
Opet niko ne pominje Lustraciju ... ovi tacno cekaju da Vucic zavrsi Kosovo ...
Nije smesno. Stvarno su ubaceni.
Ta ekipa pedera saradjuje sa ldp a ovi sa sns.
Nisu dugo ostali u koloni.
Нисам рекао да им не треба Косово, него да им не треба независност. Оно треба Американцима да би све што су планирали имало легитимитет.Siptari se bore za otcepljenje Kosova odkad smo ga oslobodili od Turaka. Zele ga za sebe, a SAD im je pomogla. Tako da se lazes, kad kazes da im ne treba.
Mi Kosovo ne mozemo da zadrzimo. Delom zbog nase slabosti, delom zbog medjunarodnih okolnosti. Tu se slazemo.
Нисам рекао да им не треба Косово, него да им не треба независност. Оно треба Американцима да би све што су планирали имало легитимитет.
Још једну ствар немој да заборавиш, ако си икад знао - да је декрет о забрани повратка Срба на Косово донео Броз 16. марта 1945. дакле пре него што се рат завршио. По чијем савету, наговори или наређењу зна вероватно само Черчил.
После рата Шиптари су живели мирно, ништа им није фалило, множили су се, школовали... Све републике покојне Југославије издвајале су паре за Космет, ако се сећаш.
Све и да вратимо Космет под нашу јурисдикцију као само аутономну покрајину то би био камен о врату, доживотно издржавање безобразних и незахвалних рођака, трошак који нам не треба.
Nije pitanje da li mozemo ili ne mozemo da zadrzimo vec da li moramo se "izvinuti Djuri zato sto nas je tukao"... - MISLIM DA NE MORAMO !
A i zadrzavanje ili nedrzanje nije nikad konacan termin...mi smo pre vladali pa oni danas vladaju tamo, sutra cemo opet mi itd
SAMO NIKAD SE NE SME PRIZNATI OTIMACINA OD STRANE NAS SAMIH !!!
...
Ко је, када и зашто створио Албанију? Од тог тренутка трају тежње и акције Шиптара за стварањем државе. Коме, заправо, треба та држава. Албанци сами, без подршке Британаца, не би могли ништа да ураде. Не заборави улогу Броза у свему томе.Siptari su zeleli da odvoje Kosovo jos od 1913.
Za vreme 2. sv. rata su uspeli privremeno da ga izdvoje.
Ко је, када и зашто створио Албанију? Од тог тренутка трају тежње и акције Шиптара за стварањем државе. Коме, заправо, треба та држава. Албанци сами, без подршке Британаца, не би могли ништа да ураде. Не заборави улогу Броза у свему томе.
Најсмешније ми је кад кажу да је Милошевић хтео да буде нови Тито. Он је знао ко је Броза довео на власт и уз чију помоћ је тако дуго одржаван на власти. Пошто ту и такву подршку, пре свега материјални и политичку, он није имао, тако нешто му није падало на памет.Tito je bio diktator i cuvala ga je narodna milicija.
U Srbiji nikad nije rasformirana socijalisticka hijerarhija i svako ko dodje zeli da bude novi Tito.
Најсмешније ми је кад кажу да је Милошевић хтео да буде нови Тито. Он је знао ко је Броза довео на власт и уз чију помоћ је тако дуго одржаван на власти. Пошто ту и такву подршку, пре свега материјални и политичку, он није имао, тако нешто му није падало на памет.
А ако је Броз био диктатор толике године зашто народ није устао против њега, него му се клео, певао му песме, правио му штафету и слетове, плакао кад је умро? Само што му жртве нисмо приносили као неком божанству.