Đilas: Novi protest opozicije „Hajde da se prebrojimo“ 15. decembra

gFJ0wZx.jpg

vucic ce vladati sve dok su vam ovi na demonstracijama

Pogledajte prilog 523289

- - - - - - - - - -

evo bas stavih sliku.

Halo druze - takvi su mu na ČELU VLADE NJEGOVE !!!
Prema tome bezveze ti je spin...

...

- - - - - - - - - -

Pa stvarno je krajnje sumnjivo to što je LGBT nezadovoljan Vučićem pa kao idu na protest a imaju Brnabu, ono što ni Djindjiću a ni Tadiću nije palo na pamet da im daje, imali gej paradu ove godine skoro kao u Berlinu. Čitava poenta LGBT ekipe večeras je bila da Informer napiše kako Boško šeta pod zastavom duge i da nije pravi konzervativac nego je to Dragan Marković Palma.

LGBT-evci su ocigledno ubaceni da zatrolaju i zaspinuju...i ciljano dosli sa zastavama iako je jos od prvog protesta receno da nicijih zastava ne bude...
Kao i oni šatro desnicari sa transparentima, kao i Sima Spasic sto trubi sa megafonom kod Skupstine obicno...itd

...

- - - - - - - - - -

Siptari se bore za otcepljenje Kosova odkad smo ga oslobodili od Turaka. Zele ga za sebe, a SAD im je pomogla. Tako da se lazes, kad kazes da im ne treba.

Vucic pokusava da iskoristi Kosovo, kako bi porobio Srbiju i zacario se ovde za narednih 20+ godina.
Sanse da dobije Sever su male, a Srbiju je vec gurno u sukob sa zapadom i ko zna sta ce jos uraditi.

Mi Kosovo ne mozemo da zadrzimo. Delom zbog nase slabosti, delom zbog medjunarodnih okolnosti. Tu se slazemo.

Nije pitanje da li mozemo ili ne mozemo da zadrzimo vec da li moramo se "izvinuti Djuri zato sto nas je tukao"... - MISLIM DA NE MORAMO !
A i zadrzavanje ili nedrzanje nije nikad konacan termin...mi smo pre vladali pa oni danas vladaju tamo, sutra cemo opet mi itd

SAMO NIKAD SE NE SME PRIZNATI OTIMACINA OD STRANE NAS SAMIH !!!

...

Nije smesno. Stvarno su ubaceni.
Ta ekipa pedera saradjuje sa ldp a ovi sa sns.
Nisu dugo ostali u koloni.

Čeda i Šešelj....
Kad bi pisali romane u šešeljevom stilu nazvali bi njih dvojicu "Čeda i Šešelj = Levo i Desno Vučićevo jaje"

A kad bi ozbiljnije analizirali njihove uloge kroz zadnjih 2-3 decenije...

Videli bi smo da su sledeci likovi upravo ona dugo trazena POLITICKA POZADINA Mi6 ATENTATA NA DJINDJICA = (Beba Popovic + Čeda Jovanović + Milo Djukanovic + Vučić + Šešelj)

Eto politicke pozadine Mi6/CIA atentata na Djindjica...

....

Ruska agencija: Na ulicama Beograda više od 50.000 ljudi protestovalo protiv predsednika Aleksandra Vučića

Ruska agencija “Regnum” javlja da već treću nedelju nekoliko desetina hiljada ljudi učestvuje u protestima protiv politike Vlade i predsednika Aleksandra Vučića.

Prema informacijama medija, broj demonstranata je bio preko 50.000, piše “Regnum”.

http://www.nspm.rs/hronika/ruska-ag...predsednika-aleksandra-vucica.html?alphabet=l

I Ruska agencija broji :per:

48424273_2218728604825644_5351542393415925760_n.jpg

Silovali fontanu :rotf:

Poslednja izmena:
Siptari se bore za otcepljenje Kosova odkad smo ga oslobodili od Turaka. Zele ga za sebe, a SAD im je pomogla. Tako da se lazes, kad kazes da im ne treba.
Mi Kosovo ne mozemo da zadrzimo. Delom zbog nase slabosti, delom zbog medjunarodnih okolnosti. Tu se slazemo.
Нисам рекао да им не треба Косово, него да им не треба независност. Оно треба Американцима да би све што су планирали имало легитимитет.
Још једну ствар немој да заборавиш, ако си икад знао - да је декрет о забрани повратка Срба на Косово донео Броз 16. марта 1945. дакле пре него што се рат завршио. По чијем савету, наговори или наређењу зна вероватно само Черчил.
После рата Шиптари су живели мирно, ништа им није фалило, множили су се, школовали... Све републике покојне Југославије издвајале су паре за Космет, ако се сећаш.
Све и да вратимо Космет под нашу јурисдикцију као само аутономну покрајину то би био камен о врату, доживотно издржавање безобразних и незахвалних рођака, трошак који нам не треба.

Нисам рекао да им не треба Косово, него да им не треба независност. Оно треба Американцима да би све што су планирали имало легитимитет.
Још једну ствар немој да заборавиш, ако си икад знао - да је декрет о забрани повратка Срба на Косово донео Броз 16. марта 1945. дакле пре него што се рат завршио. По чијем савету, наговори или наређењу зна вероватно само Черчил.
После рата Шиптари су живели мирно, ништа им није фалило, множили су се, школовали... Све републике покојне Југославије издвајале су паре за Космет, ако се сећаш.
Све и да вратимо Космет под нашу јурисдикцију као само аутономну покрајину то би био камен о врату, доживотно издржавање безобразних и незахвалних рођака, трошак који нам не треба.

Siptari su zeleli da odvoje Kosovo jos od 1913.
Za vreme 2. sv. rata su uspeli privremeno da ga izdvoje.

- - - - - - - - - -

Nije pitanje da li mozemo ili ne mozemo da zadrzimo vec da li moramo se "izvinuti Djuri zato sto nas je tukao"... - MISLIM DA NE MORAMO !
A i zadrzavanje ili nedrzanje nije nikad konacan termin...mi smo pre vladali pa oni danas vladaju tamo, sutra cemo opet mi itd

SAMO NIKAD SE NE SME PRIZNATI OTIMACINA OD STRANE NAS SAMIH !!!

...

Da li nesto mozemo je pitanje pre svih pitanja, jer ako ne mozemo, zasto i pocinjati.

Nakon toga ide pitanje, da li treba nesto da uradimo, iako mozemo. Koje se kod nas nikad ne postavlja.

Ne moramo ni hleba da jedemo.

Siptari su zeleli da odvoje Kosovo jos od 1913.
Za vreme 2. sv. rata su uspeli privremeno da ga izdvoje.
Ко је, када и зашто створио Албанију? Од тог тренутка трају тежње и акције Шиптара за стварањем државе. Коме, заправо, треба та држава. Албанци сами, без подршке Британаца, не би могли ништа да ураде. Не заборави улогу Броза у свему томе.

Ко је, када и зашто створио Албанију? Од тог тренутка трају тежње и акције Шиптара за стварањем државе. Коме, заправо, треба та држава. Албанци сами, без подршке Британаца, не би могли ништа да ураде. Не заборави улогу Броза у свему томе.

Ako ides tom logikom, onda se zapitaj, kome treba Srbija?

Zasto smo se oslobadjali Turaka, zasto se nismo odmah ujedinili sa Austrijom?

Отишли смо у офф, тема је о протестима.
Захтев "Да оде Вучић" је недовршен. Суштина је у оном што се не изговара - да дође неко од нас.
То је исто као кад Американци кажу да Милошевић (Садам, Гадафи, Асад) треба да оде. Зашто да оде? Да би дошао неко њихов.
А оно позивање на демократију, људска права, слободу штампе и остало, пласира се домаћој јавности као алиби.
Опет се враћам на Броза. Да ли је он, по садашњим мерилима, био диктатор? Зашто Њега нису макли? Могли су да му напакују, а без претеривања, гомилу ствари. Макар само расипништво које се виђало само код неких афричких царева. Ко је од европских председника имао фарму аутомобила, вилу у свакој републици, приватни воз, јахту...?
И нико никада ни реч није рекао против тога. Народ је био корумпиран незаслуженим привилегијама, истим правима и за раднике и нераднике...
Зборник радова који би се звао "Сабрана недела Јосипа Броза" био би дебљи од бољег речника.

Tito je bio diktator i cuvala ga je narodna milicija.

Vucic jos uvek nije diktator, ali je blizu. Ima monopol u svim segmentima vlasti i koristi nemastinu da prisili dobar broj glasaca da glasaju za njega.

U Srbiji nikad nije rasformirana socijalisticka hijerarhija i svako ko dodje zeli da bude novi Tito. Prve 4-5 godine, dok u potpunosti ne preuzmu sve polozaje, oseti se neko poboljsanje i moze da se zivne malo, a posle opet zajasu, dok se ne zgade narodu i smeni ih.

Tito je bio diktator i cuvala ga je narodna milicija.
U Srbiji nikad nije rasformirana socijalisticka hijerarhija i svako ko dodje zeli da bude novi Tito.
Најсмешније ми је кад кажу да је Милошевић хтео да буде нови Тито. Он је знао ко је Броза довео на власт и уз чију помоћ је тако дуго одржаван на власти. Пошто ту и такву подршку, пре свега материјални и политичку, он није имао, тако нешто му није падало на памет.
А ако је Броз био диктатор толике године зашто народ није устао против њега, него му се клео, певао му песме, правио му штафету и слетове, плакао кад је умро? Само што му жртве нисмо приносили као неком божанству.

Најсмешније ми је кад кажу да је Милошевић хтео да буде нови Тито. Он је знао ко је Броза довео на власт и уз чију помоћ је тако дуго одржаван на власти. Пошто ту и такву подршку, пре свега материјални и политичку, он није имао, тако нешто му није падало на памет.
А ако је Броз био диктатор толике године зашто народ није устао против њега, него му се клео, певао му песме, правио му штафету и слетове, плакао кад је умро? Само што му жртве нисмо приносили као неком божанству.

Kad kazem "zele da budu Tito", mislim da zele totalnu kontrolu nad teritorijom za koju su izabrani, a onda da prosire svoj uticaj i na ostatak SFRJ.

Titov kult se gradio.
1948. je pobio ili prevaspitao partijske drugove koji mu se nisu u potpunosti priklonili.
Uveo je cenzuru, tako da niko nije smeo da ga kritikuje, a ako se neko i usudio "pojeo ga je mrak".
Mnogo je ulozio u propagandu, manifestacije za njegov rodjendan, AVNOJ, mladi pioniri, kada je hvaljen do besvesti. (Ovo koristi i par danasnjih politicara)

Kad imas situaciju gde niko ne sme da kritikuje, a svi su primorani da ga slave, normalno je da odredjeni broj ljudi poveruje da je on bio nesto posebno, iako nije bio.

Back