Djilas najavio novo veliko poskupljenje grejanja i prevoza u Beogradu

A vas dvojica ste najbolji primerci,da je bas Beograd najveca selendra u Srbiji............za vas dvojicu je najveci seljak gospodin covek............ajde kad ste tako nareciti odakle vi uopste poticete,i vase familije...............garant vas je sramota i reci,ebem ti tikve kad se pokondire.....:dash::dash::dash:

iz Munchena..otislo trbuhom za kruhom.............:mrgreen:

Ćuti bre Dorćolac, najviše sam se kaljao u životu kad sam živeo u Jevrejskoj. Blato do guše. Sad živim u selu i imam asfalt od kuće do njive. A koliko vidim ovih dana, u istoj ulici, i blata i go*ana i gomila automobila, cigani vuku staro gvožđe a pola ostavljaju na ulici. 15 godina ništa nije sređeno. Jedino što su okrečili Cinema Rex - to je jedina razlika.

To je kao civilizacija.... pa bre Bataja je za Dorćol - svet.

znaci iz bataje si ? sta ima u batajnici ? kad polazi onaj 601 ili koja vec linija sa stajge :mrgreen:

vidi burazeru ja ljude delim na osnovu njihovih individualnih kvaliteta i opsteg nivoa kulture i obrazovanja savrseno me ne zanima ko je odakle i ko gde zivi

tim stvarima su opsednuti samo novopeceni "gradjani", skorojevici i dodjosi sa sela koji se nalaze u procesu tranzicije iz seljanina u gradjanina.
'
uopste nije sramota biti seljak tj covek sa sela, svi smo mi sa sela, jer do 1918 godine preko 90% srpskog stanovnistva je zivelo na selima a ne u gradovima . takvim stvarima su opsednuti samo neki koji bi sto pre da zaborave selo iz kojeg su se naselili u neko divlje neuredjeno beogradsko prigradsko naselje

znaci iz bataje si ? sta ima u batajnici ? kad polazi onaj 601 ili koja vec linija sa stajge :mrgreen:

vidi burazeru ja ljude delim na osnovu njihovih individualnih kvaliteta i opsteg nivoa kulture i obrazovanja savrseno me ne zanima ko je odakle i ko gde zivi

tim stvarima su opsednuti samo novopeceni "gradjani", skorojevici i dodjosi sa sela koji se nalaze u procesu tranzicije iz seljanina u gradjanina.
'
uopste nije sramota biti seljak tj covek sa sela, svi smo mi sa sela, jer do 1918 godine preko 90% srpskog stanovnistva je zivelo na selima a ne u gradovima . takvim stvarima su opsednuti samo neki koji bi sto pre da zaborave selo iz kojeg su se naselili u neko divlje neuredjeno beogradsko prigradsko naselje

Nisam iz Bataje, nju sam uzeo kao primer. Živim u Vojvođanskom selu, pisao sam već o tome. Ja radim u BG-u i paor sam pored toga, imam porodičnu firmu.

'

Nisam iz Bataje, nju sam uzeo kao primer. Živim u Vojvođanskom selu, pisao sam već o tome. Ja radim u BG-u i paor sam pored toga, imam porodičnu firmu.

U BG-u sam živeo davno, dok sam bio klinac/student. Selo je 50 puta bolje za život od BG-a. I ne smeta mi da svaki dan putujem po 100km tamo i nazad, jer kad dodđem kući ja se odmorim od svega. U BG-u je nemoguće imati psihički mir, bez obzira na sve.

U BG-u sam živeo davno, dok sam bio klinac. Selo je 50 puta bolje za život od BG-a. I ne smeta mi da svaki dan putujem po 100km tamo i nazad, jer kad dodđem kući ja se odmorim od svega. U BG-u je nemoguće imati psihički mir, bez obzira na sve.

slazem se . upravo zbog gomile doseljenog sveta u beogradu je normalan zivot postao skoro nemoguc, jer putna infrastruktura koju beograd poseduje je pravljena za grad od maksimum 500.000 stanovnika , a beograd ima 5 puta vise....

samim tim mnogo se vremena gubi u prevozu, zagadjenje je veliko, ljudi su nervozni, nivo stresa je visok

manja mesta u srbiji su meni zakon....

al vecina razmislja u srbiji drugacije. vecini je nametnut glupi sistem vrednosti, da jedino ako si u beogradu - vredis, dok ako zivis bilo gde drugde - ne vredis....

Reče bavarski higijenski tehničar, 100% pure gracko dete :rotf::rotf::rotf:
Jesam ja negde rekla da sam gradsko dete........ne brkaj moj post sa dadinim. :rtfm:Kakve veze sad ima ko gde zivi,i dal je zbog toga pametniji.Zivim u milionskom gradu,i gradski zivot mi se svidja,ali mi nije strano,a ni strasno, ni kopanje kukuruza u svojoj njivi u Vojvodini.Mogu se prilagoditi svakoj situaciji,i svakom nacinu zivota.Imam i dugacke nokte,nosim i stikle,ali mi nije problem skinuti ih i uci u njivu.A to sto se neki toga istog stide,upravo pokazuje koliki su seljaci

sat i po ti treba u spicu do centra nemoj da izmisljas jer kad zagusi na autokomandi i slaviji nemas sanse da dodjes sa kalemegdana do tvoje kuce za vreme manje od 90 minuta :mrgreen:

to sto si ti napisao na tom sahtu ne znaci nista , i na tarabi je jednom pisalo P*..ka pa je jedan tako slomio onu stvar :thumbdown:

pametnije bi ti bilo da se vratis u rodno selo i obradjujes svoje zaparlozeno imanje sto ti deda ostavio mesto sto nam ovde prodajes price o svojoj plavoj beogradskoj krvi i urbanom poreklu :thumbdown:

a .....ne, shabane..........kakvih crnih sat i po??:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

pa ja vozim alfu, a ne zaprezna kola, kao tvoj dajdza......:mrgreen:

a deda mi bio pekar u Novom Sadu.......selendra do bola:mrgreen:

BTW..........ne rece, koliko tebi treba do prvog naseljenog mesta;)

a .....ne, shabane..........kakvih crnih sat i po??:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

pa ja vozim alfu, a ne zaprezna kola, kao tvoj dajdza......:mrgreen:

a deda mi bio pekar u Novom Sadu.......selendra do bola:mrgreen:

BTW..........ne rece, koliko tebi treba do prvog naseljenog mesta;)

mozes ti burazeru da vozis lamborgini murcelago nista ti to ne pomaze kad upadnes u tzv beogradsku guzvu u vecernjem spicu :mrgreen:

ostaje ti samo da se opustis , pustis neku laganu muzikicu na svom cd playeru i primenjujes ono sto i svaki dan , stani - kreni taktiku :mrgreen:

pa upravo do brace jerkovica i do mirijeva treba najvise vremena iz centra u spicu jer nemate ni jedan ljudski bulevar koji vodi do vaseg kraja tj nedostaje putna infrastruktura

dok ti stignes iz centra do kuce , ja za to vreme stignem od mog "sela" do kragujevca :mrgreen:

Poslednji, ali zaista poslednji put ti gledam kroz prste zbog ovakvog načina obraćanja i komentara na opomene koje te se uopšte ne tiču. Niti si pomenut, niti imaš bilo kakvu potrebu da se javljaš u vezi sa tim.

Savetujem ti da na ovo ništa ne odgovoriš.

Ajde Registra vise ne *****j! Nekako ne vidim da opominjes ustase bandy-a/idiadi...-a. Sta sada je "cool" da samo pljujes po srpskoj istoriji, drzavi, svestenstvu, vojsci itd itd
Da nisi i ti jedna od "svetskih" dama sto joj je sve slatko ali samo da nije srpsko.

A za Bandy: nabijem ti na ***** tvoju smrdljuvu ustasku/njacku/milogorsku naciju!!

Đilas bi stvarno trebao da se provoza autobusima GSP-a,štrokavi su,prljavi,koja je svrha imati 1300 vozila koja nisu videla perionicu,a pitanje je i tehnička ispravnost gde neko samo udara pečate a da nije vozilo ni ušlo u servis.
Što se tiče grejanja,toplana se snabdeva gasom,pošto je uvoznička firma odredila tržišnu cenu i da nema povlastica grad mora da prihvati povećanje cene gasa.

Gradonačelnik je najavio i poskupljenje gradskog prevoza, čija je cena, prema njegovim rečima, niža za 70 odsto od cene u zemljama koje su prve iza Srbije po tome. On je i apelovao na građane da koriste gradski prevoz jer tako vode računa o ekologiji u gradu.
Mogu da poskupljuju koliko hoće, ja im kartu ne plaćam.

Mogao bi taj Đilas da se seti da narod ne s*re pare.

shabancino tek kad predjes da zivis recimo na vracar ili palilulu moci ces da pokusas da kazes da si beogradjanin .

sve dok si u toj pripizdini beogradskoj zvanoj brace jerkovica ,do koje ti treba u spicu sat i po vremena busom da dodjes do centra, ti neces biti nista drugo do beogradski doseljenik koji se u nemogucstvu da se naseli u ono sto je zaista beograd naselio u neko okolno selo

pa upravo zbog takvih seljaka kao sto si ti nicu zgrade u nekadasnjim selendrama u okolini beograda kao sto su krnjaca, surcin, borca, ovca, brace jerkovica, miljakovac, zeleznik , zarkovo :super:

tek kad se preselis iz tog tvog malo urbanijeg sela zvanog brace jerkovica na recimo dorcol onda nesto pricaj i drzi predavanja.

Aj sad i ti ne lupaj :whistling:........mislim ne spustaj se na njegov nivo.....

to su mladi ljudi, studenti, buduci intelektualci.:ok:........ja pricam o shabanima sa cetiri razreda skole, kao sto je Tihi Yerry.........:thumbdown:

to mrzi , bre , sve sto se krece po srbiji, iz zavisti.........vidis kako se raduje, seljachina svakom skoku evra, ili svakom poskupljenju???.........to ti je bolest :roll:

Bolje to nego da se raduje nato-vim bombama ko ti................:whistling:

Poslednji, ali zaista poslednji put ti gledam kroz prste zbog ovakvog načina obraćanja i komentara na opomene koje te se uopšte ne tiču. Niti si pomenut, niti imaš bilo kakvu potrebu da se javljaš u vezi sa tim.

Savetujem ti da na ovo ništa ne odgovoriš.

Meni je od strane doticnih 20-tak puta napisao onako direktno citiram--bem ti mater i sve u kuci itd itd........brojim poruke a od njih do sada niko nije dobio ni 1 poen.

'
uopste nije sramota biti seljak tj covek sa sela, svi smo mi sa sela, jer do 1918 godine preko 90% srpskog stanovnistva je zivelo na selima a ne u gradovima /QUOTE]

.........tacno, Tihi Jerry..........cak naprotiv, seljaci su cool........ali ti spadas u seljachine.......a seljachina, odnosno gejachina, odnosno dziberchina je vise karakterna osobina , nego zanimanje............:think:

zato........long live to seljaci.:ok:............a za tebe , i ostale praziluk nosache......:thumbdown:

Back