Djilas je Vucicev poltron

pivosok

Buduća legenda
Poruka
26.396
Vreme zutih, kojeg se nazalost svi danas rado secamo, izrodilo je na sumljiv nacin odredjeni broj tajkuna, koji su svoje bogastvo stekli na sumnjiv nacin. Poznato je svima da je Djilas ranije kontrolisao dobar deo medijskog prostora i zahvaljujuci politickoj moci koju je imao visestruko ga uvecao. Medjutim po dolasku Vucica Djilas odrzava svoj moc i uticaj i obavlja funkciju u nekom sportskom savezu, a naravno da tu funckiju ne bi mogao da obavlja bez podrske Vucica.. I posle par godina sad odlucuje da se ponovo reaktivira u politici. Ali zanimljivo je da je to ostvario bez ikakvih problema. Treba se setiti DJB koja je bila prava opozicija koliko je opstruisana od strane vladajucih satanista. Lazne liste, otezavanje prijava stranke i mnoge druge prepreke. Vucicevi mediji pljuju po Djilasu, cisto da bi stavili glasove opozicije u ruku Djilasu. Djilas po instrukciji Vucica pravi demonstracije, jer Vucicu treba povod za izbore, a vec svi znamo pre par meseci da se ide na izbore. A kako nema nikakvog razloga za izbore sada Vucic aktivira Djilasa. I toboze sad je nasao dovoljno dobar izgovor za izbore- opozicija protestuje. Predstava za krezavu i navodno svezubu publiku. Izbori su potpuno nepotrebni i jedini nacin smene Vucica je bojkot.Da li je opozicija postigla bilo sta delovanjem u parlamentu? Cak kad je imala veoma dobra izlaganja poput DJB. DJB ne da nije dobila dodatnu podrsku zbog solidnog drzanja nego je izgubila podrsku i sad se potpuno raspala. Bojkot izbora u nadi da ce se neke strane sile ukljuciti u desavanja u Srbiji. Kakva su vasa razmiljanja o svemu ovome?
djilas-vucic1123.jpg

Poslednja izmena:
Ђилас и Јеремић буквално спречавају да се појаве нови млађи политичари, национално и грађански свесни, чак и неки из дијаспоре, који ће да буду права алтернатива. А има их.Биће ускоро и тема и њима.

Чак је и Борис Малагурски био потенцијал за то, док није почеп са југословенштином, и Пернаром.

По чијем диктату они то раде, остаје да се види.

Ђилас и Јеремић буквално спречавају да се појаве нови млађи политичари, национално и грађански свесни, чак и неки из дијаспоре, који ће да буду права алтернатива. А има их.Биће ускоро и тема и њима.

Чак је и Борис Малагурски био потенцијал за то, док није почеп са југословенштином, и Пернаром.

:per:

Upravo tako. Mada, kad dođe vreme, džaba i Đilasi, i Jeremići, i Boškići...

Nego, Mračak, kakva je preporuka vaših analitičara za kraj Voždove epohe?

Hoće li otići kad izgubi izbore (jednom) ili ćemo morati malo da ga poguramo?

:per:

Upravo tako. Mada, kad dođe vreme, džaba i Đilasi, i Jeremići, i Boškići...

Nego, Mračak, kakva je preporuka vaših analitičara za kraj Voždove epohe?

Hoće li otići kad izgubi izbore (jednom) ili ćemo morati malo da ga poguramo?

Неће њега нико рушити. Сам ће да оде, и после пар година ће уследити и повратак.

Govorili sju ovde gradjanisti da ce neki Sasa and Sasa da budu predsednik i premijer.

:lol:

Тако је и мој син говорио кад смо чекали принову како ће се звати, он :Саша, Шаша...па морасмо, пошто је женско, а не знајући да Вучићи деле исто, доби име:
Александра....а да сам тад знао, не би послуш'о дете...!? Једина срећа, да и једно и друго немају политичких амбиција, па ми је лакше..!?
ПС. Син се не зове Александар...!?

Govorili sju ovde gradjanisti da ce neki Sasa and Sasa da budu predsednik i premijer.

:lol:

Говорили су да ће Саша бити председник, Саша председник Владе и Саша селектор кошаркашке репрезентаци.е

тренутно је:

Алек председник, Алек, председник Владе, Алек селектор фудбалске репрезентације.

Говорили су да ће Саша бити председник, Саша председник Владе и Саша селектор кошаркашке репрезентаци.е

тренутно је:

Алек председник, Алек, председник Владе, Алек селектор фудбалске репрезентације.

Bolje i Sase nego Hamdije i Djide

Ma jok to radi taj tvoj.. Osigirava leđa ako sklizne sa sa vlasti da nebi morao da ide u corku..

Ђилас и Јеремић буквално спречавају да се појаве нови млађи политичари, национално и грађански свесни,

Ето..толико се овладало тим спиновима да се немилице износе монстроузне Лажи без икаквих аргумената,док је Циљ,
сам Циљ више него јасан:

-Огадити,урушити..
обезвредити полит.окршај до те мере, да се обичном човеку огади сама помисао на исти
и његов допринос општем Добру.
И тако док овај овде и његов Газда опет не набиберчи тих 15% свеукупног Гласачког Тела што му увек даје неких 50% на крају
неког избора=
опет ће да настави да немилице краде,издаје и распродаје Земљу док истовремено ради све оно,што спочитава опоненту..
у овом случају Јеремићу кога се иначе веома плаши,јер му очигледно није ортак.
Класичан спин.

Ето..толико се овладало тим спиновима да се немилице износе монстроузне Лажи без икаквих аргумената,док је Циљ,
сам Циљ више него јасан:

Па пази, јанпи, како да се изразим...чисто да те подсетим да ни ти ниси баш невин; ономад си писао о томе како је мост на Ади наводно коштао преко 600 милиона евра. :mrgreen:

Па пази, јанпи, како да се изразим...чисто да те подсетим да ни ти ниси баш невин; ономад си писао о томе како је мост на Ади наводно коштао преко 600 милиона евра. :mrgreen:

Никад од мене нећеш чути да ја подржавам Ђиласа,тадића или било кога из те демонократске номенклатуре.
Баш због тих 600 мил. и сијасет других ствари.

Ја овде само заговарам отворену полит.борбу без лажи и пратећих спинова, где овај мора да оде јер је много тога загоувнао
и његов Брат да заврши у затвору,ако га неко не овери пре тога :mrgreen:
јер је Андреј покрао далеко више од тих 600 мил.

Još jednom da ponovim, drug Đido je javno na televiziji priznao da je posle Savamale imao sastanak sa Vučićem na kojem mu je ovaj ponudio da bude potpredsednik Vlade ili gradonačelnik.

Ako nekome to nije dovoljno, ja onda stvarno ne znam...

Back